- 6 Ocak 2014
- 186
- 87
-
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
Tabii ki gerekmiyor lakin ben bu tarz şeyleri evlilikle ilişkilendiren bir insan değilim. Ayrıca sevdiğim insanı öpmek sarılmak benim içimden geldiği halde yapamıyorum. Mesele burda.Iliskiyi yürütmek icin illa öpüsmek mi gerekiyo. Evlenince öpüsürsün sende. Sorun nerde anlamadim.
Maalesef geçenlerde ittim öpmeye kalkınca.Adam öpüşmek için hamle yaparsa utangaçlık falan kalmaz merak etme.
İttin miMaalesef geçenlerde ittim öpmeye kalkınca.
Icinden geliyorsa yaparsin, yapamiyorsan icinden gelmiyordur net
İttin mi
Biraz relaks cicim, çok kasma kendini.
Iste bence icinden gercekten gelmedigi icin yapamiyorsun, akisina birak hem rahat bir ortamda buyumussun nasil utangac yetistin cok garipMesele de bu içimden geliyor ama utanıyorum
Evet hatta şaşırdı çocuk ne olduğunu anlayamadı
Iste bence icinden gercekten gelmedigi icin yapamiyorsun, akisina birak hem rahat bir ortamda buyumussun nasil utangac yetistin cok garip
E yani, şaşırması normal değil mi? Neden ittin cidden çok tuhaf. Yani başlatamamak, çekinmek falan normal de hamle yapanı itmek baya enteresan.Mesele de bu içimden geliyor ama utanıyorum
Evet hatta şaşırdı çocuk ne olduğunu anlayamadı
Cok garip, yani acikcasi bana inandirici gelmediEvet garip olan da bu zaten. Hep son derece rahattım. Gece istediğim zaman çıkabildim, istediğimi giydim, istediğimle gezdim. Zaten ailem asla karışmaz ama ben utangacım nedense. 19 yaşındayım. Tek yaşıyorum üniversitede okuduğum için ama şu konuyu halledemedim.
Kesinlikle öyle, zaten şimdiye kadar öpüşmedim, sevişmedim diye ne tepki aldım ne de ayrıldım birisinden. Yalnızca ilişkiden beklentimiz evlenince öpüşür/sevişiriz şeklinde değil. Genciz, aşığız ve böyle şeyleri rahat yaşamak istiyoruz. Ki bence aşık iki insanın öpüşmesi çok çok güzel bir şey. Ben utangaçlığımdan dolayı yapamıyorum nasıl yenmeliyim diye tavsiye istiyorum. Sevgilim neden zorluyor diye değil.E yani, şaşırması normal değil mi? Neden ittin cidden çok tuhaf. Yani başlatamamak, çekinmek falan normal de hamle yapanı itmek baya enteresan.
Bu arada öpüşmek zorunda değilsin, öpüşmezsen ayrılacaksa ayrılsın zaten diyen arkadaşlara iki çift lafım var izninle.
Kimse öpüşmek zorunda değildir tabi ki ama ilşkilerin dinamikleri de faklıdır. Bazı ilişkilerde öpüşmemek, sevişmemek sorun teşkil edebilir. Konu sahibi karşısındaki adamı ittiği için erkek tarafından ya aseksüel sanılacak ya da muhafazakar görülecek. Karşıdaki adam bu iki karakterle olmak istemiyor olabilir. Bu durumda ilişkiyi bitirmek isteyebilir, bu onu kötü adam yapmaz. Konu sahibi utangaçlığından şikayetçi erkek arkadaşından değil.
Size inandırıcı gelmeyen kısmı ne peki?Cok garip, yani acikcasi bana inandirici gelmedi
Ben yendim onu neyse ki :)Utangac olabilirsin sekerim, bunda bir gariplik yok. Ben 27 yasindayim ama ben de utangacim :))) Hoslandigim biri oldugunda yuzune bile bakamam mesela, o derece utanirim :)
bencede öyle birde ön yargı olusturma kendi kendine artık öyle düşünvp rtres olurrunIcinden geliyorsa yaparsin, yapamiyorsan icinden gelmiyordur net
Sevgilin rahat bir insansa konuşmayı dene. Eyleme geçemiyorsan konuşmak daha kolay gelebilir belki.Kesinlikle öyle, zaten şimdiye kadar öpüşmedim, sevişmedim diye ne tepki aldım ne de ayrıldım birisinden. Yalnızca ilişkiden beklentimiz evlenince öpüşür/sevişiriz şeklinde değil. Genciz, aşığız ve böyle şeyleri rahat yaşamak istiyoruz. Ki bence aşık iki insanın öpüşmesi çok çok güzel bir şey. Ben utangaçlığımdan dolayı yapamıyorum nasıl yenmeliyim diye tavsiye istiyorum. Sevgilim neden zorluyor diye değil.
Size inandırıcı gelmeyen kısmı ne peki?
Ben yendim onu neyse ki :)