Evet canımaynen cnm benmkide vazgeçmioo tek isimmi koycksnz
önemli olan sizin beğenmeniz
ama yanına daha bilindik bir isim koymak çok mantıklı
Zeynep Masal
Ayşe Masal
Masal Yaren
Masal Sude
gülce ismi nasıl sence gülce masal uyuyor mu
Ben beğendim saçma da gelmedi.Hayırlı uğurlu olsun canım.İçinize sinsin sıkma canını böyle şeylere Rabbim ne güzel evlat vermiş tadını çıkar.SELAM KIZLAR İNŞ BİR KIZ BEBEK BEKLİYORUZ.BEN CİNSİYETİNİ BİLMEDEN KIZIM OLACAĞINI RÜYAMDA GÖRDÜM VE ONA MASAL İSMİNİ KOYDUM.DAHA SONRA BU İSİM EŞİMLE ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ VE KIZIMIZA KOYMAYA KARAR VERDİK.ADINA YASTIK BİLE ALDIM ÜSTÜNDE MASAL YAZAN.AMA İSMİ KİME SÖYLESEK ŞAŞIRIYOR BÖN BÖN BAKIYOR YADA DALGA GEÇİYOR ARKADAŞLAR AİLE ÇEVREMDEKİ HİÇ KİMSE BEĞENMİYOR.YORUMLARINIZA VE İKİNCİ BİR İSİM ÖNERİNİZE İHTİYACIM VAR
saol cnmMasal bence de çok güzel bir isim. Çok düşündüm dalga geçilecek nesi var bulamadım. İnsanları anlamak güç, en iyisi içinize sinen neyse onu yapın, en çok siz sesleneceksiniz ona ismiyle ne de olsa...
haklısın bikaç yıla yayılınca insanlar alışıyorsizin içinize sindiyse başkalarını dinlemeyin. Masal kulağa hoş geliyor
büyük oğluma Kayra adını vereceğimizde çevredekiler o ne biçim isim dediler o zaman yaygın bir isim değildi şimdi sık rastalanan bir isim oldu. ikinci oğluma bera adını vereceğimizde de mera ya da bela der gibi diye eleştirdiler. şimdi kimse isimlerini eleştirmiyor tam tersi beğeniyorlar.
bıraktım gitti :)Bırak milleti canım ya.. Önemli olan sizsiniz sanki onlar büyütecek boşver..
saol inş kucagımza alsaydk biBen beğendim saçma da gelmedi.Hayırlı uğurlu olsun canım.İçinize sinsin sıkma canını böyle şeylere Rabbim ne güzel evlat vermiş tadını çıkar.
:)) saol cnm inş kızın olyr koyarsnzBence çok güzel bir isim bulmuşsun. Kimseye yarandırmak zorunda da değilsin bence.
Sana garanti ederim kızında büyüyüp genç kız olduğunda, arkadaşlarının hepsi Ayşe Fatma Zeynep'ken "Bana sıradan/standart bir isim koymadığın için teşekkür ederim anne" diyecektir. Anlam bakımından da çok güzel bence.
Sonuçta bebeğin hayat sana ne getirirse getirsin başına gelmiş en güzel şey olacak, senin masalın!
(Bizimde eşimle sevgili olduğumuz zamandan beri düşüncemiz birgün bebeğimiz olursa ve kız olursa adı Masal olacak. nesi varmış dalga geçilecek anlamadım gerçekten?!)
O dalga geçenler açıp totolarıyla dalga geçebilirler bence.
Madem insanların olumsuz düşüncelerini önemsemiyorsunuz, o zaman neden insanların fikirlerini soruyorsunuz?
amin inşSanki millet büyütecek =) Bence de çok güzel isim canım, sağlıkla al kucağına. İsmiyle yaşasın inşallah...
inş cnm benm aminBen bile düşündüm şimdi bence çok güzel bir isim masallardaki kadarda güzel yüzlü güzel huylu olur inşaallah
o sizin MASAL'ınız kime ne ki :)
bence çok güzel bir isim milleti boşverin çocuk sizin:)SELAM KIZLAR İNŞ BİR KIZ BEBEK BEKLİYORUZ.BEN CİNSİYETİNİ BİLMEDEN KIZIM OLACAĞINI RÜYAMDA GÖRDÜM VE ONA MASAL İSMİNİ KOYDUM.DAHA SONRA BU İSİM EŞİMLE ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ VE KIZIMIZA KOYMAYA KARAR VERDİK.ADINA YASTIK BİLE ALDIM ÜSTÜNDE MASAL YAZAN.AMA İSMİ KİME SÖYLESEK ŞAŞIRIYOR BÖN BÖN BAKIYOR YADA DALGA GEÇİYOR ARKADAŞLAR AİLE ÇEVREMDEKİ HİÇ KİMSE BEĞENMİYOR.YORUMLARINIZA VE İKİNCİ BİR İSİM ÖNERİNİZE İHTİYACIM VAR
masal gercekten cok guzel bı isim
çevrenızdekılerın sorunu ne anlayamadım
kıskandılar sanırım..
boşverinnn
kızınız masallar gıbı guzel olsun :)
bence çok güzel bir isim milleti boşverin çocuk sizin:)
Masal cok guzel bir isimm :)) hayirli uzun omru olsun insallah :)