Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilodan dolayı herkes kabarık dedi ama cidden öyle balık giyemeyecek kadar bir kilom yok. tam üstüme oldu. zaten alacğım balık bu değil alacağımı çekemedim. kafam iyice karıştıBen bir kilo göremedim, üzerine göre ayarlanmamış bir modeli, cep telefonuyla çekip koymuşsun, heralde mükemmel görünmeyecek, ama düğünde böyle olmayacaksın tabi, üzerine göre dikilmiş model giyeceksin, sen model hakkındaki fikirlere odaklan, kilon sorun değil.
kilom ? böyle kabarık giyince çok sıradan olacakmışım gibi hissediyorumTopuklu ayakkabi var mi fotolarda? Benim boyum 175 ve platform ayakkabi giymistim 12 cm :) belden az kabarik bir modeldi, yakismisti. Ama simdiki aklim olsa balik tercih ederdim. Boyunuz ve fiziginiz balik için çok uygun bence
kilolu göstermiş mi peki? normalde daha iyi fotoğrafta çok kötü çıktı. o kadar kilom yok boyum 1.72askıları düşük olan güzel, diğeri çok basit ve hiç bir özelliği yok
topuklu yok canım fotoğraflarda amatör çekim. balık modeim bu olmayacak balık seçersem. baştan aşağı dantel bir model. onu çekemedim. ve kiloma hiç takılmamıştım şimdi yorumlardan sonra takıldımTopuklu ayakkabi var mi fotolarda? Benim boyum 175 ve platform ayakkabi giymistim 12 cm :) belden az kabarik bir modeldi, yakismisti. Ama simdiki aklim olsa balik tercih ederdim. Boyunuz ve fiziginiz balik için çok uygun bence
kilolu göstermiş mi peki? normalde daha iyi fotoğrafta çok kötü çıktı. o kadar kilom yok boyum 1.72
belim kalın değil tam tersi ince aslında amaBalık gelinlik seni daha basık ve geniş göstermiş, belin kalın görünüyor. Askılı olanda ise belin ince duruyor daha zarif durmuş.
benim de dikkatimi çekmemişti yorumlardan sonra kilomu sorguladımvalla hiç dikkatimi çekmedi, sen söyleyince tekrar baktım, kilon yok, gayet zarif duruyorsun
kilolu göstermiş mi peki? normalde daha iyi fotoğrafta çok kötü çıktı. o kadar kilom yok boyum 1.72
bu model olmayacak balık olursa başka bir model olacak1.model etek uçlarını çok beğenmedim:) ama balık olan çok yakışmış...şimdi şöyle de bişey var balık gelinlik güzel olmuyor evet size çok yakışmış ama bence başka modellere bakmanızı öneririm...
KatiliyorumGerçekte nasilsin bilmiyorum ama kesinlikle kabarık. Balik icin uzun ince olmak gerek fotoda basik duruosun balıkla öyle degilsen bile. Yani bi balik ama hamsi degil :) Diğeri cok yakismis vucuduna cuk olmuş.