- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
- Konu Sahibi lahmacunlar
neden olmasınnnnnlahmacuncuya gideekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden olmasınnnnnlahmacuncuya gideekk
ben ısmarlarımneden olmasınnnnn
tatlılarda bendenben ısmarlarım
anlaştıktatlılarda benden
bu atarı bize değil, tokat atan sevgiline yap güzelimNe güzelde psikolojik baskı yapıyorsunuz siz oyleee
anlaştık
tatlılarda benden
bu atarı bize değil, tokat atan sevgiline yap güzelim
sütlü tatlıdan zarar gelmezzzaz şekerliIyiki diyetteyiz dedik.tatlilar havada ucusuyor
:) :)
sütlü tatlıdan zarar gelmezzzaz şekerli
evlilik yüzünden niye tartıştınız? evlenmek istemiyor mu?Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedim. Sabah evden gitti bir daha donmedi. Ertesi gun para birakmaya geldi gel konusalim dedim. Omuz attı. hic oyle yabanci gormemistim onu kizdim yine defol o zaman dedim bi kendine geldi gibi ama hemen gitti.Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn
Canım senin mahallen değil burası bu. 1Si 2.si bana vurmadi bende kovdum gitti para ikimizin ortakdi ve ben almadım alıyormu beyninO kavga esnasinda para birakmaya geldi ve sende bunu gururuna yedirdin?? Ama olsun ara yalvar sonucta ayni evde yasiyosunuz evlenmeniz sart! Hem azcik iteklemis canim dovmemisya hirpalamis sadec. Sevgidendir o sevgideen. Bi 8ay siz arayin. Sonraki 8ay o arar hep. Boyle dongu haline getirin. Sozlesme imzalayin.hey gidi hemcinslerim hey!
Üzerine kahve olmadan olur mu hic. Oda benden olsun..anlaştık
Yorum yapanlara hakaret edince rahatliyor musun? Ayni atari erkek arkadaşinada yapsaydin keşkeCanım senin mahallen değil burası bu. 1Si 2.si bana vurmadi bende kovdum gitti para ikimizin ortakdi ve ben almadım alıyormu beynin
Yorum yapanlara hakaret edince rahatliyor musun? Ayni atari erkek arkadaşunada yapsaydin keşke
Nasil bir mahallede yetişmişse artikherkese "burası senin mahallen değil" deyip duruyor replik gibi işin özü kendi mahallesi de değil, kaldı ki kk bir mahalle de değil neyse ben kibledim, mune halleder nasılsa..
seviyesiz işte kızlar bende kib ledim gitsin kendi mahallesine artık çok kaldı burdaYorum yapanlara hakaret edince rahatliyor musun? Ayni atari erkek arkadaşinada yapsaydin keşke