- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
Çok teşekkür ediyorumprenses model bence , çok yakışmış
Fotoğraftan dolayı böyle aslında. Balık giyersem alacağım model bu değilkesinlikle 1 kabarik olan... balik olan basenli gösteriyor..
vallahi buldum senin için :) yakında cekilen aradım ki dantelini de gör diye.merak ettim gelinliğinizi
Evet kaldırdım. Çok teşekkür ederim miss. Ben modele karar veremedim. Balığı giyince (bunu değil alacağımı) kilom gözüme batmadı ki aman aman özgüvenli biri değilim. yorumlardan sonra daha çok takıldımDal gibisin maşallah hiç kilon falan yok ne giysen yakışır. Ne istersen onu giy :) Ben 1i beğendim 3le 4ü göremedim sanırım kaldırmışsın.
Balık model fiziğine çok yakışmışhangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Yarım balık olarak geçiyor galiba bu modeller şuanda. Çok yakışmışvallahi buldum senin için :) yakında cekilen aradım ki dantelini de gör diye.
Çok teşekkür ederim. Kilolu göstermiş diyollaBalık model fiziğine çok yakışmış
Kabarık pek yakışmış maşaallah..hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Çok teşekkür ediyorumBence balık sırt dekolte side harika. Mutluluklar dilerim
Ben katılmıyorum gayet fit bir fiziğiniz varÇok teşekkür ederim. Kilolu göstermiş diyolla
Bu olmayacak balık seçersemKabarık
Balığın omuz detayini sevmedim
Çok teşekkür ederim yaBen katılmıyorum gayet fit bir fiziğiniz var
Teşekkürler yorum içinKabarık
Balığın omuz detayini sevmedim
Yanlız nick isminiz çok sevdiğim şairin karısının ismiÇok teşekkür ederim ya