- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
Ay tam tersi belim ince simit bölgesi biraz kalın ama işte fotoğraf kötü bilemedim kiDaha ince kumaşlı bi balik bak o zaman? Kabarık olanın kumaşı daha gösterişli heralde ondan da aldaniyoruz madem o pahalı baligin beli korselisi falam yok bel ince durmuo sıkıntı o
Çok kararsızım ya bilmiyorumKabarıkk :) gelin oluyosun canımcım göster kendini eteklerin kabarık olsun
Başka bir model var zaten aklımda görünüş olarak fikir almak istedim. Kilolu çıkmışsın diyolar ama öyle aşırı bir kilom yok yaBalık olan güzel, fiziğin de güzel, prensesle kapatma derim ama düşük omuz olmasın bence, farklı değişik askı modelleri , yaka modelleri dene
Çok teşekkür ederimBen 1.yi cok begendim cok yakusmis ustune
23 yaşındayım. Balık san çok Zarif duruyor ya bilemiyorumYa balık cok potlukları var...
Bı de prenseste sımdı tekrar baktım belın ıpınce ve cok naıf durmus...
Boyun da uzun şiir gibi duruyor...
Balık ıkıncı ucuncu evlılıgı yapanlar gıymez mı?
Bu arada yaşınız kaç...
Canım modelden emin değilim ama kabarık olsun bence. Prenses gibi olmalısın kabarık al salona girince süzül kuğu gibi :) balık elbiseyi normal bir davette de giyersin. Düğünün de kabarık tercih etÇok kararsızım ya bilmiyorum
Fotoğraf çekimi yasak bir çok yerde ya biliyorsunuz. Kilodan dolayı balığı seçmiyorsanız balık diyecem çünkü böyle durmadı cidden
balık model cok cok cok cok cirkin. digeri.hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Ben bir kilo göremedim, üzerine göre ayarlanmamış bir modeli, cep telefonuyla çekip koymuşsun, heralde mükemmel görünmeyecek, ama düğünde böyle olmayacaksın tabi, üzerine göre dikilmiş model giyeceksin, sen model hakkındaki fikirlere odaklan, kilon sorun değil.Başka bir model var zaten aklımda görünüş olarak fikir almak istedim. Kilolu çıkmışsın diyolar ama öyle aşırı bir kilom yok ya
resimlere bir daha baktım balık coococococococcokk çirkin... sakın balık giyme.. saaakıııınnnnhangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
balık cok kötü. diğeri1.72 boyum kısa değilim. bir kaç kilo fazlam var aslında çok kilolu değilim ama bilemedim