Doruk bu sene moda olacak bir isim gibi,şimdiden birkaç kişi de duydum,özellikle Aşk-ı Memnu dan sonra daha da popüler oldu sanki.Bana Uygar güzel geldi.Erkek ismi olarak benYaman ismini beğeniyorum?[/QUO..
cnm yorumun için öncelikle teşekkürler..uygar içlerinden en iyisi gibi bende daha iyi fikirler varmıdır diye sormak istedim sizlere...yaman güzel bir isim ama bebeğe yakışmıyor gibi yani böyle hem küçükken hemde büyüyünce kullanılabilecek bir isim yokmuki???
buarada emir,ensar,yasir ve yasin isminide cok begeniyorum :))
Canım bende uzun tedaviler sonucunda bebek sahibi oldum kızım olursa erkek olursa KAĞAN koyacaktık.Nasibimiz oldu.ıleride oğlumuz olursa kesinlikle bu ismi koyucam.Anlam olarak ta KUTAY KAĞAN:Uğurlu olan ayın hükümdarı oluyor.Belki nasip senin oğlunadır.Allah sağlık sıhat ve güzel ömür versin evladına.Bu arada ileride oğlumun Kara kuvvetleri komutanı olmasını isterdim o sebeple karizmatik ve ağır bir isim oluyor.oğluma isim bulamıyoruz ve ben bu siteden en çok beğenilen ismi koymak istiyorum.. önerilerinizi bekliyorum teyzeleri kim oğlumun isim annesi olmak ister??? biz eşimle
doruk
kutay
uygar
eymen
arasında kaldık ama gönlümüz hiç birini istemiyor gerçekte yoklukta bunlara boyun eğdik bizde:)) hadi bize bir yardım kızlarrrrrrrr
slm
buğra çok hoşuma gidiyor
ya erkek isimleri cok degisik zor bulursun ama sen secenek olarak daha erkeksi yani hem kiz hem erkek ismi olmayan isimlere bak bence neyse ben sana simdi oglmun ismini söyliyim Emir, arkadasimin oglunun adi Mirza, kardesimin oglunun adi yigit umarim istedigin ismi bulabilirsin canim
Canım bende uzun tedaviler sonucunda bebek sahibi oldum kızım olursa Türkiz erkek olursa KUTAY KAĞAN koyacaktık.Nasibimiz Türkiz oldu.İleride oğlumuz olursa kesinlikle bu ismi koyucam.Anlam olarak ta KUTAY KAĞAN:Uğurlu olan ayın hükümdarı oluyor.Belki nasip senin oğlunadır.Allah sağlık sıhat ve güzel ömür versin evladına.Bu arada ileride oğlumun Kara kuvvetleri komutanı olmasını isterdim o sebeple karizmatik ve ağır bir isim oluyor.
Miraç
Ege
Yiğit
Yağız
nasıl sence?
Ama birşey söyleyeyim böyle daha çok kafan karışacak :uhm:
Canım bende oğlum olursa eymen koymayı düşünüyürum eymen ebrar bence çok hoş bi isim bende erarı kesinlikle düşünüyorum fikrini bekliyoruz
eymen ismini çok beğenyorum ben de:)
ben arda ismini çok seviyorum. oğlum olsaydı arda koyacaktım. kızım oldu ışıl koyduk
bence doruk ismi güzel. sağlıcakla al kucağına yavrunu canım
canım ben oğlumun ısmını eymen bera koyacaktım fakat aılem pek begenmedı
annem çınar tuğra olsun dedı bende onu kırmamak adına kabul ettım
eger eymen koyacaksan yanına bera ısmını dusunebılırsın gercekten cok yakısıyor
bu arada bera kız ısmı degıl erkek ısmıdır
ashaptan bır sahabe savascıdır kendısı