- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi eelifiniz77
Sen sürekli bir şeylere cevap veriyordun, bayağı bilgiliydin. Ameliyat oldun sanıyordum. Umarım tekrarını yaşamazsın. Süreç çok zor gerçekten. Benim hâlâ sol kavisli ve güzel, sağ eh işte... Çapraz duruş yine sıkıntılı ama geçen ay daha sıkıntılıydı.Benim ilk ameliyat 2.olmaz insAllah :) Ozellikle burun ucumda kucultme yapildi,olabildigi kadar,kanatlar dikildigi icin beni orasi zorluyor suan tam olarak gülemiyorum, kalin derili burunlar dusmeye daha meyilli oluyormus o yuzden yapilacak ne varsa yapmak istiyorum ki düşme yaşamıyım
Herkes kalın deriye zor diyor ama benim derim ince ve tüm kusurları belli ettiği için bence daha zor. (Ameliyatı yapana göre konuşmuyorum tabii ki) Burun ucum hâlâ taş gibi ama gülünce kanatlar yayıldığı için, burun deliklerim iyice uzadığı için ucu büyük görünüyor.
Defalarca burun ucum büyük, küçültmelisiniz sanırım dedim fakat doktor burun ucun büyük değil dedi. Bu uzman KBB doktorlarında da burun ucuna çok dokunmamak gibi bir takıntı var. İleride nefes problemi olmasın diye çok gerekli görmedikleri burun ucuna dokunmuyorlarmış.
Yanlardan basacağım, daha ince görünecek ve problemin geçecek demişti. İlk ay öyleydi ama şimdi şişti burun ucum... Valla düşünmek istemiyorum artık, ne olacaksa olsun diyorum. Yoruldum.