- 25 Temmuz 2015
- 553
- 621
Aa bu cok guzeeel .Upuzuun bir duvak takarsin saclarin da düz olsun hafif ışıltılı saç aksesuari hani alindan takiliyo cok guzel olurEki Görüntüle 1984750
Hayır bu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bu cok guzeeel .Upuzuun bir duvak takarsin saclarin da düz olsun hafif ışıltılı saç aksesuari hani alindan takiliyo cok guzel olurEki Görüntüle 1984750
Hayır bu :)
Kilolu göstermiş mi ? Çok teşekkür ederimAa bu cok guzeeel .Upuzuun bir duvak takarsin saclarin da düz olsun hafif ışıltılı saç aksesuari hani alindan takiliyo cok guzel olur
o olmayacak zaten çok korkunç duruyor bir kaç sayfa önce attım bir tane ondan bahsediyorum Yeni denedimKabarik modeldeki beden sizinmi? Bence o cok guzel yakismis. Balik modellerde oyle bi zorlanicaksinki dansta felan. Gelin hanimi balik model gelinliginin kuyrugunu duzenlerken gormek hic asil durmuyor. Kuzenim nisaninda oyle yapmisti bide kuyruk yapmisti. Nisanlisiyla dans ederken dondukce elbisenin kuyrugude onlarin etrafini sardi yapis yapis bi goruntu oldu. Egilip kuyrgunu ha bire ileri atmakla ugradti.
En sonda omuzlari dusuk balik model koymussun( siralama degismediyse hala).
O resimdeki gelinlik berbat otesi. Cok cirkin. Nolur ondan uzak dur.
Gün geçtikçe kafam karışıyorBen her zaman gelinliğin kabarık olmasından yanayım prensesler gibi olunuyor ya
Senin tercihin tatlım gelinlikleri n hepsi güzel ben kaparik almıştım mesela cok güzel duygular bunlar en güzelini al bı kere giyiliyor gelinlik :) şimdiden mutluluklarGün geçtikçe kafam karışıyor
Yok gayet zayifsinKilolu göstermiş mi ? Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim:)Senin tercihin tatlım gelinlikleri n hepsi güzel ben kaparik almıştım mesela cok güzel duygular bunlar en güzelini al bı kere giyiliyor gelinlik :) şimdiden mutluluklar
Balığı bi yakınının düğününde de giyersin diyor herkes kafam çok karışık ya balık gelinlikle balık abiye bir miYok gayet zayifsin
Hic abiye ile gelinlik bir olur mu ? Cok sade dumduz beyaz elbise gibi gelinlik giyilirse oyle denir ama bu tarz baliklar gayet de cool.Hem bakma kabarik gelinlikler cok varos duruyor 10 kisiden 9 u giyiyor.Cok siradanBalığı bi yakınının düğününde de giyersin diyor herkes kafam çok karışık ya balık gelinlikle balık abiye bir mi
Aklım balıktan yana ama bakalım. Çok narin geliyor bana balık. Kabarık nr bilim hiç ay bu Harika dediğim kabarık bir gelinliğe rastlamadımHic abiye ile gelinlik bir olur mu ? Cok sade dumduz beyaz elbise gibi gelinlik giyilirse oyle denir ama bu tarz baliklar gayet de cool.Hem bakma kabarik gelinlikler cok varos duruyor 10 kisiden 9 u giyiyor.Cok siradan
Ay tabiki balık çok güzel olmuşEki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Bence hiç biri, bunların hepsinde göz tırmalayan yerler oldu, a kesim denedinizmi, ya da bütün gelen hafif kabarık modeller?
Ay tabiki balık çok güzel olmuş
Hiçte kilolu durmuyorsun sadece fotonun çekildiği yerle ilgili basık göstermiş. Balık model tercih et bence çok yakışmış. Topukluyla boyun zaten 1.80 olur manken gibi olursun :)
Eki Görüntüle 1985038
Yeni denediğim bu kızlar :)
Denedim ama kendimi içinde harika hissedemedim. Emin olamıyorumEvet bu gelinligide gordum ben hala a kesim bir gelinligi denemenizi tavsiye ederim, mumkunse butun gelen belden kesik olmayan hafif kuyruklu bir gelinlik.
Uzun kollu olanı mı beğendin? Bende bakıyorum ama böyle ooo işte bu diyemiyorum dün denedim bir tane onu çok beğendim attım hatta. Ama kabarık mı balık mı net olamıyorum. Aklım balıklarda amaVücudun balık modeller için çok uygun. Gelinliği sonuçta bir gün giyeceksin ve içine sinmesi çok önemli. Ben ilk yüzünü kapattığın balığı çok beğendim. Beğendiğin aklında dursun ama vaktin varsa başka gelinlik denemeye devam et. Ben pişman oldum mesela denediğim ilk gelinliği aldığıma :) o an için çok sevmiştim ama şimdi düşününce başka modellere baksaydım belki daha çok beğendiğim olurdu. Hayırlı olsun şimdiden :)