Doğuma Hazırlık KIZLAR YARDIM...EŞİMLE BİZ BU İSMİ ÇOK SEVİYORUZ AMA ÇEVREMDEKİLER SAÇMA BULUYOR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
haklısın galiba cnm bazıları çok beğenrkn bazıları beğenmior mesela isim öner diorum onların önerdiği isimlerde çok anlamlı değil :) sadece her insann kafanda başka bişi var galiba yada duyulmuş saçma isim koymaktan memnunlar anlamını bile bilmeden.çok şükür yorumlarnz saysende içim rahat artk

masal çok güzel bir isim, yanına ikinci bir isim koymayın bence. tadı kaçar.
haklısın cnm zaten hiç bişe yakıştrmıom şuanda yanına

Önemli olan sizin beğenmeniz, sizin bebeğiniz olcak :))

Masal ismi bir musterimin 3 yasindaki kizininda ismiydi ve cok tatli bi kizdi :) cok begeniyorum lutfen degisme canim koy bebegine bu ismi.

Bence masal ismini koymalısınız. en önemlisi sizin beğenmeniz ki Masal deyince her zaman insanda hoş hisler uyanır. ayrıca tüm masallarda zorluklar, kötü insanlar olsa da sonu hep güzel biter, iyiler kazanır.

bende kızım olsaydı ismini asya masal koyacaktım ama bizim ufaklık erkekmiş. bence cok güzel duyunca ve söyleyince insanın içini yumuşatan bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…