Kızlar yardıma ihtiyacım var. Eşimin yaptıklarını unutamıyorum. Şu anda her şey normal ve evliliğimiz güzel gibi gözüküyor ama ben unutamıyorum

Para verildi diye değil zaten, babam ameliyattan çıkmış ve benim mutlu olduğumu düşünüyordu tabi bilmediği için. O da çok mutluydu. Aptallık işte yapamadım. Şu anki aklım olsa başka.

Para verildi diye değil zaten, babam ameliyattan çıkmış ve benim mutlu olduğumu düşünüyordu tabi bilmediği için. O da çok mutluydu. Aptallık işte yapamadım. Şu anki aklım olsa başka.
Hala vaktin var canım benim Allah rızası için şuan konduramiyorum diyorsun da aldatilmadigini biliyor musun ? Bütün ömür acabayla gecer mi ,kurban olduğum. Bir evin bir evladısin. Ananın babanın gözü önünde erimene değer mi kuzum . Bu daha büyük acı onlara. Evlad acısı çok büyük yapma.

Boşanma aşamasından çok korkuyorum ve resmen bu saçma sapan korkularım yüzünden sadece bu yüzden İnan bu evliliği sürdürüyorum. Çok korkak biri oldum.
Bu adamin ayarlari bu, boyle yani degismez, değişmeyecek. Eninde sonunda bosanacksin. Tekrar tekrar yakaliycaksin çünkü, sadece arada eziyet çektiğin sürenin uzunluğu kısalığı degisicek. Sana bagli çünkü

Neden korkuyorum söyleyeyim. Boşanınca beni rahatsız etmsinden ailemi rahatsız etmesinden cok korkuyorum. Her gün haberlerde neler izliyoruz kafayı yedim artık

Boşansa mutlu olur bu adam. Hele nafakasız boşanırsa keyif yapar durur artık.

Ve beni köpek gibi çalıştırıyor hala dükkanında para bile vermiyor. Sigortam da yok.

Eşinizin ne dükkanı var ? Hatırladım; pastaneniz vardı.

Neden korkuyorum söyleyeyim. Boşanınca beni rahatsız etmsinden ailemi rahatsız etmesinden cok korkuyorum. Her gün haberlerde neler izliyoruz kafayı yedim artık
Şimdi de bunu mu buldunuz boşanmama sebebi için? Size zarar verme ihtimali olduğunu düşündüğünüz biriyle her gün aynı evde yaşarken sorun yok boşanınca mı sorun var? Sanırım bilmiyorsunuz boşanınca kendi hayatına bakabilen insanlar da var. Yok kafayı yememişsiniz sadece boşanasınız yok. Bak ben bundan dolayı boşanamadım demek için kendi kendinize sebep arıyorsunuz

Çok fedakarlıklar yaptım diye başlayan, annem ya da babam hasta onları üzmek istemedim diye devam eden konunun varacağı yer belli.
Her sey baştan ortadaymis zaten göz göre göre evlenmişsiniz.
Bu zamana kadar yanlış yanlışı getirmiş çocuk olmadan ayrılın bari. Sığınmayin bir şeylerin arkasına. Çocuğu boşandı, isan attı diye anne babalara bir şey olmaz merak etmeyin.

Hayır böyle bir şey olmadı ama ben sabahları müge ve benzeri şeyler izlemekten kafayı yedim galiba hep böyle şeyler düşünür oldum
Ben de iyi bir Müge Anlı takipçisiyim. Konular şu sıralar tiktokçuların saçmalıkları üzerine.
Ah be ablam boşanmayacaksın bizi niye yoruyorsun ki
Burdakilerin söyleyecekleri 3 aşağı 5 yukarı bellidir.

Bence kesin boşanacaksiniz. Boşu boşuma geciktirme.
Babaevinde prenses gibiymişsin. Gene oyle ol. Bu şekilde oyalanip fazla vakit kaybedersen gene oyle olamaz, baba evinde o huzuru bulamazsin Giderek uzaklaşiyorsun dikkat et bacım

Kahvaltı salonu var.

Mutfağa hamam böceklerini doldur, bakanlığı zabıtayı ara şikayette bulun, ver boşanma dilekçeni kurtul bu adamdan. Adam da sürünsün.

Çalışıp, milletin tabağını hazırlayacağına evine git ananın babanın yemeğini hazırla. Yaşında genç, düzgün birini bulur düzgün evlilil yaşarsın.

hayır boşanacağım eninde sonunda boşanmamam için çok mucize olması gerek değişmesi gerek tamamen ki mümkün değil bu. Her telefonunu karıştırmamda bir şey buluyorum illa çünkü:) bayadır bakmıyorum o ayrı. Çünkü telefonunu yalnızken yakalayamıyorum.

Allah senden razı olsun valla teşekkür ediyorum desteğin icin çok haklısın. Hamam böceği dolduramam belki ama rest çekicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…