• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar adetim 25 gün gecikti testlerim negatif

Ya benim de son adet tarihim 13 Ocak 29 30 günde bir olurum geçen hafta verdim çıkmadı kan da bugün yine verdim çıkmadı. Ovülasyon testi yapıyorum gün gün koyulaşmaya başladı. Doktor söktürücü verdi ama ben kullanmak istemiyorum 1 hafta daha beklesem mi acaba var mıdır umut
Bugünle beraber 11 gün gecikme yaşıyorum. Göğüs ağrım var özellikle sol göğsüm 3 4 gündür var. Karın ağrım desen heralde yaklaşık 2 haftaya yakındır var ara ara girer çıkar. Kist falan yok muayene etti doktor da

Ya benim de son adet tarihim 13 Ocak 29 30 günde bir olurum geçen hafta verdim çıkmadı kan da bugün yine verdim çıkmadı. Ovülasyon testi yapıyorum gün gün koyulaşmaya başladı. Doktor söktürücü verdi ama ben kullanmak istemiyorum 1 hafta daha beklesem mi acaba var mıdır umut
Aslında adet olmadıkça umut var kist falan olmazsa her ihtimale karşı biraz daha bekleyin bence 🤍

Bugünle beraber 11 gün gecikme yaşıyorum. Göğüs ağrım var özellikle sol göğsüm 3 4 gündür var. Karın ağrım desen heralde yaklaşık 2 haftaya yakındır var ara ara girer çıkar. Kist falan yok muayene etti doktor da
Bekleyin o zaman biraz daha sonra kan verdiğinzde yine çıkmazsa ilacı kullanırsınız❤️ bende 1.5 aydır olmuyorum gebelik testlerinde yeni çıkıyo

Bekleyin o zaman biraz daha sonra kan verdiğinzde yine çıkmazsa ilacı kullanırsınız❤️ bende 1.5 aydır olmuyorum gebelik testlerinde yeni çıkıyo
Zaten şöyle bir şey oldu dün kanı verip eve geldim eğer negatif çıkarsa arar söktürücü yazarım dedi doktorum ama normalde aramayı unutmayan insan aramadı bunu da bir işaret olarak gördüm :) inşallah çok istiyorum çünkü. Rabbim de size sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı evlat versin ❤️

Zaten şöyle bir şey oldu dün kanı verip eve geldim eğer negatif çıkarsa arar söktürücü yazarım dedi doktorum ama normalde aramayı unutmayan insan aramadı bunu da bir işaret olarak gördüm :) inşallah çok istiyorum çünkü. Rabbim de size sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı evlat versin ❤️
İnşallah bizi de haberdar edin 🤍

İnşallah olur da haberdar ederim :) ovülasyon testi ile takip ediyorum bu arada pike yakın koyulaşıyor gün geçtikçe umudum artıyor o şekilde çok okudum burda lh ile gebelik öğrenenleri
Umarım vardır 😍peki özel hastanede yapılan tahliller ile devlette yapılanların arasında fark var mıdır değer birinde yüksek çıkarken birinde düşük çıkıyor bilginiz var mı

Kullanılan cihazla alakalı diye düşünüyorum ben. Çünkü nerde yaptırırsam oranın geçmiş değerlerine bakıyorum neredeyse aynı geliyor hep. Ama aşağı yukarı 5 ten düşükse zaten gebelik yok demektir

Bu arada ovulasyon pik çıkınca değerlendirelim ne olur ne olmaz dedim gecesinde karın ağrısı yaşadım geçti heralde kasıldı dedim sabah baktım lekelenme yaşamışım şu an da var ama çok bir şekilde umarım devamı gelmez. Karın ağrım geçti şükür normalde adet olacak olsam şu an yerlerde sürünüyor olurdum

Hamile değilmişim bi sorun da yok ama hasta olamıyorum 🥹 beklemeli miyim ilaç mı kullanmalıyım bilmiyorum
Kalbine sorsan ilaç kullanmamalısın bana da öyle oldu ama zaten rabbim verecekse her şekilde veriyor. Sağlıklı bir şekilde yumurtlamaya devam etmek için bence almalısın. Benimki geldi bu ay da pes dedim. Ama inşallah senin bebeğin seninledir..

Kalbine sorsan ilaç kullanmamalısın bana da öyle oldu ama zaten rabbim verecekse her şekilde veriyor. Sağlıklı bir şekilde yumurtlamaya devam etmek için bence almalısın. Benimki geldi bu ay da pes dedim. Ama inşallah senin bebeğin seninledir..
Orası öyle ama adet söktürücü olduğu için kullanmadım tez zamanda Rabbim nasip etsin inşallah umudumuzu kaybetmeyelim 🫶🏻🤍

Back
X