- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi eelifiniz77
-
Sen sürekli bir şeylere cevap veriyordun, bayağı bilgiliydin. Ameliyat oldun sanıyordum. Umarım tekrarını yaşamazsın. Süreç çok zor gerçekten. Benim hâlâ sol kavisli ve güzel, sağ eh işte... Çapraz duruş yine sıkıntılı ama geçen ay daha sıkıntılıydı.Benim ilk ameliyat 2.olmaz insAllah :) Ozellikle burun ucumda kucultme yapildi,olabildigi kadar,kanatlar dikildigi icin beni orasi zorluyor suan tam olarak gülemiyorum, kalin derili burunlar dusmeye daha meyilli oluyormus o yuzden yapilacak ne varsa yapmak istiyorum ki düşme yaşamıyım
Ne yaparsanız yapın 11.günde tüm ödemi attım diyemezsiniz. Bir de bu bir süreç, bırakın kendi halinde devam etsin. Benim burnum 11 günlükken fıstık gibiydi mesela. Burnumun güzelliğini herkes görsün istiyordum. Benimki de sonradan bozulanlardan. Kendi haline bırakın, neler olacağına kendi bünyeniz karar versin.Benim suan 11. Gunum odemi daha yuzumden yeni attim maydonoz yiyip duruyorum muhallebi aldim paso yiyorum valla benim bi deligim sis kapali digeri açık o zaten ilk gunden beri acikti ama biri oyle bi sismiski burnumun ici yok gorunmuyor
Siz istiyosaniz küçültsün bu doktorlarda isin kolayina kacmak icin yani istiyosaniz yapin ne biliyim kötü dusunmeyin yinedeSen sürekli bir şeylere cevap veriyordun, bayağı bilgiliydin. Ameliyat oldun sanıyordum. Umarım tekrarını yaşamazsın. Süreç çok zor gerçekten. Benim hâlâ sol kavisli ve güzel, sağ eh işte... Çapraz duruş yine sıkıntılı ama geçen ay daha sıkıntılıydı.
Herkes kalın deriye zor diyor ama benim derim ince ve tüm kusurları belli ettiği için bence daha zor. (Ameliyatı yapana göre konuşmuyorum tabii ki) Burun ucum hâlâ taş gibi ama gülünce kanatlar yayıldığı için, burun deliklerim iyice uzadığı için ucu büyük görünüyor.
Defalarca burun ucum büyük, küçültmelisiniz sanırım dedim fakat doktor burun ucun büyük değil dedi. Bu uzman KBB doktorlarında da burun ucuna çok dokunmamak gibi bir takıntı var. İleride nefes problemi olmasın diye çok gerekli görmedikleri burun ucuna dokunmuyorlarmış.
Yanlardan basacağım, daha ince görünecek ve problemin geçecek demişti. İlk ay öyleydi ama şimdi şişti burun ucum... Valla düşünmek istemiyorum artık, ne olacaksa olsun diyorum. Yoruldum.
Biraktim valla ne olursa olsun bu saatten sonraNe yaparsanız yapın 11.günde tüm ödemi attım diyemezsiniz. Bir de bu bir süreç, bırakın kendi halinde devam etsin. Benim burnum 11 günlükken fıstık gibiydi mesela. Burnumun güzelliğini herkes görsün istiyordum. Benimki de sonradan bozulanlardan. Kendi haline bırakın, neler olacağına kendi bünyeniz karar versin.
Yani orada da şöyle düşünmek lazım, benim doktorum 7 binin üzerinde ameliyat yapmış. Belgeli bu, yalan değil. Adam cidden güzel işler yapıyor. Çok kolay bir burun dedi benim burnuma. İçini açınca kolay olmadığına karar mı verdi ne yaptı, bilmiyorum orasınıSiz istiyosaniz küçültsün bu doktorlarda isin kolayina kacmak icin yani istiyosaniz yapin ne biliyim kötü dusunmeyin yinede
Ben 12 doktor gezdim süreç hakkında 3 kez ameliyat olmuş kişiden bile daha bilgiliyim :d Kanatlara dokunmayı pek istemiyorlar fakat kimi burunlarda zorunlu oluyor,bende zorunluydu çünkü sıkıntım burun sırtı değil burun ucuydu deri fazlalığım vardi. KBB doktoru yaptı benim burnumu da bakalım zamanla göreceğiz ne şekil alacak süreç insanı zorluyorSen sürekli bir şeylere cevap veriyordun, bayağı bilgiliydin. Ameliyat oldun sanıyordum. Umarım tekrarını yaşamazsın. Süreç çok zor gerçekten. Benim hâlâ sol kavisli ve güzel, sağ eh işte... Çapraz duruş yine sıkıntılı ama geçen ay daha sıkıntılıydı.
Herkes kalın deriye zor diyor ama benim derim ince ve tüm kusurları belli ettiği için bence daha zor. (Ameliyatı yapana göre konuşmuyorum tabii ki) Burun ucum hâlâ taş gibi ama gülünce kanatlar yayıldığı için, burun deliklerim iyice uzadığı için ucu büyük görünüyor.
Defalarca burun ucum büyük, küçültmelisiniz sanırım dedim fakat doktor burun ucun büyük değil dedi. Bu uzman KBB doktorlarında da burun ucuna çok dokunmamak gibi bir takıntı var. İleride nefes problemi olmasın diye çok gerekli görmedikleri burun ucuna dokunmuyorlarmış.
Yanlardan basacağım, daha ince görünecek ve problemin geçecek demişti. İlk ay öyleydi ama şimdi şişti burun ucum... Valla düşünmek istemiyorum artık, ne olacaksa olsun diyorum. Yoruldum.
Istanbul'da misiniz ben memnun kalırsam özelden paylaşırım ama süreç daha tamamlanmadığı için doktor önermiyorum. Oldu bitti bir ameliyat değil rinoplasti.. 1 2 yıl sonraki sonuç,gerçek sonuç demektir. Süreç çok erken olduğu için memnuniyet bildiremiyorum. Kimi doktor 50 burnu güzel yapıyor 2 burnu kötü çıkıyor, kimi zaman hastanın derisi müsait olmuyor vs. O yüzden kendiniz görüşüp bizzat hastalarını görerek daha sağlıklı karar verirsinizDoktor ismi paylaşmak yasak mı acaba, bilmiyorum da? Memnunsanız doktorlarınız kim sorabilir miyim?
Teşekkürler, Ankaradayım. Haklısınız, doktor seçimi cidden zor, çok parametre var. Bazen reklam amaçlı yazanlar da oluyor o yüzden gerçek olduğuna inandıklarımdan bilgi almaya çalışıyorum. Umarım herkes süreci sağlıkla atlatır ve burunlarından memnun kalır.Istanbul'da misiniz ben memnun kalırsam özelden paylaşırım ama süreç daha tamamlanmadığı için doktor önermiyorum. Oldu bitti bir ameliyat değil rinoplasti.. 1 2 yıl sonraki sonuç,gerçek sonuç demektir. Süreç çok erken olduğu için memnuniyet bildiremiyorum. Kimi doktor 50 burnu güzel yapıyor 2 burnu kötü çıkıyor, kimi zaman hastanın derisi müsait olmuyor vs. O yüzden kendiniz görüşüp bizzat hastalarını görerek daha sağlıklı karar verirsiniz
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?9 gun çok çok kısa bir sure. 6 ay boyunca inmeye devam edecek. Arkadasiminki 1 yıl içinde normal haline geldi. Gecmis olsun.
Yapay kıkırdak diye bir sey yok ya sizden alacak kıkırdağı ya da kadavranın kıkırdağıni koyacak (ben olsam kadavra kikirdagi asla kullandirmam) burun icinizde yeterli kikirdakta olabailir,uctaki artan kikirdagi gucsuz yerde kullanir.süreci yaşamadan ne desek boş, yapılı her burun kendi burnunuz gibi olmayacak ve sürekli korumanız gerekecek,şansınız iyi gider,doktorunuzda iyiyse memnun kalırsınız.Merhaba kızlar, yarın burun estetiği ameliyatım olacak, burnum orta kalın kemerli ucu düşük ne ararsanız var yani. Üstelik doktor bir tarafında kıkırdak olmadığını söyledi. Ameliyat olduğunuz için daha iyi bilirsiniz dikkat etmem gereken bir husus var mı acaba? Yapay kıkırdak sanırım koyacak. İleride bu kıkırdağın erime durumu olur mu ?
Bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim soracağım doktorumaYapay kıkırdak diye bir sey yok ya sizden alacak kıkırdağı ya da kadavranın kıkırdağıni koyacak (ben olsam kadavra kikirdagi asla kullandirmam) burun icinizde yeterli kikirdakta olabailir,uctaki artan kikirdagi gucsuz yerde kullanir.süreci yaşamadan ne desek boş, yapılı her burun kendi burnunuz gibi olmayacak ve sürekli korumanız gerekecek,şansınız iyi gider,doktorunuzda iyiyse memnun kalırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?