- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
Mutluluklar pirosummmmSağol canım benim çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluklar pirosummmmSağol canım benim çok teşekkür ederim
Sağol kuzum darısı başınaMutluluklar pirosummmm
Amin tatlım hangisinde karar kıldın dugun ne zamanSağol kuzum darısı başına
Temmuz'da canım. Bir kaç sayfa önce başka bir model attım onu düşünüyorum canım ama bir kaç değişiklik yaptıracağım askıları değiştirecem ve kuyruk yaptıracam. Şimdi bulamadım fotoğrafı bir kaç sayfa öncesinde varAmin tatlım hangisinde karar kıldın dugun ne zaman
Bakıyorum bebeğimTemmuz'da canım. Bir kaç sayfa önce başka bir model attım onu düşünüyorum canım ama bir kaç değişiklik yaptıracağım askıları değiştirecem ve kuyruk yaptıracam. Şimdi bulamadım fotoğrafı bir kaç sayfa öncesinde var
Ay canımsın çok teşekkür ederimBakıyorum bebeğim
Hepsi yakısır sana ya
GerçeklerAy canımsın çok teşekkür ederim
Hadi sıra sendeGerçekler
:) inş canım bizde bekliyoruz sıramızı :))Hadi sıra sende
Var mı bişiler:) inş canım bizde bekliyoruz sıramızı :))
Çok teşekkür ederim başka bir modelde yoğunlaştım şuan attım onu da ama ilk sayfada değil. Bir kaç sayfa önce attım. Şuan bulamıyorum1 senin için dikilmiş
Var bebeğim var :)Var mı bişiler
Bulaydın eyiydi:)))Çok teşekkür ederim başka bir modelde yoğunlaştım şuan attım onu da ama ilk sayfada değil. Bir kaç sayfa önce attım. Şuan bulamıyorum
Neler var :) kısa ve şüşkoKısa duruyorsun mu yok artık :)
Bulamadım ya çok teşekkür ederim. Tercihim balık olacak büyük ihtimalleBulaydın eyiydi:)))
Kısa duruyoaun diyenlere gözlük tavsiye ederim. Ayrıca balık gelinliğin 2. Evlilikle ne alakası var.
Çok yakıştırdım
buldumBulaydın eyiydi:)))
Kısa duruyoaun diyenlere gözlük tavsiye ederim. Ayrıca balık gelinliğin 2. Evlilikle ne alakası var.
Çok yakıştırdım
Çooook beğendim cidden.
Ay çok teşekkür ederim canım saçımı örgülü bir topuz düşünüyorum yani salaş bişey istiyorum. Bu gelinliğin askılarını değiştireceğimÇooook beğendim cidden.
Moda dergisinden çıkmış gibi olmuş.
Ayrıca kiloda göremedim.
Bayıldım arkadaşım.
Saçını nasıl düşünüyosun.
Takipteyim seni