Kızlar yardim edinnnn ?

Ben boynum tutuldugu icin boynumu citlatiyorumda cok ani hareketle degil yavas yavas kafami saga sola eğiyorum bisey olurmu acaba
Bir sey olmaz. Ilk 1 hafta dikkat etmen yeterli. Hapsirmayla,esnemeyle,kafayi cevirmekle,normal gülmeyle burun şekli değişmez. Burnu "uHu" ile yapistirmiyorlar :) ileriyi on gorerek ameliyat sırasında verilen sekil kalicidir darbe alma sadece,üstüne yatma. Iyi sağlamlaştırılmamis,kıkırdaklı desteklememiş her burun düşer ne kadar dikkat etsekte, doktor umarım sağlam yapmıştır bunu zamanla gorucez

Oh be doğru diyosun sadece burnumu darbelerden korumam gerekiyor benn doktorum sanirim benden kıkırdak almadi umarim var olan kıkırdak yeterli gelmiştir zaten inanin dusucekte bi burdum yok kucuk bir burnum vardi sadece kanatlari genişti simdi küçücük bi burnum kaldi

Benimde içindeki kikirdaklarla destekledi. Burun tabanı ile burun ucu arası uzunlamasına delik olmasın,bunu istemiyorum dedim ve doktor kanatları daralttı şuan ki burun ucumuz benziyor sizinle,böyle daha sevimli duruyor :) Umarim diledigimiz gibi olur iyileşince

Ah insallah cok minnos bi burnumuz oldu ilk zamanla sisle cok fazla buyuk geliyordu gozume ama gun gun daha iyi oluyor sanırım
iyi olucak iyi inanıyorum

Ben boynum tutuldugu icin boynumu citlatiyorumda cok ani hareketle degil yavas yavas kafami saga sola eğiyorum bisey olurmu acaba
Hayır, onun burnu etkilemesi mümkün değil. Kafa içi basıncını artıracak hareketler yasak. Ağız kapalı hapşırmak, öksürmek, ıkınmak, eğilmek, ağır kaldırmak gibi.

İnternette baktığımda gülmeyin, esnemeyin bile yazıyor, ne yapacağımı şaşırdım açıkçası.
Öyle bir şey yok yahu, abartıyorlar. Gülmek zaten dikişleri acıtıyor, normal gülemiyorsunuz. Esnemek de acıtıyor ama burun şeklini bozmuyor. Kafa içi basıncı yapan şeyler yasak.

Ben öksürüyorum ve eğiliyorum ama.
Canım eğilmemeni söylemiş olmalı diye düşünüyorum. Öksürünce ağzın açık olmalı bir süre. Yere direkt eğilmek, bir şey kaldırmak yasak. Basınç yaratıyor kafada. Kafa içi basıncı burnu olumsuz etkiliyor. Sadece kendi doktorumun söylediklerinden dolayı değil, ünlü doktorların videolarından aldığım bilgiler bunlar. Yine de doktorunuza sorun çünkü her burun farklı teknikle yapılıyor.

Haaa, diyeceksin ki sen bunlara dikkat ettin de ne oldu; işte böyle muhteşem havalı bir burnum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…