Kızlar yardım

Aileniz çok rahat, gece istediğiniz gibi dışarı çıkabiliyorsunuz, tek başına rahat bir biçimde yaşıyorsunuz 19 yaşında ve öpmeye gelince utangaçsınız. Bunlar garip gelen şeyler.

Olabilir yani ailesi rahattir ama kendi karakteri utangactir...garip degil boyle bir suru insan var...karakteri sadece aile ortami olusturmaz bi suru etkileyen sey var..

Aileniz çok rahat, gece istediğiniz gibi dışarı çıkabiliyorsunuz, tek başına rahat bir biçimde yaşıyorsunuz 19 yaşında ve öpmeye gelince utangaçsınız. Bunlar garip gelen şeyler.
Rahat olmak ile tensel temas farklı olduğundan olabilir. Ben özel olsun istediğim için böyleyim.
Olabilir yani ailesi rahattir ama kendi karakteri utangactir...garip degil boyle bir suru insan var...karakteri sadece aile ortami olusturmaz bi suru etkileyen sey var..
Kesinlikle :)
öpüşme de bence. yakın olmamakla iyi yapıyorsun. evlendiğin kişiyle yaşarsın.
Benim fikrim tam olarak o yönde değil :)
Ilk defa biriyle opuseceksen geri cekilmen normal bence. Bende cekiniyorum bir de bende kotu opusursem korkusu da var
Kesinlikle ama sanırım içten gelmesi ile alakalıymış bu işler :)

Sevgilin zaten senin ozelindir o ayri ama rahat yetismissen zaten bunlari problem etmemen gerekir, ediyosan buyuk sorunun vardir. Son yazdiginda yine benim dedigim seye gelmissin 'icten gelmesi ile alakaliymis' gercekten icinden geliyorsa ve istiyorsan kendini sıkmaz ve rahat olursun. Tensel temas ile rahatlik tamamiyla birbiriyle iliskilidir, rahatsan kendini sıkmıyorsan ve akisina birakiyorsan o istedigin tensel temaai yakalayabilirsin. Ama eger gercekten istiyorsan. Icinde ufacik bir suphen soru isaretin varsa yapamazsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…