Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Balık olan güzel ama düşük askı tercih etme omuzlarım dik değil çünkü. Ya çekimden öyle duruyor aşağıdan çekmişin gibi bilemedim.
Ama kabarık olanı daha çok yakıştırdım ben sana.

Bence gelinlik balık olmamalı.
Balığı kardeşinin düğünündede abiye olarak giyersin piremses öyle mi değil

Bence balık modelli bir gelinliği daha düz ve yukardan çekin aşağıdan değil. Çekim farkı var bana sorarsanız. Birde ya askısız ya dik askılı tercih et.

2si de degil.
Fizigin de fena degil, cok cok daha modern seceneklerin olmali bence.
Bunlar cok demode.

çok teşekkürler
bak ben evlendigimde 45 kilo idim. şaka gibi ama öyleydim. balık model istedim. yabancı dergilerde cok vardı..giyince tiksindim resmen.
sonra A model bir gelinlik giydim fransız dantelli cok sade ... 10 yıl oldu halaaaa veeee hala gelinligim konuşulur. gelinligin cok güzeldi derler. bunu diyende akrabalarım degil. kuaför- makyajımı yapan kız. eşimin ailesi, eşimin arkdaşları... abartmıyorum gercekten cok güzeldi..

Ben kabarık olanı daha çok yakıştırdım. Hem oynarken de daha rahat oluyor ( müzikli eğlence olacak ise)
Mutluluklar

seçeceğim balık model bu değil zaten ama kilolu muyum ondan emin olamadım
balık için 172 boy bile kısa kalır. 180 olsan ve55- 60 kilo olsan süper olur.
ama sıu var bu balıgın kolları dşük ya omuzların yere bakıyor hatta yere düşmüş gibi.
ama kabarık olanda prenses diana gibisin... dik ve asil.

merak ettim gelinliğinizi

Dal gibisin maşallah hiç kilon falan yok ne giysen yakışır. Ne istersen onu giy :) Ben 1i beğendim 3le 4ü göremedim sanırım kaldırmışsın.

piraye balik olani bende hic begenmedim. cok basenli gostermis.

birinci cok sık ve güzel cok yakismis..

kesinlikle 1 kabarik olan... balik olan basenli gösteriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…