Kızlar yardımcı olun lütfen evliliğim söz konusu

Koç burcu mu bu vatandas?

Şöyle güzel, böyle özel olan eşiniz kaç yaşında? Aldı annesine bıraktı, evlendik cinsellik olmadı demişsiniz reşit değildiniz sanırım komutan eşinizle evlendiğinizde? Nasıl evlendiniz, imam nikahı ile mi? Birde askerî personel olacak, vatan emanet bu adama!!!

Tedavi olsun

Evlenmeden cinsellik olmadı diyorum burda kendisi evde durmadigi için ailesinin yanına bıraktı bizim aile işleri karışıktı

Sizi çocuk gibi büyütmeye çalışıyor eşiniz ama bazen belki de çocukça davrandığınızda katlanamıyor o da çok agresif Eşiniz 32 civarı falan mı?

Adam sana karısı değil çocuk gibi davranıyor. Çalışmana izin vermiyor kullandığın bıçağa bile karışıyor. Yeri geliyor kızıyor yeri geliyor merhamet gösteriyor. Gerçi çocuksun da ne desem bilemedim. Evlenmişsin artık ne desek boş da biraz daha dik duruşlu ol en azından. Sesini çıkar sana abuk subuk davranmasına izin verme.

ben seni hak etmiyorum demeye başladı git dedi daha iyisine layıksın kalbini kırıyorum dedi
Çok klasik ama her zaman çalışan bir taktiktir yemeyin bu cümleyi kuran tiplerden hayır geldiğini görmedim daha bu cümle şudur sen bunu sineye çekiyon mu bi bakayım ona göre dozu arttırcam

O adam asiri kötü ya

Öfke kontrolü için psikolojik danışmanlık alın bunlar boşanmaya sebep olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…