Ben erkenler daha güvenilir diye düşünüyordum tam tersi aa benim bugün 10.gün ilk idrarla yapmadım negatif gördüm hayırlısı olsun hakkımızda senin adına çok sevindim8. Güne kadar hep negatifti, çooooook sonradan silik çıkıyordu oda erkende değil kaset testte, oda zaten daha güvenilirmiş erkenlere göre. 5. Gün net nagatifti kanda direkt pozitifti. 5.gün embriyosu
hayır tam tersi araştırırsanız yanıltıcı olduklarını göeürsünüz Tuhaf bir şekilde sonuçlar hep negatif çok geç algılıyor. Ama kasette silik bile olsa görmek mümkün. Ben negatif sonucu görünce kendimi tamamen negatife adayıp her şeyi etkileyeceğimi bildiğim için direkt kan vermeyi tercih ettim. Üzüleceksem de boşuna üzülmemiş olayım diye. Ki iyikide öylw yapmışım. Yoksa pozitifken olmadı diye yerden yere vuracaktım kendimi. Belkide olanı bozacaktımBen erkenler daha güvenilir diye düşünüyordum tam tersi aa benim bugün 10.gün ilk idrarla yapmadım negatif gördüm hayırlısı olsun hakkımızda senin adına çok sevindim
Bende kan vermeye korktum açıkçası megatifi görünce henüz hazır hissetmedim kan vermeye gününü beklemeye karar verdim o yüzden içim biraz da olsa rahatladı umarım allahım oldu sevincini yaşatır bana ve isteyen herkesehayır tam tersi araştırırsanız yanıltıcı olduklarını göeürsünüz Tuhaf bir şekilde sonuçlar hep negatif çok geç algılıyor. Ama kasette silik bile olsa görmek mümkün. Ben negatif sonucu görünce kendimi tamamen negatife adayıp her şeyi etkileyeceğimi bildiğim için direkt kan vermeyi tercih ettim. Üzüleceksem de boşuna üzülmemiş olayım diye. Ki iyikide öylw yapmışım. Yoksa pozitifken olmadı diye yerden yere vuracaktım kendimi. Belkide olanı bozacaktım
Tam gününde vermeyi düşünüyorum aslında tam sonucu alabilmek için yarın acaba versem mi gidip 1 günden farketmez çok herhalde dimi :/Allahımmm inşallahhh inşallah kucağın boş kalmasın. Kalk git acile kan ver olmuşla ölmüşe çare yok. Kendini üzme bugün değilse yarın bulacak bizi evlatlarımız
Ama bak kendini her ihtimale hazırla şartlanma…Tam gününde vermeyi düşünüyorum aslında tam sonucu alabilmek için yarın acaba versem mi gidip 1 günden farketmez çok herhalde dimi :/
hajjajaja alemsin yaKız bi günde ne fsrk edecek. Ben 7 gün erken yaptım öğrendim kudurdumda
Henüz hazır değilim olumsuzsa eğer yarın ilk idrarla bi erken gb testim daha var onu da yapcam sonraki gün kan test günüm zatenAma bak kendini her ihtimale hazırla şartlanma…
Nasıl rahat edeceksen aşkım ama direkt kan ver benceHenüz hazır değilim olumsuzsa eğer yarın ilk idrarla bi erken gb testim daha var onu da yapcam sonraki gün kan test günüm zaten
Çok heyecanlı umarım testte negatif görüp kanda pozitif görenlerden oluruz, yarın sizden güzel haberler bekliyor olacağım
İnşallah öyle oluruzzzÇok heyecanlı umarım testte negatif görüp kanda pozitif görenlerden oluruz, yarın sizden güzel haberler bekliyor olacağım
Merhaba benimde 5. Gün embriyosu 5. Günümde dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı idrarda senin gibi moralim bozuldu kan testi günüm perşembe benimde regl olacakmış gibi kaşık ağrılarım var ama bilemiyorum çok zormuş bu bekleyiş dualarım hepimize umarım hepimiz pozitif görür güzel haberlerimizi veririz birbirimize.Henüz hazır değilim olumsuzsa eğer yarın ilk idrarla bi erken gb testim daha var onu da yapcam sonraki gün kan test günüm zaten
Sen daha çok erken test için sakın moralini bozmaaaaaaa stres yapma lütfen.Merhaba benimde 5. Gün embriyosu 5. Günümde dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı idrarda senin gibi moralim bozuldu kan testi günüm perşembe benimde regl olacakmış gibi kaşık ağrılarım var ama bilemiyorum çok zormuş bu bekleyiş dualarım hepimize umarım hepimiz pozitif görür güzel haberlerimizi veririz birbirimize.iyi düşünelim iyi olsun
Amin canım benim amiiiinnnn inşallahSen daha çok erken test için sakın moralini bozmaaaaaaa stres yapma lütfen.
İnşallah pozitifi görürüz
Bir gün kaldı teste ama bu stresle bi gün daha bekleyemeyeceğim bugün vereceği. KanDualarım hepinizle
Kızlar zaten eğer varsa kanda ilk günlerde çıkıyor. 12. Gün demelerinin sebebi sağlıklı artışı takip edebilmek ve geç döllenme ihtimali. Yap kurtul :) hayırlı haberlerle gelllllBir gün kaldı teste ama bu stresle bi gün daha bekleyemeyeceğim bugün vereceği. Kan
Verdim bekliyorum bakalımKızlar zaten eğer varsa kanda ilk günlerde çıkıyor. 12. Gün demelerinin sebebi sağlıklı artışı takip edebilmek ve geç döllenme ihtimali. Yap kurtul :) hayırlı haberlerle gelllll