Kızlar yardıma ihtiyacım var. Eşimin yaptıklarını unutamıyorum. Şu anda her şey normal ve evliliğimiz güzel gibi gözüküyor ama ben unutamıyorum

ya ben şunu anlamıyorum. bir insan ailem üzülmesin diye nasıl kendi hayatını mahveder? bahane diyince kızıyorsunuz ama bas baya bahane. gider ailenize anlatırdınız, nişan vs olmadan da bu iş biterdi. sözlenmek, nişanlanmak zaten karşımızdaki insanı tanımak için yapılmıyor mu? öyle olmasa direk evlenirdik, ne gerek vardı söze. siz söz sonrası görmüşsünüz bile bile kandırmışsınız kendinizi. buradaki istisnasız ailem için boşanamıyorum diyen her kadın kalp ameliyatı olan ebeveyni "baba ben evlenmiyorum böyle böyle oldu" deyince kalp krizi geçirecek sanıyor..

Her şeyi tek bir konuda anlatamadığım için böyle parça parça oldu. O borç konusu gündemimiz zaten. Borç harici arada her şey normale döner gibi oluyor bundan bahsettim. O kadar çok anlatmam gereken şeyler var ki nasıl anlatacağımı şaşırıyorum. Yeni katıldım bu siteye hala tam anlamıyorum zaten yarım yamalak yapıyorum

Anlattım neden evlendiğimi yapmamalıydım ama malesef cahillik .
Zararın neresinden dönsen kardır, o da bu zaman.. Adan instadan da yazıyor millete. Daha üst üste yakalamayı, ondanda çocuk yapmayımı bekliyorsunuz. Ortada bir evlilik yok zaten.. Hiç korkma, ayaklarının üzerinde dur. Ne güzel bir ailen varmış sana destek olurlar.

Eşiniz internet üzerinden kadınlara mesaj atıyor. Eski sevgilisiyle hâlâ görüşüyor. Eşinizle beraber çalışmanıza rağmen; ne sigorta girişinizi yapıyor, ne de 1 kuruş para veriyor size. Başka bir yerde çalışsanız; hem sigortanız ödenir, hem de en az asgari ücret alırsınız.

Her şey yoluna girmiş diye yazmışsınız. Yolunda hiç bir şey okumadım yazınızda.
Beni kandırdı, şöyle inandırdı diye bir şey yok siz bu adamın her şeyini bilip kabul ederek evlenmişsiniz. Madem her şeyi kabul evlenmişsiniz ne diye kocanıza şu kıza mesaj atma, bu kızı neden ekledin gibi tartışmalara girip adama açık açık aldatması için cesaret veriyorsunuz. Boşanmayacaksanız kurcalamayın kendinizi küçük düşürürsünüz.
Şunu da ekleyeyim büyük bir ihtimalle anne de olmak istiyorsun ama bu adamdan çocuk düşünmüyorsun.peki ne diye seninle alay eden, sana piskolojik şiddet uygulayan bu adamla evliliği devam ettiriyorsunuz bir türlü anlayamadım. Zaman kaybında başka bir şey değil bu yaptığınız.

adam aldatmış, kumar borcu yapmış, hatta ve hatta psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyormuşsunuz, o kadar çok anlatmanız gereken şey varmış ki nasıl anlatacağınızı şaşırıyorsunuz.. bunca şeyi sadece ve sadece 1 buçuk yılda yaşamışsınız. hala cevap veremeyeceğim için çare bulup boşanamıyorum diyorsunuz. bunlardan sadece biri bile boşanmaya yetiyor. sanki mükemmel adam, her şey 4/4lük de ne diyip boşanacağınızı düşünüyorsunuz hala, seç beğen al sebeplerden birini sun eşine

Anlamıyorum ki neden kendinize bu işkence? Anneniz babanız iyi insanlarmış size değer veriyorlarmış şu an bu halde olmanızı isterler mi? Kumardan aldatmaya, yüzsüzlükten emek sömürüsüne maşallah her yol var adamda. Neyi bekliyosunuz? Bu adamların neresinde bi fark var da bu kadar vazgeçilmez

Ooff Nil. Oradan gerizekalı gibi mi görünüyoruz?
Yok babasının hastalığı varmış da yok kendine bişey yapılmasından korkuyormuş da blablabla.
Kocamı seviyorum boşanmayı istemiyorum desen dürüstlüğünden dolayı takdir edilirsin ama sürekli kıvırıp duruyorsun ve anlatmadığım şeyler var diyorsun
Yalan söyleme işte ortada olan belli
Bu evlilik bir gün biterse kocan yüzünden biter o zaman ne bahane bulucan acaba

Adamin tipi bagir bagir bagiriyor okurken,hala inaniyor olmaniz siizin safliginiz pardonda.Bi cocuk patlatacaginiza yemin edebiliriim ama ispatlayamam.
O supurgenin demiriine oturturum o adami valla.

Smdi dusunuyorum diyorum ki annem.babam kalp hastasi vs olsa kendimi atese atar miydim bile bile. Vallahi atmazdim. Annem babam yasayacagini yasamis. Tek evlatlariyim diyelim ben bunlari cekince mi ölürler kahirdan yoksa ben ayrildim diye mi. Valla ben evladim 30 kocadan ayrilsa cektigi eziyete uzuldugum kadar uzulmem. Yok bi de nisandan donmek ya da bosanmak ailenin bu kadar uzulecegi bisey mi ya. Benim canim bana kiymetli. Kimsenin oglunun bana kopek cekmesine gelemem ben. Siz de kendi caninizin kiymetini bilin. Cocuk yokken bitirin. Aldatma var kumar var. Girtlagibiza bicak dayadiginda mi bosanacaksiniz. Insanin kendine ettigi kotulugu kmse edemez ya. Gerilip gerilip bi tane patlatasim var size suan kendine gel diye bagirarak. Allah allah ya

Okurken baygınlık geçirdim. Araya başka bir kadının k'si girse bırakmanız lazımken evlenmek? Evlilik bu ya evlilik. Nasıl rahat etti için de evlenebildin. Eski sevgilisinin evine gitti diyorsun. PES. Bahanesi de sen öğrenme diye. Yani gerisini yorumlama ihtiyacı duymuyorum rezalet. Sadece rezalet. Kendinize azıcık saygınız varsa boşanın. Bu benim kolay kolay söyleyeceğim bir şey değildir ama benim bile cinlerim tepeme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…