yavru kediyi dövüyorsunuz öyle mi elbirliğiyle? o aciz bir canlı ve oynamak istiyor dişleri kaşındığı için öyle davranıyor!!!!!!!!!!
ahhhhhh ahhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allah size de aciz kaldığınızda,yaşlandığınızda öyle bir kader nasip eder de inşallah anlarsınız.
yazıklar olsun
Neden öğle diyorsunuz. beni şuan çok üzdünüz. resmen beddua etmişsiniz. kedimiz gerçekten çok agresif. bizde zaten dişinin kaşındığını düşünmüştük ve diş kaşıma oyuncağı almıştık. fakat çocuklarımın elleri,kolları,bacakları jilet atılmış gibi çizik içinde. benimde her yerim çizik ve kesik içinde. hergün tentirdiot luyoruz her yerimizi. eşim çok kızıyor ben zaten genelde engel oluyorum vurmasına. ama sonra aramızda tartışma çıkıyor. dediğim gibi her nekadar kızsamda kedimize, sokağa atılmasına gönlüm razı gelmiyor.
Neden öğle diyorsunuz. beni şuan çok üzdünüz. resmen beddua etmişsiniz. kedimiz gerçekten çok agresif. bizde zaten dişinin kaşındığını düşünmüştük ve diş kaşıma oyuncağı almıştık. fakat çocuklarımın elleri,kolları,bacakları jilet atılmış gibi çizik içinde. benimde her yerim çizik ve kesik içinde. hergün tentirdiot luyoruz her yerimizi. eşim çok kızıyor ben zaten genelde engel oluyorum vurmasına. ama sonra aramızda tartışma çıkıyor. dediğim gibi her nekadar kızsamda kedimize, sokağa atılmasına gönlüm razı gelmiyor.
Benim de kedim var.Yavruyken almıştım.Abartmayın küçücük kedi ne kadar ısırabilcek!Sanki aslan besliyorsunuz.
Çizikler 1-2 saate kayboluyor.Ayrıca insan mı gidip diş oyuncağıyla oynasın.Bunu alcağınıza kedi kovucu sprey alıp arada üzerinize sıksaydınız ya da limon kolanyasıyla ellerinize sürseydiniz limon kokusunu sevmez kediler sizleri ısırmazdı.
Yaptığınız hayvana şiddet.Bence gidin bir başkasına verin bu kediyi.
Hanımlar beni üzmeye devam ediyorsunuz. dişleri okadar keskinki bir ısırdımı derimi bıçak kesmiş gibi kesiyor. bulaşık zor yıkıyorum. eldiven takarak anca yıkıyabiliyorum. ben zaten merhametsiz olsaydım çoktan sokaktaydı o kedi. sizden yardım istemek için açmıştım nu konuyu. bir içimi dökiyim demiştim. bedduasına kadar demedik şey bırakmamışsınız. sonuçta çocuklarımın hayatı söz konusu. sprey sıktık, limon sıktık yapmadığımız şey kalmadı. bir çare bulayım dedim dediklerinize bak. gerçekten üzüldüm. bıraksaydımda çocuğumun gözünümü çıkarsaydı. çocuklarım sevmek istiyor onu. ne yapalım evde hiç dokunmayalım sevmeyelim niye aldık o zman biz bunu.
Bayan bayana dertleşeceğimize hemen sitem etmişsiniz. bayanların dayanışması bumu? zaten eşimle aramız açık. çocuklarım perişan halde. ne yapalım istiyorsunuz? başımızda çengicibaşı diye taşıyalımmı? çocuğumu ısırcak bizde öğle aval aval bakçazmı? ne yaptıysak olmuyor ısırıyor hayvan.artık bayan dayanışmasına inanmıyorum, inanamıyorum. bu devirde oda kalmamış....
hayvan barınakları çok kötü durumda Surrender
çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?