- 13 Aralık 2023
- 781
- 523
- 31
9 da görenler var ben göremedim negatifti zaten 9.gündeki testim artmadı. Ama 9 da göremezseniz 10 daha garanti3.gün embriyosu ne zaman belli oluyor
9 da görenler var ben göremedim negatifti zaten 9.gündeki testim artmadı. Ama 9 da göremezseniz 10 daha garanti
Hayalet çizgi de var demek , yeni tutunuyordur belki benimki kalbim kadar temizdi belki düşük bir değerle öğrenirsiniz, burada ben hayali çizgi görüp kanda güzel değer görenleri de duydum inşallah bebişiniz sizinledirBenim negatif demek ki 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın kan tahlili günüm ama kaset testte tek çizgi var yanında belli belirsiz bi hayalet çizgi belki psikolojik olarak görüyorum da olabilir nasip değilmiş
Hayalet çizgi de var demek , yeni tutunuyordur belki benimki kalbim kadar temizdi belki düşük bir değerle öğrenirsiniz, burada ben hayali çizgi görüp kanda güzel değer görenleri de duydum inşallah bebişiniz sizinledir
Umarım öyledir ama bugün şiddetli bi adet ağrısı gibi ağrım var sanki gelecekte sökülemiyor gibi adet olucam diye korkuyorum bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum ilk transferim o yüzden tecrübesizim bu konudaHayalet çizgi de var demek , yeni tutunuyordur belki benimki kalbim kadar temizdi belki düşük bir değerle öğrenirsiniz, burada ben hayali çizgi görüp kanda güzel değer görenleri de duydum inşallah bebişiniz sizinledir
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayalet çizgi de var demek , yeni tutunuyordur belki benimki kalbim kadar temizdi belki düşük bir değerle öğrenirsiniz, burada ben hayali çizgi görüp kanda güzel değer görenleri de duydum inşallah bebişiniz sizinledir
Amin amin inşallahRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün negatif gördüm maalesefTransferin 10. Gününde aynı böyle görmüştüm silik çizgiyi, 2 gün sonra daha da netleşti. Sanki ishal olmuş gibi karın ağrısı çeker, sürekli karnımı ovalar, regli beklerdim. Regl ağrısından daha şiddetli oluyor ağrı bu arada, yani bende öyle olmuştu.
Testim 8.gün böyleydi ama 10.gün negatifBende aynı belirtiler ve test sonucu ile dayanamayıp kan vererek öğrendim
Yok dondurulmuş 3.gün benimkiAmin amin inşallahtaze transfer mi oldunuz, taze transferde benim de kasık batmalarım sancılarım olmuştu. Ama ilaçlardandır diyorlar
Kandamı negatif gördünüz idrar mıTestim 8.gün böyleydi ama 10.gün negatif
İdrardaKandamı negatif gördünüz idrar mı
Kaçıncı gününüzde negatigti acabaKan verin derim ben idrar yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar negatifken kan pozitifle öğrendim
Kaçıncı gün embriyosuydı bideKan verin derim ben idrar yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar negatifken kan pozitifle öğrendim
Aminnnnnn cümlemize inşallahRabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok heyecanlı umarım testte negatif görüp kanda pozitif görenlerden oluruz, yarın sizden güzel haberler bekliyor olacağımBenim negatif demek ki 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın kan tahlili günüm ama kaset testte tek çizgi var yanında belli belirsiz bi hayalet çizgi belki psikolojik olarak görüyorum da olabilir nasip değilmiş