Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Gerçekte nasilsin bilmiyorum ama kesinlikle kabarık. Balik icin uzun ince olmak gerek fotoda basik duruosun balıkla öyle degilsen bile. Yani bi balik ama hamsi degil :) Diğeri cok yakismis vucuduna cuk olmuş.
Katiliyorum

Kesinlikle 1.si
Balık olanı hiç begenmedim
Ama 1.si cok yakışmıs

1. sıradan olmakla birlikte çok yakışmış birincinin tarzında daha hoş dantelleri olan bir model tercih edebilirsin omuzların geniş olduğu için basenle paralel bi görüntüolmuş kilon olmadığı halde kilolu göstermiş balık

A kesim. Nedese ben gelinlikte balık formunu çok tercih etmiyorum. Diğeri hem ağır, hem masum, hem de zarif gibi geliyor. Tabi balığın da yakıştığı kişiler var da..

Kesinlikle birincisi. Kilonda iyi bence stres yapma zaten son günler koşturmacadan bile zayıflanıyor.
Balık model strapless olmayınca aşağı çekiyor sanki insanı.
İlk model çok zarif çok hoş olmuş :) mutluluklar :)

çok teşekkür ederim kilomdan emin olamadım yorumlardan sonra

İlla ikisiyse kabarık olan.. ama farklı modellerde dene bence..

çok teşekkür ederim

İlk gelinlikle gayet uzun ve zarif duruyorsunuz ama balık model kısa göstermiş. Bence balık giymek için çok ama çok ince olmak lazim.

Kabarık olanı çok beğenmedim.balık olan model ise bel ve kalca kısmı işli olduğu için kilolu gostermiş seni.başka bir seçeneğe yönel bence.

Balık model için kilolu gözüküyorsun canım.diger model daha zayıf göstermiş.balik için bir hayli zayıf olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…