Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nikah düğünde olacak canımsalon dugunu olacak yazmissin simdi okudum o halde balik degil kabarik giy , balik gelinlikler acik hava dugunlerde daha soft daha guzel oluyor...
illa balik istiyorsan nikah ayri yapip beyaz balik bir elbise giyebilirsin dugununde de kabarik giyersin ikiside olmus olur...
Son attığım da mı olmamışFizigine gore daha guzel gelinlikler bulabilirsin bunlar hos olmamis
Hayir bence.Cok guzel fizigin var daha guzel modeller bakabilirsinSon attığım da mı olmamış
Denediklerinde bir tuhaflik var.Acaba acemi bir magaza mi ? Balik sana cok yakisir ama o gelinlikte potluk var .Son attığım da mı olmamış
Seninki nasıldı pişman oldun mu kabarık olsaydı keşke diye. Son attığım tam oldu aslında ama kuyruğu uzun değil uzun istiyorum ben kuyruğunuDenediklerinde bir tuhaflik var.Acaba acemi bir magaza mi ? Balik sana cok yakisir ama o gelinlikte potluk var .
Burdaki gibi balik sana cok yakisir ben de balik giydim ve daha asil duruyor.Cok sade ben de sevmiyorum.Alt detaylari bu sekilde uzun olmali
Çok teşekkür ederim2. olani cok sevdim ben ama 3. olanda guzelmis tercihim 2. gelinlik yinede. :) mutluluklar dilerim simdiden size. ❤❤❤
Son attigin ilk sayfadaki degil mi?Seninki nasıldı pişman oldun mu kabarık olsaydı keşke diye. Son attığım tam oldu aslında ama kuyruğu uzun değil uzun istiyorum ben kuyruğunu
Hayır bu :)Son attigin ilk sayfadaki degil mi?
Ben hic de pisman olmadim canim cok şık duruyor balik model.Tabi elbise seklinde degil duvakla tasla takiyla gayet yakaladim uyumu.Kabarik o kadar klasiklesti ki ben begenmiyorum