Kızlar yardım plsss

Transferin 10. Gününde aynı böyle görmüştüm silik çizgiyi, 2 gün sonra daha da netleşti. Sanki ishal olmuş gibi karın ağrısı çeker, sürekli karnımı ovalar, regli beklerdim. Regl ağrısından daha şiddetli oluyor ağrı bu arada, yani bende öyle olmuştu.

Benim negatif demek ki 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın kan tahlili günüm ama kaset testte tek çizgi var yanında belli belirsiz bi hayalet çizgi belki psikolojik olarak görüyorum da olabilir nasip değilmiş

Benim negatif demek ki 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın kan tahlili günüm ama kaset testte tek çizgi var yanında belli belirsiz bi hayalet çizgi belki psikolojik olarak görüyorum da olabilir nasip değilmiş
Hayalet çizgi de var demek , yeni tutunuyordur belki benimki kalbim kadar temizdi belki düşük bir değerle öğrenirsiniz, burada ben hayali çizgi görüp kanda güzel değer görenleri de duydum inşallah bebişiniz sizinledir

Umarım öyledir ama bugün şiddetli bi adet ağrısı gibi ağrım var sanki gelecekte sökülemiyor gibi adet olucam diye korkuyorum bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum ilk transferim o yüzden tecrübesizim bu konuda

Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bugün negatif gördüm maalesef

Kan verin derim ben idrar yanıltıcı olabiliyor. Benim idrar negatifken kan pozitifle öğrendim

Çok heyecanlı umarım testte negatif görüp kanda pozitif görenlerden oluruz, yarın sizden güzel haberler bekliyor olacağım

8. Güne kadar hep negatifti, çooooook sonradan silik çıkıyordu oda erkende değil kaset testte, oda zaten daha güvenilirmiş erkenlere göre. 5. Gün net nagatifti kanda direkt pozitifti. 5.gün embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…