Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakacağım :))ama kesinlikle prenses secmelisin balik olmamis.
Çok teşekkür ederimbencede kabarık olan.hayırlısı olsun bu arada:)
Çok teşekkür ederimyaa balıkta cok severım ama her zaman prenses etek favorım cunku balık her zaman gıyebılecegımız bır model yınede sen bılırsın balık modelde sana cok yakısmıs.
Kesinlikle birincisi. Balık olan kilolu gösteriyor oysa incecik kızsın.hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ediyorum :)Bencede balik olan degilde oburu daha guzel yakisti. Her ikisindede kilolu gorunmiyorsun zaten ama kabarik olan daha guzel oturmus ustunde
Aynen çatlayacağım ya :))Bence kabarık olan balığa göre daha iyi. Ama balıktaki askı detayıda daha güzel. Cok zor karar vermek
Obez gibi hissediyorum şuan kendimi yaktın beni kkKesinlikle birincisi. Balık olan kilolu gösteriyor oysa incecik kızsın.
Yok o prenses olanda belli incecik belin var ama balık modellerin bazıları böyle oluyor ne yazık ki. Karın bölgesini iyice çıkıyor gibi gösteriyor.Obez gibi hissediyorum şuan kendimi yaktın beni kk
En guzel bu olmusEki Görüntüle 1984206 Kızlar bu modele bakın sadece balık olarak bunda da çok kilolu görünüyor muyum pelin- NeverOne samantha T triskadan nagmeler
Şimdi var mı fazlalık kilo abeslik? Böyle durdu normalde çünküEn guzel bu olmus
Kabarik olan daha guzel bence prensesler gibi
Balik model farkli bi elbise baska bir ozel gundede giyebilirsn ama boyle kabarik giyilmez prensesler gibi olmalisin dugnunde :)
Son attığım fotoğrafa bakar mısın missKatılıyorum
Balık kilolu göstermiş mi yeni fotoğraf attım da :)Birincinin üstu ikincinin altı güzel olmuş .
Alt kismi cok sade oldugundan dolayimi.. Tamam prenses olmasin yeterki kabarikligi olsun .. MutluluklarBende prensesle çok sıradan hissediyorum kendimi