Kızlar yardıma ihtiyacım var. Eşimin yaptıklarını unutamıyorum. Şu anda her şey normal ve evliliğimiz güzel gibi gözüküyor ama ben unutamıyorum

Nişan atası yokmuş işte kendini öyle ikna etmiş. Helal olsun kuzeninize. Gerçekten tebrik ediyorum. Benim kuzenim de düğünün ertesi günü balayına giderken büyük bir kavga ediyor kocasıyla annesi olayı duyunca neden bırakıp gelmedin o an demişti. Kuzenim de valizleri vermiştik dönemedim ordan dedi. Bahane tabi, 2 ay sonra hamile kaldı 5 senedir evli şimdi de çocuğu için boşanmıyormuş öyle diyor. Bu sitede babam guatr hastası boşanamam diyen gördüm davetiye parası boşa gitmesin diye nişanlananı ben de ilk kez görüyorum ama

Allah senden razı olsun valla teşekkür ediyorum desteğin icin çok haklısın. Hamam böceği dolduramam belki ama rest çekicem..

Umarım çocuk yapmadan bu adamdan boşanırsın. Çocuğun olursa, bu adamı baba yaptın diye yüzüne tükürür. Kimse evlenmek istemez arkadaşlık yapmaz istemez bu adamın çocuğu ile.

Valizin içindekiler pahaliysa demek , o sinirle de sevisince korunmak akıllarına gelmemistir.
Bazı şeyler kendini belli ediyor. Kuzenimin babası da yok biliyor musun. Annesi dağ gibi durdu arkasında. Kimse hayirdir bile diyemedi. Dedirtmedi. Şimdi de çok mutlu. Çok şükür

Para değil konu ailem mutluyum sanıp çok mutlu bir telaş içersiindeydi o yüzden

Eski sevgiliyle ne anormal şeyler yaşamış ki kadın size anlatmasin diye korkup gorusmeye devam ediyormuş? 15 lik tecrübesiz genç kız mı bu ailesinden ondan bundan korkup boyun egsin? İkinizi bir arada sürdürmeye devam edecek anla işte.

Merhaba fikrimce ilk etapta boşanmayı tercih etmekten korkuyosnz galiba bend olsam çekinirdim. Evden ayrılın tutarlı olun bir süre asla dönmeyin sizi kaybettiğini düşünsün. Annelerimiz gibi alttan al dönemleri bitti. Bu ona değil kendinize verdiğiniz son seçenek olsun. Oralı olmazsa da boşayın gitsin ayrılıktan akıllanmayan gün geçtikçe daha çok gevşicektir

Kız ne bahanesi uykularım kaçtı benim sen bahane diyorsun ayıp. Benim elimde olan bi şey değil ki. Açık açık anlatıyorum işte burada.
Ortada eşinizin size zarar vereceğine dair hiçbir şey yokken kendi kendinize kurup, evlilige devam ediyorsunuz. Ney elinizde değil?

Kusura bakmayın da prenses gibi olan kendini bu kadar ezdirmez.
Özgüveni, saygısı yüksek olur.

Siz başkasının size layık gördüğü hayatı yaşamışsınız.
Tabi yaşamak denirse.

Bu korku elimde olan bir şey değil. Bazen psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum
Korkmayın sizi aldattı için kendinize güveniniz azalıyo azalmasın şu an daha çoğalması gerekiyo. O kim köpek aynısını siz yapsanız sizi bir dakika tutmaz. Hemen psikiyatriye gidin önce kendinizi iyi hissedin. Bu süre de onu yok sayın. Az toparlamaya başlayınca evi terk edin.

Böyle bir adamla asla sevişmeyin. Aldatıp aldatıp sizde bir soğukluk görmediği sürece neden aldatmaktan vazgeçsin ki. İyi taraflarından bakmayı bırakın lütfen. Nasıl aldatıldığını detaylandırcak hali yok. Tabi ki inkar edicek kanmayın

Çok haklısınız öyle yapıcam evett

Kız ne bahanesi uykularım kaçtı benim sen bahane diyorsun ayıp. Benim elimde olan bi şey değil ki. Açık açık anlatıyorum işte burada.

Üst üste açtığınız konular, gerçekliğinize dair şüphe uyandırıyor. 7 Nisan Cuma günü açtığınız konuda: kocanızın 90 bin tl kumar borcu olduğunu öğrendiğinizi anlatmıştınız. Hatta konunuzda kaynananıza kızıyordunuz, neden evlatlarına para koklatmıyor diye.

Dünden bugüne ne oldu da; "evliliğinizde herşey normal ve evliliğiniz güzel gibi" gözükmeye başladı ? Kumar borcu mu ödendi ?

Siz bile bile kabul etmiş evlenmişsiniz. Size sorum şu, eşiniz size aldattığında ve siz onu yakalayıp hesap sorduğunuz da size dese ki sen beni bile bile kabul ettin dediğinde siz ne cevap vermeyi düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…