evet ama kabarık olsa da bizzat bunu tercih edemeyeceğim sadece kabarık mı balık mı. çünkü bu kabarık gelinlik 4100 tl o kadar bütçe ayıramamÇok güpürlü bunun için bayaaa zayıf olmak lazim. Kabarigin gogus kısmı askilari falan da daha gösterişli.
fotoğraflarda çok net değil ya aslında bilemedimÖncelikle mutluluklar dilerimBen normalde sade gelinlik tercih ederdim ama bilemiyorum çekim açısından mı size kabarık olanı daha çok yakıştırdım.
of fotoğraf sizleri yanlış yölendiriyor bu kadar kilolu göstermedi aslındaBalık model seni kilolu göstermiş. Prenses olmalı.
Ama prenses çok güzel olmuş.of fotoğraf sizleri yanlış yölendiriyor bu kadar kilolu göstermedi aslında
çok teşekkürlerBen 2 resim görüyorum 1. Kabarık olan mutluluklar
4100 tlAma prenses çok güzel olmuş.
fotoğraflarda çok net değil ya aslında bilemedim
çok teşekkür ederimKabarıkla prenses gıbısın...
Ya cıdden cok hos gorunuyor cok begendım...
Uf işte ya ınsan guzel olmaya gorsun...
anca bu kadar oldu. ben balığı çok beğenmiştim ama bilemedim kabarık dedi çoğunlukta. boyum uzun 36 38 giyiyorum yani kilolu görünmedim ama fotoğraflar çok kötü çıktı ya. gerçekte görseniz keşke hepinizEvet ben çekim açısından dolayı da öyle olabileceğini düşündüm. Çünkü fotoğraf olarak kabarık olan daha güzel çıkmış, biraz daha alttan öekilmiş sanırım o yüzden daha zarif görünüyor o da bizi yanıltmış olabilir.
Asla balik degil. Vücut tipine gitmemisshangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
anca bu kadar oldu. ben balığı çok beğenmiştim ama bilemedim kabarık dedi çoğunlukta. boyum uzun 36 38 giyiyorum yani kilolu görünmedim ama fotoğraflar çok kötü çıktı ya. gerçekte görseniz keşke hepiniz
İlki güzel ,evleneceksen mutluluklar. .İnşallah bol bol konu açmazsın, iyi düşündün mu bu evlilik işinihangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Fotoğraf çekimi yasak bir çok yerde ya biliyorsunuz. Kilodan dolayı balığı seçmiyorsanız balık diyecem çünkü böyle durmadı ciddenSizin gönlünüzden geçen sanırım balık model bir gelinlik. Tekrardan öyle bir model dener atarsınız olmazsa bakarız yine
Ben 1.yi cok begendim cok yakusmis ustunehangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim