Kızlar yardim edinnnn ?

Tatlım hapşırmayasın diye alerji hapı verdi mi doktor? Ağzın açık hapşırıyorsun değil mi? Senin de burun kanatlarında dikiş var mı? Konu açan arkadaşın da kanatlarında dikiş gördüm, doğru gördüysem. Her geçen gün daha çok sinirleniyorum, bu benim doktor efendi niye benim burun ucumu küçültmedi ısrarla? Ameliyat öncesi, "Doktor bey benim burun ucum büyük, küçültmeniz mümkün mü?" dedim, büyük değil dedi, yanlardan basacağım o zaman rahatsızlığın son bulacak dedi. Ben güldüğüm zaman burun deliklerim ince uzun oluyor, kanatları sabitlemedi diye burnum iyice uzun oluyor. Ay deliricem valla!

Zaten ben burun kanatlarimi küçültmek icin oldum ameliyat küçük ama genis kanatlı burnum vardı

Iniyor kalın derili sanırım burun ucun, benimde ilk 1 hafta o kadar şişti ki delikler gözükmüyordu..etli etli kocamandı. İndi epey ödem attıkça inecek

Kanat cerrahisi olanlarin daha da fazla sisiyor inan ki inecek benim sislikten delikler bile gozukmuyordu suan epey acildi rahat ol

Iniyor kalın derili sanırım burun ucun, benimde ilk 1 hafta o kadar şişti ki delikler gözükmüyordu..etli etli kocamandı. İndi epey ödem attıkça inecek
Vallahi odem icin demet demet maydonoz muhallebi limonlu su ne varsa iciyorum yiyorum yeterki su kanatlardaki odem gitsin cunku burun ucum rahatsız etmiyor kanatlari ediyor burun deliklerim küçük kanatlari kocaman

Vallahi odem icin demet demet maydonoz muhallebi limonlu su ne varsa iciyorum yiyorum yeterki su kanatlardaki odem gitsin cunku burun ucum rahatsız etmiyor kanatlari ediyor burun deliklerim küçük kanatlari kocaman
Ben ilk hafta doktora bu ne delikler yok ,kanatlar etli etli kocaman vs dedim gercekten öyle böyle şişmedi..delik yok sadece et vardı. Doktor bekle küçülttüm kanatları dedi. 10 gün olmadi kanatlar epey indi hatta fazla indi sanki eser kalmadı o halinden.Yanak ve burun kanadı kökünden et parca çıkarılıyor küçültmek icin ve tekrar boylu boyunca dikiliyor orda feci ödem olması cok normal.

Alerji hapı vermişti ama iki gün önce bırakmamı söyledi. Ağzım açık hapşırıyorum evet. Burun kanatlarımda dikiş yok, küçültülmedi.

Alerji hapı vermişti ama iki gün önce bırakmamı söyledi. Ağzım açık hapşırıyorum evet. Burun kanatlarımda dikiş yok, küçültülmedi.
Ben ilk ay sürekli hapşırıyordum. Bana da bırakabilirsin demişti ama kendini kontrol et, hapşırırsan ilaca devam et dedi. Hapşırmamızı istemezlermiş. Kıkırdaklar tam oturmadığı için kayma yapabilirmiş. Her şey yolunda gider umarım. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Ben boynum tutuldugu icin boynumu citlatiyorumda cok ani hareketle degil yavas yavas kafami saga sola eğiyorum bisey olurmu acaba

9 gün çok kısa bir süre burnunun oturması ve ödemleri atmak için 6 ay ve 1 sene arasında değişiklik gösteriyor, ödemi atmak o kadar kolay değil şişkinlikle beraber..

9 gün çok kısa bir süre burnunun oturması ve ödemleri atmak için 6 ay ve 1 sene arasında değişiklik gösteriyor, ödemi atmak o kadar kolay değil şişkinlikle beraber..
Peki boynumu citlatmam burnuma zarar verirmi saga sola kafami yavasca yatırıyorum cunku boynum duz yatmaktan yuksekt yatmaktan tutuluyor

Yarın kontrole gideceğim, alerji ilacını sorayım tekrar. İnternette baktığımda gülmeyin, esnemeyin bile yazıyor, ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.

Yarın kontrole gideceğim, alerji ilacını sorayım tekrar. İnternette baktığımda gülmeyin, esnemeyin bile yazıyor, ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
Ya internete bakarsan utanda bisey yemegein yazicak valla hapsurmadim ama esniyorum dikislerim cok aciyor guluncede oyle bide yuzumde sis kasiliyor yuzum

Peki boynumu citlatmam burnuma zarar verirmi saga sola kafami yavasca yatırıyorum cunku boynum duz yatmaktan yuksekt yatmaktan tutuluyor
Ben yapıyordum açıkcası tabi dikkat etmek lazım çok hassas oluyor burunlar güneş gözlüğü falan da takamazsınız bu yazın bilginiz olsun

Bu arada komik bir şey söyleyeyim, gece farkında olmadan burnumu elliyorum diye ellerimi bağlamaya başladım. Kurbanlık koyun gibi yatıyorum öyle sırt üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…