Kizlar Yardim edin....ben resmen Kafayi yedim----

Sen çok iyi adamsın, benim gibi kötü kızla ne işin var, git layığını bul de o cibilliyetsize, ve telefon numaranı değiştir mümkünse.

Katılıyorum , koskoca Almanya'da adam yokmuş gibi terbiyesiz, saygısız,kompleksli, cinsiyetçi Türk erkeği bulmak nedir? Alman yok mu?
Aynen. Oradakilerin %99'u iki kelime Almanca öğrenmeye tenezzül etmeyen, dar görüşlü, yine çocuklarını hayvan çiftleştirir gibi Türklerle evlendirip Türk mahallelerinde kaynana kayınpeder bir arada yaşatan insanlar.

Evet...zaten icim aylardir kan agliyor...nasil bunlari söyleyebildi...gercekdende acayip bunalima girdim. Yani bunlari hic bir insan hak etmez...beyenmeyen kendine yakişanini bulsun

Öyle...gercekdende öyle...
Benim tek bunaldigim konu...suan kendi piskolojim. Yani hala bu insanla konusur olmam...kendimin bile akli ermiyo buna

Bende işde bi ara ezik kaldim. Kendime aile degerleri bilen okumuş evine bagli bir eş secdim göya. Nerden bileydim böyle sonuclanacagini.
Ve halada kendi hakli görüyor...cok özürler diledi...ama seziyorumki...her kavgada OLMAYAN şeyleri yine yüzüme vuracak. Yani bide söyledikleri dogru olsa...yine gam yemem...
Ohhhhh yapdim derim....ohhh derim. Ama bununki düpedüz iftira.

Kesinlikle buluşmayın derim ben.
Psikolog da ayrı bir garip. Erkekler değer verdikleri kadını kırmaktan korkarlar

Psikologunuz turk mu
Oncelikle yeni psikolOg bulun hatta yeni buldugunuz psikolgu eskisine de tavsiye edin
Valla oyle gorunuyor ki saglam psikoljiniz o psikolog yuzunden bozulmus

Amannn o zaman uzak dur canim!inan bana turkiyedeki erkekler,yurt disindaki turk erkeklerinden cok daha iyiler ve mantiklilar o derece soylim yani sen anla artik!70 li yillarin geleneklerini yasiyorlar resmen cahil koyun surusu gibi,lutfen kk da kimsede yanlis anlamasin sozum meclisten disaridiyecegim su sakin alma hayatina onu,yasamadigin bi cinsellikle sucluyor seni ve sanirim anlatmani istiyor degilmi?yarin bi gun bu kisiyle evlensen,afedersin her iliskide suratina tokat gibi carpacak olmayan bi seyi aman guzelim,bak ne guzel meslegin var masallah ayaklarin uzerinde duruyosun,illada turk istiyorsan iyice arastirmadan tanimadan baslama bi iliskiye insallah hayirlisi olsun hakkinda

Kesinlikle buluşmayın derim ben.
Psikolog da ayrı bir garip. Erkekler değer verdikleri kadını kırmaktan korkarlar
Piskologa göre: kendince rekabete girmiş...ve kayip etme korkusu yüzünden positiv ilgi kendi algilamasindan az gördügüne inanip...negativ bir ilgi üstüne cekmek istemiş. Piskolog misal olarak yaramaz cocuklari verdi. Onlarda annelerinin ilgilerini üstlerinde hep odakli tutmak icin....negativ ilgi...yani yaramazliga basvururlarmiş.
Bu tip davranişlar genelde annesinden fazla sevgi görmeyen...ve ezilen erkeklerde olurmuş.
Yani...ben onunla ilgilenimde...ne pahasina olursa olsun...kavga...veya gürültü sorun deyil....önemli olan...beynimin ona odakli olmasiymiş.
Gercekdende bu piskologun anlatdigi şey aklima yatdi. Piskolog bilmiyor ama...bu pisligin annesi gercekden bunu ezen ve konuşma hakki tanimiyan bir kadin. Yani alişmis negativ eleştiri...hakaret...ve kavgali ortamla sevgi göstermeye....cok hasta bi durum

Psikologunuz turk mu
Oncelikle yeni psikolOg bulun hatta yeni buldugunuz psikolgu eskisine de tavsiye edin
Valla oyle gorunuyor ki saglam psikoljiniz o psikolog yuzunden bozulmus

Biraz öyle oldu. Piskolog alman. Hatta ona mesajlari bile gösterdim. O tip bir aile ortaminda büyüyen insanlarin sevgileri negativ göstermekden kacinmadiklari söyledi. Ve benim tavirlarim onu provoke etmiş. Ben gercekdende kayip etme korkusu olmayan bir kizdim. Yani olursa olur... benim bu tavirlarim göya sonunda onu patlaşmis. Bilmiyom vallah...ne yapsam suc

Fransiz erkeklerini dene derim daha bi gentille oluyolar yani,sanirsam,galibaayy ne bileyim onereyim dedimben gozumu actim sogan erkegimi gordum anacimfromage (peynir)erkegini denemedim

Evet en fecisi...anlatmami istiyor. Ve ben öyle birşey yok...olmadi dedikce dahada cildiriyo...amaci benim olmayan bir şeyi ona anlatmam...yani olmuş olsa zaten derim...cünkü benim bekaret gibi bir şeyle sorunum yok yani...o kadar manyak oldu bu olay. Yani...asla bakire oydu buydu...bu olaylarla ömrüm boyu ugraşmadim. Hic beni ilgilendirmedi yani...kim 5 veya 10 sene önce ne yapdi. Öyle birşey olsa...hic cekinmeden derdim zaten...ve zaten ilk buluşmada ona 2 sevgilim oldugunu bugüne kadar kendim direk söyledim. Kafayi yedirti bana...artik dine kitaba kendimi yöneltdim...cünkü psikolog bile beni suclu buldu. Yani 28 yasinda bi bayanin toplam 3 sevgilisi olmasi bence hala normal. Ben kendimde fazla bi annormallik göremiyorum. Yoksa benmi cok gevşek görüşlüyom. Bazi bayanlar benim yaşimda 3. Beyle nikah yapiyo yani...

Aynen katılıyorum.Almanyada yaşıyorum ama burdaki almancılar türkiyede yaşar gibi yaşıyor,topluma entegre olmak yerine küçük türkiye yaratmış,almanlara saldırıyorlar.Halbuki almanların sosyal hayatı hakkında bile hiçbirşey bilmiyorlar,dışarıdan gördükleri.

O kadar çok taş gibi,kibar,kültürlü,becerikli,harika baba adayı erkek varken gidip yine kro türkü buluyorlar

Yok guzelim gevseklik degil seninki,o adam dar goruslu,cahil, at gozlukleri taksin yakisir boylelerinenamus bekcisi kesiliyo bide heyy allahim!bosver ya kendi paranoyasinda bogulsunpsikolijik iskence bu adamsenin psikologa yollasana tencere kapak olurlar valla

Aynen. Bende işde yanlişlik buldum bunu. Ilk başlarda tabii medeni...modern...okumuş insan olarak kendini bana. Yani bizim konularimiz hep hukuk...felsefe üzerine filan. Kendini bazi konularda geliştirmiş...3 üniversite bitirmiş bi insan. Ve cevresi bu pisligi hep takdir ediyo. Ben zaten bu yüzden kafayi yedim iyice...biran kendimde buldum sucu...dedim kendime: acaba benmi bunu böyle delirtdim....yani beklenmedik bir patlama oldu. O nazik...akilli insan yok...yerine igrenc bir canavar gemiş gibi. Yani tipik kiro olsa ben takmazdim...zaten asla date bile yapmazdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…