KALP ATIŞI 6+3

diygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
128
38
13
29
Merhaba kızlar yarın kalp atışı için gidicem çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum yarın muayenesi olan var mı yarın gittiğimde duyar mıyım kalbim ağzımda atıyo çok stres yapıyorum 🥲

İnşallah duyarsın, 6+0da hicbirsey yok dedi, leklenme ile gittim 6+6da çok yeni olduğu için net atış değildi çok hafifti ritim izlemiştik, sonraki hafta gittiğimde duydum net kalp atışını 😊

İnşallah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere .. sizin şimdi kaç haftalık
27.haftadayiz, lekelenme 5.haftada başladı problem yok dedi doktor 6+6da gittiğimde bıraz artmıştı 9a kadar devam etti, sonra 17de bı kanama alanı daha oluşmuştu 23e kadar progestan kullandım o da toparlandı geçti gitti şükür

27.haftadayiz, lekelenme 5.haftada başladı problem yok dedi doktor 6+6da gittiğimde bıraz artmıştı 9a kadar devam etti, sonra 17de bı kanama alanı daha oluşmuştu 23e kadar progestan kullandım o da toparlandı geçti gitti şükür
Maşallah çok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin.. benim Beta hcg geçen hafta çarşamba günü 7352 çıkmıştı üç gün sonra tekrar verdim 8452 çıktı sizce bu durum normal mi hiç duydunuz mu kese yolksac falan göründü araya bayram girdi dahada gitmedim bu durum biraz içime kurt düşürdü yarın için korkuyorum

Back
X