bir tek ben mi balığı beğendimBalık olan güzel ama düşük askı tercih etme omuzlarım dik değil çünkü. Ya çekimden öyle duruyor aşağıdan çekmişin gibi bilemedim.
Ama kabarık olanı daha çok yakıştırdım ben sana.
Ya fotoğraf çekimi açısı sorun var daha düz çekilmeli veya askısız falan tercih etsin.yada askılı ama prenses model askı daha dik göstermiş omuzlarını.bir tek ben mi balığı beğendim
bak ben evlendigimde 45 kilo idim. şaka gibi ama öyleydim. balık model istedim. yabancı dergilerde cok vardı..giyince tiksindim resmen.çok teşekkürler
balık için 172 boy bile kısa kalır. 180 olsan ve55- 60 kilo olsan süper olur.seçeceğim balık model bu değil zaten ama kilolu muyum ondan emin olamadım
çok teşekkürlerbalık için 172 boy bile kısa kalır. 180 olsan ve55- 60 kilo olsan süper olur.
ama sıu var bu balıgın kolları dşük ya omuzların yere bakıyor hatta yere düşmüş gibi.
ama kabarık olanda prenses diana gibisin... dik ve asil.
çok teşekkür ederimBen kabarık olanı daha çok yakıştırdım. Hem oynarken de daha rahat oluyor ( müzikli eğlence olacak ise)
Mutluluklar
merak ettim gelinliğinizibak ben evlendigimde 45 kilo idim. şaka gibi ama öyleydim. balık model istedim. yabancı dergilerde cok vardı..giyince tiksindim resmen.
sonra A model bir gelinlik giydim fransız dantelli cok sade ... 10 yıl oldu halaaaa veeee hala gelinligim konuşulur. gelinligin cok güzeldi derler. bunu diyende akrabalarım degil. kuaför- makyajımı yapan kız. eşimin ailesi, eşimin arkdaşları... abartmıyorum gercekten cok güzeldi..
Müstakbel eşin ne diyor :) o hangisini begendibir tek ben mi balığı beğendim
anca bu kadar oldu. ben balığı çok beğenmiştim ama bilemedim kabarık dedi çoğunlukta. boyum uzun 36 38 giyiyorum yani kilolu görünmedim ama fotoğraflar çok kötü çıktı ya. gerçekte görseniz keşke hepiniz
O sen bilirsin diyor tabiki:)Müstakbel eşin ne diyor :) o hangisini begendi