Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Kabarık olan canım
bu arada Allah mesut etsin =)

Balik model giy bence ama bu modeller degil kesinlikle, ben istedim giymedim simdi icimde kaldi resmen...
1.72 boyun gayet ideal balik model giymek icin...
Daha farkli balik olabilir diyorum...

salon dugunu olacak yazmissin simdi okudum o halde balik degil kabarik giy , balik gelinlikler acik hava dugunlerde daha soft daha guzel oluyor...
illa balik istiyorsan nikah ayri yapip beyaz balik bir elbise giyebilirsin dugununde de kabarik giyersin ikiside olmus olur...

IMG_1679.JPG
IMG_1680.JPG
IMG_1679.JPG
bakın bakalım bi

Eklentiler

• IMG_1681.JPG
    IMG_1681.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 26
salon dugunu olacak yazmissin simdi okudum o halde balik degil kabarik giy , balik gelinlikler acik hava dugunlerde daha soft daha guzel oluyor...
illa balik istiyorsan nikah ayri yapip beyaz balik bir elbise giyebilirsin dugununde de kabarik giyersin ikiside olmus olur...
Nikah düğünde olacak canım

Fizigine gore daha guzel gelinlikler bulabilirsin bunlar hos olmamis

2. olani cok sevdim ben ama 3. olanda guzelmis tercihim 2. gelinlik yinede. :) mutluluklar dilerim simdiden size. ❤❤❤

Son attığım da mı olmamış
Denediklerinde bir tuhaflik var.Acaba acemi bir magaza mi ? Balik sana cok yakisir ama o gelinlikte potluk var .
Burdaki gibi balik sana cok yakisir ben de balik giydim ve daha asil duruyor.Cok sade ben de sevmiyorum.Alt detaylari bu sekilde uzun olmali

Eklentiler

• 20170420_000821.png
    20170420_000821.png
    276,6 KB · Görüntüleme: 45
Denediklerinde bir tuhaflik var.Acaba acemi bir magaza mi ? Balik sana cok yakisir ama o gelinlikte potluk var .
Burdaki gibi balik sana cok yakisir ben de balik giydim ve daha asil duruyor.Cok sade ben de sevmiyorum.Alt detaylari bu sekilde uzun olmali
Seninki nasıldı pişman oldun mu kabarık olsaydı keşke diye. Son attığım tam oldu aslında ama kuyruğu uzun değil uzun istiyorum ben kuyruğunu

Seninki nasıldı pişman oldun mu kabarık olsaydı keşke diye. Son attığım tam oldu aslında ama kuyruğu uzun değil uzun istiyorum ben kuyruğunu
Son attigin ilk sayfadaki degil mi?
Ben hic de pisman olmadim canim cok şık duruyor balik model.Tabi elbise seklinde degil duvakla tasla takiyla gayet yakaladim uyumu.Kabarik o kadar klasiklesti ki ben begenmiyorum

X