- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
Çok teşekkür ederim yaYorumlari okumadim ama gordugumu soyleyim olumsuz yorum varsa kiskancliktantir
Goz var izan var
Masallah su gibisin tekrar diyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim yaYorumlari okumadim ama gordugumu soyleyim olumsuz yorum varsa kiskancliktantir
Goz var izan var
Masallah su gibisin tekrar diyorum:)
Kabarık gelinlikler çok klasik geldi aman aman beğendiğim olmadığı için belkidebence kabarık olan..
balık ile rahat oturamaz kalkamaz hatta wc'ye bile 3 kişi gidersin :)
şıklıkta önemli ama bence rahat olduğun sürece güzel olursun
Teşekkürlerbence 1. gelinlik
Ayy hepsi çok güzel, ben bile karar veremedimEki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
ÇıldıricimAyy hepsi çok güzel, ben bile karar veremedim
3. yü beğenmedim. Diğer ikisi arasında secim yap bence. Ben olsam balık tercih ederdim.Çıldıricim
Bugün de bir kaç model deneyeceğim çekebilirsem atarım :)3. yü beğenmedim. Diğer ikisi arasında secim yap bence. Ben olsam balık tercih ederdim.
Tamam bekliyoruz :)Bugün de bir kaç model deneyeceğim çekebilirsem atarım :)
Tamam bekliyoruz :)
Sıradan bir salon düğünü olacak canımCanım nikahının ya da düğününün konsepti gelinliğinde dha ön plana çıkar nasıl bir nikah planladınız saçın makyajın gelinliğin hepsi bi parçası olucak o konseptin
Damat uzun ama bende çok kısa değilim topukluyla boy sorun olmazBi de eşinin boyu nasıl yapılı mı gelinde topuk topuz etek kabarık gelin büyüyo epey evlenirken damat uzunsa yapılıysa kabarıklara git derim ben
O zaman kabarıktan yana git derim ben salon düğünlerinde hele kalabalıksa kabarık güzel oluyo. Balık bana daha kokteyl masalı havuz başı düğünlere uygun gibi geliyo şimdiden hayırlı olsun canımDamat uzun ama bende çok kısa değilim topukluyla boy sorun olmaz
Dönemin modası balık ama yakında biter o moda benceemoji olan çok güzel neye karar verdin benimde var düğünüm artık kabarık kimse tercih etmiyor dimi
Modaya takılmayın ne seviyosanız ne mutlu ediyosa onu yapın ömürlük bi anı buDönemin modası balık ama yakında biter o moda bence
çok gez bak. bütün kabarık gelinlikler aynı ise balık modellerde aynı o zaman böyle düşünme sakın. kendine göre kafana göre bi model bulursun. senin en özel günün olacak o gün çok rahatsız bi gelinlik içinde hareketlerin kısıtlı kalma.Şuan o kadar kararsız kaldım ki. Bütün kabarık gelinlikler aynı gibi geliyor bana