- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlım ikisi de güzel diyor ama bir tık kabarıktan yana. Ben balık istiyorum galiba kendimi hiç bir a kesim de iyi hissedemedimEvet uzun kollu olanı beğendim ben. Düğün ne zaman çok sıcaklara denk gelecekse seni sıkabilir. Kabarık da yakışmış kötü değil kesinlikle. Hangisi daha çok içine sinerse onu al :) nişanlının fikri de yardımcı olabilir karar vermende.
Çok deneme canm kafan karışır :) tecrübeyle sabit buda güzel olmuş ama sanki diğeriEki Görüntüle 1985038
Yeni denediğim bu kızlar :)
Kafam zaten şuan o kadar karışık kiÇok deneme canm kafan karışır :) tecrübeyle sabit buda güzel olmuş ama sanki diğeri
Maalesef kötü gelinlik yok ne giysen yakışıyo o yüzden kafada karışıyo :)Kafam zaten şuan o kadar karışık ki
Ben en çok son denediğim balığı beğendim ya. Düzenlemeler de yapılacakMaalesef kötü gelinlik yok ne giysen yakışıyo o yüzden kafada karışıyo :)
Onu al o zaman hangisi siniyosa içine güle güle giy düğününde hayırlı olsun :)Ben en çok son denediğim balığı beğendim ya. Düzenlemeler de yapılacak
Çok teşekkür ederim canım:)Onu al o zaman hangisi siniyosa içine güle güle giy düğününde hayırlı olsun :)
Kabarık diyollaben de ilk balık olanı beğendim, kolları tüllü olan, çok yakışmış :)
keşke anket açsaydınız, baya sayfa yorum olmuş burdaki kızlar hangisini daha çok beğendi merak ettim
Çok sağol kuzum benim de içime daha çok balık siniyor. Bütün kabarık modeller aynı gibi geliyorKabarık daha iyi sankı tatlım :) Balık model bana gelınlık havası vermıyor sankı ama bılemedım yıne de rahat degılmıs gibi gelıyor :) Mutluluklar smdıden canm ıcıne sınenı al onemlı olan senın begenmen
Eki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Bebeğim çok teşekkür ederim başka bir balık modelini tercih edeceğim galiba :)hayatım çok güzelsin 2 ve 1 cok güzel
:)
Çok teşekkür ederim2. model kesinlikle :)
Bebeğim çok teşekkür ederim başka bir balık modelini tercih edeceğim galiba :)
Çok teşekkür ederim bebeğimsana hersey yakışır :) boy pos yerinde
Bir numara hayırlı olsun Can'ımEki Görüntüle 1984210 hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Sağol canım benim çok teşekkür ederimBir numara hayırlı olsun Can'ım