- 27 Haziran 2016
- 63
- 7
- 86
- 27
- Konu Sahibi eelifiniz77
-
Yani ilk görüntüsünde olurmu burun kanatlarim9 gun çok çok kısa bir sure. 6 ay boyunca inmeye devam edecek. Arkadasiminki 1 yıl içinde normal haline geldi. Gecmis olsun.
Kanatlarim inicekmi benim burnum genis duruyor ameliyat sonrasinda cektigimde böyle durmuyordu valla sinir olmaya basladim iyiceBen de 11. günümdeyim, her gün bu açıdan çekiyorum ve her gün değişiyor. Fazla incelemeyin, kafayı yersiniz, stres de olumsuz etkileyebilir iyileşme sürecinizi.
Tabii ki iner, sakin. Benim ameliyattan hemen sonra da ince duruyordu, sonra şişti. Zamanla inecek. Sakin.Kanatlarim inicekmi benim burnum genis duruyor ameliyat sonrasinda cektigimde böyle durmuyordu valla sinir olmaya basladim iyice
Gerçekten psikolojimi bozdu burun kanatlarim kuculsun diye ameliyat oldum genis gorunceTabii ki iner, sakin. Benim ameliyattan hemen sonra da ince duruyordu, sonra şişti. Zamanla inecek. Sakin
Ameliyattan sonra ödem olduğunu biliyor olmanız lazımdı. Farklı bölgeler farklı bile şişebilir. Burnunuzun neye benzediği hakkında bir fikir edinebilmek için en az 1 ay beklemeniz gerek. Ben de farklı farklı şeylere takıyorum ama böyle yaşanmaz cidden.Gerçekten psikolojimi bozdu burun kanatlarim kuculsun diye ameliyat oldum genis gorunce
Evet biliyorum odem olucagini yuzumdeki odemi 9 . Gunumde atamadim ama insan sabirli olamiyor suan maalesef kafaya takılıyor su 1 ayi atlatabilseydik sizin deriniz kalın mıAmeliyattan sonra ödem olduğunu biliyor olmanız lazımdı. Farklı bölgeler farklı bile şişebilir. Burnunuzun neye benzediği hakkında bir fikir edinebilmek için en az 1 ay beklemeniz gerek. Ben de farklı farklı şeylere takıyorum ama böyle yaşanmaz cidden.
Olur arkadaşımın ki çok tuhaftı aylar sonra kemer gibi birsey bile çıktı. Ama inecek dendi ve 1 yıl sonra burnu oturdu. Sabredin stres yapmayinYani ilk görüntüsünde olurmu burun kanatlarim
Orta kalınlıkta benimki. İnanın ben de çok takıntılıyım her bakım yapışımda fenerle içine kadar inceliyorum ama psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor. Deformasyon 1 sene sonra da çıkabiliyor mesela eğer çıkacaksa. Öyle bir olasılık var diye 1 sene yaşamayalım sadece burnumuzu mu inceleyelim yani? Bilemedim.Evet biliyorum odem olucagini yuzumdeki odemi 9 . Gunumde atamadim ama insan sabirli olamiyor suan maalesef kafaya takılıyor su 1 ayi atlatabilseydik sizin deriniz kalın mı
Aaa hahhaahah bende bakiyorum hatta benim sol tarafim burun etimm sis bariz belli oluyor şişliği ya, insan takılıyor elimizde değil bende odeme taktim kafayı iyikide cekmisim ameliyattan çıkınca hemen burun deliklerim esitmi diye cekmistim sonradan karşılaştırırım diye yoksa kafayi yerdim boyle kalicak diyeOrta kalınlıkta benimki. İnanın ben de çok takıntılıyım her bakım yapışımda fenerle içine kadar inceliyorum ama psikolojiyi çok olumsuz etkiliyor. Deformasyon 1 sene sonra da çıkabiliyor mesela eğer çıkacaksa. Öyle bir olasılık var diye 1 sene yaşamayalım sadece burnumuzu mu inceleyelim yani? Bilemedim.
Bu arada benim derimde orta kalınlıkta cok kalin değilAaa hahhaahah bende bakiyorum hatta benim sol tarafim burun etimm sis bariz belli oluyor şişliği ya, insan takılıyor elimizde değil bende odeme taktim kafayı iyikide cekmisim ameliyattan çıkınca hemen burun deliklerim esitmi diye cekmistim sonradan karşılaştırırım diye yoksa kafayi yerdim boyle kalicak diye
İnsallah sabredicemmmOlur arkadaşımın ki çok tuhaftı aylar sonra kemer gibi birsey bile çıktı. Ama inecek dendi ve 1 yıl sonra burnu oturdu. Sabredin stres yapmayin
Benim de şu an sağ burun içimde hafif bir şişme var dünden beri ve bu sizin fotoğraflardaki açıdan bakınca kolumella asimetrik duruyor bu yüzden. Onu inceliyorum. Bunu yazarken de iki kere hapşırdım gideyim bir de buna endişeleneyim bari sidnkdnfkdjdkAaa hahhaahah bende bakiyorum hatta benim sol tarafim burun etimm sis bariz belli oluyor şişliği ya, insan takılıyor elimizde değil bende odeme taktim kafayı iyikide cekmisim ameliyattan çıkınca hemen burun deliklerim esitmi diye cekmistim sonradan karşılaştırırım diye yoksa kafayi yerdim boyle kalicak diye
Hahaahahhahaahhahaha ay guldurme kız burun kenarlarim aciyorBenim de şu an sağ burun içimde hafif bir şişme var dünden beri ve bu sizin fotoğraflardaki açıdan bakınca kolumella asimetrik duruyor bu yüzden. Onu inceliyorum. Bunu yazarken de iki kere hapşırdım gideyim bir de buna endişeleneyim bari sidnkdnfkdjdk
Kiz benim burnum küçüktü buyuk bir burnum yoktu ki deliklerim kucuk kanatlarim genişti simdi yine kanatlari geniş ins oda odemdendirBenim burun deliklerim sizinkinin iki katı büyüklüğünde, uzun bu arada. Sizinkiler epey küçükmüş.
Benim burnum büyük sayılırdı ucu özellikle, burun kanatlarım dar ama delikler uzundu, o aynı kalmış.Kiz benim burnum küçüktü buyuk bir burnum yoktu ki deliklerim kucuk kanatlarim genişti simdi yine kanatlari geniş ins oda odemdendir
Ya su 1 ayi sag saglim atlatalim da hajsjsjsuususushssjjs rabbimmm sjsjdjjsjshs daha bisey istemiyorumBenim burnum büyük sayılırdı ucu özellikle, burun kanatlarım dar ama delikler uzundu, o aynı kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?