Kızlar yardım plsss

Merhaba ben çizgi görüyorum. Kaçıncı gün embriyosuydu. 3.gün embriyosu ise 8.gün çıkmaz pek. Beşinci gün embriyosu ise de 7.günden sonra görmeye başlıyorlar. Geç döllenme olabilir hiç canınızı sıkmayın çünkü çzgi var

Merhabalar 4.gün embriyosuydı inşallah tutmustur kuruma çizgisi mi acaba diye endişe ettim bilmiyorum çok stresli üffff

Bende sürekli regl olcak gibiyim ve ıslaklık oluyor iç çamaşırımda, bende içtim stresten vallahi ne yalan söylim çok heyecanlı ve stresli test günüm çarşamba

cnım neden bu kadar heyecan ve stres yapıyorsun biraz sakin ol nerdeyse bütün mesajlarında üzgün surat var test yaptım negatif yazıp duruyorsun. Bi dur ve sakinle. Bak herkes sabırla bekliyor. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin az daha sabret. Kendi kendini üzüp durma.

Bence hamilesin canım ben görüyorum bir kan ver

Bence kan tahlili yapın eğer poztifse 8. Günde kanda net çıkar

Merhabalar 4.gün embriyosuydı inşallah tutmustur kuruma çizgisi mi acaba diye endişe ettim bilmiyorum çok stresli üffff
Bana var gibi geldi kuruma çizgisi böyle bir şey değil inan bana yıllardır test yapıyorum uzmanlaştım artık shshshdf hiç endişelenme kan ver emin ol

Bende sürekli regl olcak gibiyim ve ıslaklık oluyor iç çamaşırımda, bende içtim stresten vallahi ne yalan söylim çok heyecanlı ve stresli test günüm çarşamba
Bir de ıslaklık çok oluyor çünkü hormon alıyoruz progestan östrojen falan, iç çamaşırı dayanmıyor. Endişe edeceğin hiçbir şey yok regl belirtileri de yine hormonlardan dolayı bak boş konuşmuyorum üçüncü transferim

Çok doğru söylüyorsun ben biraz korkuyorum sadece normalde ilk 3 gün böyle stresim yoktu sonradan yüklendim duygusalım birazda ama çok haklısın teşekkür ederim

3.gün embriyosu ne zaman belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…