Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Balık olan güzel, fiziğin de güzel, prensesle kapatma derim ama düşük omuz olmasın bence, farklı değişik askı modelleri , yaka modelleri dene

Daha ince kumaşlı bi balik bak o zaman? Kabarık olanın kumaşı daha gösterişli heralde ondan da aldaniyoruz madem o pahalı baligin beli korselisi falam yok bel ince durmuo sıkıntı o
Ay tam tersi belim ince simit bölgesi biraz kalın ama işte fotoğraf kötü bilemedim ki

Balık olan güzel, fiziğin de güzel, prensesle kapatma derim ama düşük omuz olmasın bence, farklı değişik askı modelleri , yaka modelleri dene
Başka bir model var zaten aklımda görünüş olarak fikir almak istedim. Kilolu çıkmışsın diyolar ama öyle aşırı bir kilom yok ya

kesinlikle prenses model. balik gelinliklere yakistiramiyorum ben. hem bir daha prenses model nerede giyebilirsun ki. balik model bir arkadasinin dugununde bile giyersin.

Ya balık cok potlukları var...
Bı de prenseste sımdı tekrar baktım belın ıpınce ve cok naıf durmus...
Boyun da uzun şiir gibi duruyor...
Balık ıkıncı ucuncu evlılıgı yapanlar gıymez mı?

Bu arada yaşınız kaç...

23 yaşındayım. Balık san çok Zarif duruyor ya bilemiyorum

Ben iki resim görüyorum . Ve kesinlikle 1. Resim diyorum .
Bu balık model vücut tipine uygun görünmüyor .ama başka balık model bakabilirsin .
Ama 1. Resmi deki cuk oturmuş .
Mutluluklar dilerim.

Fotoğraf çekimi yasak bir çok yerde ya biliyorsunuz. Kilodan dolayı balığı seçmiyorsanız balık diyecem çünkü böyle durmadı cidden

Ben de sizin gibi balık modelleri daha çok beğeniyorum ama burda attığınız modeli beğenmedim. Tekrardan baktım balık modelin aynadan yansıması arkadan duruşu da çok yakışmış size aslında. Kabarık modelin üst detayı çok zarif sadece, zaten bunu almayacağınızı söylüyorsunuz fiyatından dolayı. O halde bence başka balık modellere yoğunlaşın derim. Size yakışacağını düşünüyorum balığın.

Kesınlıkle 1. Olan A formlu olan guzel olmus
Balık model sızı kısa ve etli gostermiş halbukı uzun ve ıncesınız
Hayırlı olsun bu arada

Başka bir model var zaten aklımda görünüş olarak fikir almak istedim. Kilolu çıkmışsın diyolar ama öyle aşırı bir kilom yok ya
Ben bir kilo göremedim, üzerine göre ayarlanmamış bir modeli, cep telefonuyla çekip koymuşsun, heralde mükemmel görünmeyecek, ama düğünde böyle olmayacaksın tabi, üzerine göre dikilmiş model giyeceksin, sen model hakkındaki fikirlere odaklan, kilon sorun değil.

hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
resimlere bir daha baktım balık coococococococcokk çirkin... sakın balık giyme.. saaakıııınnnn

Balık gelinlik seni daha basık ve geniş göstermiş, belin kalın görünüyor. Askılı olanda ise belin ince duruyor daha zarif durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…