Doğuma Hazırlık KIZLAR YARDIM...EŞİMLE BİZ BU İSMİ ÇOK SEVİYORUZ AMA ÇEVREMDEKİLER SAÇMA BULUYOR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

0menekse0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1.022
43
SELAM KIZLAR İNŞ BİR KIZ BEBEK BEKLİYORUZ.BEN CİNSİYETİNİ BİLMEDEN KIZIM OLACAĞINI RÜYAMDA GÖRDÜM VE ONA MASAL İSMİNİ KOYDUM.DAHA SONRA BU İSİM EŞİMLE ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ VE KIZIMIZA KOYMAYA KARAR VERDİK.ADINA YASTIK BİLE ALDIM ÜSTÜNDE MASAL YAZAN.AMA İSMİ KİME SÖYLESEK ŞAŞIRIYOR BÖN BÖN BAKIYOR YADA DALGA GEÇİYOR ARKADAŞLAR AİLE ÇEVREMDEKİ HİÇ KİMSE BEĞENMİYOR.YORUMLARINIZA VE İKİNCİ BİR İSİM ÖNERİNİZE İHTİYACIM VAR

Millete ne ki !! Siz sevdikten sonra ayrıca çokta güzel bir isimmiş.
eşimde senin gibi söylüyor ama ben çevremdekileri çok kfama takan bi insanım malesef eilmde olmadan ikinci bi isim koymalımıyım sence önerin varmı
Güzelmiş ben beğendim.
saol canım birinin beğenmiş olması beni çok mutlu etti :) ikinci bir isim önerin warmı yanına

bence de gayet güzel isim. sen koymazsın iki gün sonra onlar koyarlar. beni böyle sev dizisinde ayşemle ömerin kızlarının adı elif masal :)

Bu tarz isimleri ben tek basina koymayi pek sevmiyorum sonucta bebeklerimize verdigimiz isimlerden dolayi ahirette sorguya cekilecegiz lakin kotu bir isim deil..aama ben boyle isimlerin yanina ayse elif zeynep gibi isimlerin koyulmasini sevmisimdir hep benim kizimin adi ayşe şura :) hayirlisiyla gelsin ins minik meleginiz

Bence kimseyi takmabiz eşimle karar verdik hatta anne m ve kayınvalidem masal isediler çok

Masal guzel bir isim..
Onemli olan anlaminin guzel olmasi ve sizin icinize siniyor olmasi..
Sare, Azra, Elif, Asya, Şura..

önemli olan sizin beğenmeniz
ama yanına daha bilindik bir isim koymak çok mantıklı
Zeynep Masal
Ayşe Masal
Masal Yaren
Masal Sude

bence kizinizin günün birinde insallah abla teyze yenge anneanne ve babaanne olacagini düsünerek bir isim koyun.
ikinci bir isim mantikli olabilir ilerde dalga gecerlerse yada kendisi begenmezse diger ismini kullanir.
elif masal zeynep masal yada betül masal

Bana da değişik geliyor bu isimler arkadaşım yanlış anlama.Daha güzel isimlerde var.Tabi siz yine içinize sinen ismi koyun ama yanına da bir isim ekleyebilirseniz hoş olur en azındna.Birde ben seha ismini çok sevdim.Allah yolunda cömertlik demek.İnşAllah kızım olursa birgün bu ismi koymayı düşünüyorum :)

Beğenmedim, Masal diye isim koyarsanız çocuğunuzla dalga geçebilir yaşıtları, komplekse girer çocuk.

Ayrıca hiçte güzel bir isim olmaz.

Bence çok güzel bir isim, dalga geçileceğini de hiç sanmıyorum. Bu biraz da nasıl bir çevrede yaşadığınızla ve çocuğunuzu nasıl okullara göndereceğinizle alakalı. Benim çevremde de her zaman Arapça eski isim taşıyan çocuklar kendini mutsuz ayrı hissetti, ilk isim olarak koyulan nine/dede isimleriyle dalga geçildi ve onları saklamak istediler mesela. "Hem adım ... hem de çirkinim" diye ağlayan çocuk biliyorum. Temel kriter "çocuğum yaşıtları arasında ismiyle mutlu olur mu, tanışırken sıkıntı yaşar mı" olmalı. Masal güzel Türkçe bir isim, Türkçe karakter barındırmaması da ciddi bir artı. Bence Masal bu nesile doğacak bir kız çocuğunu mutlu eder, hem eşiniz hem siz beğendiyseniz kimseyi takmayın ve ikinci isim bakmayın derim. Kız çocukta hele iki isim hepten sıkıntı, evlenirken belki soyadınızı da kullanmak isteyecek.

bence de gayet güzel isim. sen koymazsın iki gün sonra onlar koyarlar. beni böyle sev dizisinde ayşemle ömerin kızlarının adı elif masal :)
bilmiyorum cnm.onların söyledikleri isimlerde çok anlamlı değil ama bi masalımı sevemediler :)

zeynep kayınvalidemn ismi koymak istemiorum ayşe ve elif se en yakın arkdşlarm o yüzden istekszm

Bence kimseyi takmabiz eşimle karar verdik hatta anne m ve kayınvalidem masal isediler çok
çok takıyorum cnm elde olmadan.

İstersen bi ebced hesabı araştır.Ona göre bir isim eklemesi yapabilirsin.
ebced ne cnm
Masal guzel bir isim..
Onemli olan anlaminin guzel olmasi ve sizin icinize siniyor olmasi..
Sare, Azra, Elif, Asya, Şura..
saol cnm

Masal bence cok güzel yaninada nur koy masal nur :)
saol cnm :)

önemli olan sizin beğenmeniz
ama yanına daha bilindik bir isim koymak çok mantıklı
Zeynep Masal
Ayşe Masal
Masal Yaren
Masal Sude

gülce ismi nasıl sence gülce masal uyuyor mu

bende ikinci bi isim koymak istiyorm o yüzden cnm ama begenemiorum

inş cnm kızın olurda koyarsn
Beğenmedim, Masal diye isim koyarsanız çocuğunuzla dalga geçebilir yaşıtları, komplekse girer çocuk.

Ayrıca hiçte güzel bir isim olmaz.
dalga geçilck bi isim oldugunu düşünmüyorum

saol cnm yorumun için çok hoşuma gitti söylediklerin.bende arapça isim isteimorum türkçr olsn istiorum

Bizde masal koyucaz bizede malesef öyle tepkiler oluyor ama eşim vazgeçmiyor isimden bende çok beğeniyorum amaan bizim bebeğimiz sonuçta millete ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…