- Konu Sahibi tulumbachen
-
Bana göya camur atmiyo...ona sorsan cok normal birsey iliskide cinsellik...
neymis...ben eski erkek arkadasimla görüsmüsüm...o yüzden kizmis...ve sinirden küfür etmis...
ne bulusmasi...evimin önünde uyuyodu...ben yani bunu nasil ignor yapim...mecbur konusdum 2 kere...beni rahat birak diye...
yok neymis...ben iste kötü kizmisim...eski erkek arkadasimla görüsüyormusum...
Aynen. Oradakilerin %99'u iki kelime Almanca öğrenmeye tenezzül etmeyen, dar görüşlü, yine çocuklarını hayvan çiftleştirir gibi Türklerle evlendirip Türk mahallelerinde kaynana kayınpeder bir arada yaşatan insanlar.Katılıyorum , koskoca Almanya'da adam yokmuş gibi terbiyesiz, saygısız,kompleksli, cinsiyetçi Türk erkeği bulmak nedir? Alman yok mu?
Tabi ki buluşma. Bir kere yapan hep yapar. Her zaman, her kavga da böyle imalara bulunur. Çok çirkin şeyler bunlar, cinsellik yaşamış olsan bile bunu senin yüzüne vurması, seni geçmişinle yargılaması çok kötü..
Öyle...gercekdende öyle...Aynen. Oradakilerin %99'u iki kelime Almanca öğrenmeye tenezzül etmeyen, dar görüşlü, yine çocuklarını hayvan çiftleştirir gibi Türklerle evlendirip Türk mahallelerinde kaynana kayınpeder bir arada yaşatan insanlar.
Birak bulusmayi, kac bence bu adamdan. Insan dedigin kavgada belli olur, haklida olsa seviyesini korumali (bu konuda halli olduğunu dusunmuyorum). Sonucta fikirler farkli olabilir, buna ragmen anlasmak lazim.
Birde annen baban olmadigi icin mutlaka evlenecegin insanin ailesinin duzgun olmasina bak. Maalesef basta belli olmuyor ama bastan kotuyse hic yurutme iliskilerini. Ne derseler desinler insan sadece kocasiyla degil tum aileyle evleniyor.
Bende almanyadayim ama Turkiyeden evlendim, cok zor oldu buraya alismasi. Yani burda bulmak zor TR den evlenmekde zor, napmali bilmiyorum
Sen çok iyi adamsın, benim gibi kötü kızla ne işin var, git layığını bul de o cibilliyetsize, ve telefon numaranı değiştir mümkünse.
Kesinlikle buluşmayın derim ben.Merhaba Kizlar, haftalardir bu Siteyi takip ediyorum...kendime yardim etme amacli.
Ama artik resmen kafayi yedim galiba.
Önce bir kendimi tanitmak istedim...belki sorunumu anlamaya yardimci olur.
ilk öncesi türkcem fazla iyi deyil...kendim Almanyada yasiyorum ve türkiyede okula hic gitmedim. 28 yasinda, annesi ve babasi olmayan (babam 17 yasindayken annem ise 5 sene önce vefaat etdiler) cok güzel bir meslege sahip olan (Avukatim ve yillardir kendi ayaklarim üstünde durabiliyorum) bekar bir kizim.
benim sorunum...yani gercekden kafayi yememin sebebi, eski erkek arkadasim.
3 ay önce, 1,5 senelik aslinda süper giden iliskim, cok sorunlu bir sekilde bitdi. Bana agiza alinmicak hakaretler saydi...ve bunu toplam 4 kere tekrarladi. Ve aslinda ortada hic bir sorun yokken.
Sebep olarak benim eski yani ondan önce olan erkek arkadasimi öne sürdü.
olay biraz karmasik. yani benim ayrildigim insan, yeni bir iliskide bulundugumu ögrendikten sonra...beni takip ve rahatsiz etmeye basladi. yani önceden tiki cikmayan insan, kapilarda uyumak...veya ellerinde ciciklerle beni acayip rezil etdi sevgilime karsi.
ben asla sevgilime yalan söylememistim...yani ondan önce toplam 2 sevgilim oldugunu ilk bulusmada söylemisdim. Cok önem veririm dogrulara ve kimseye kendimi olmadigim gibi gösterme derdim yoktur. yillardir böyle yasarim ve özgüvenim cok yüksektir.
neyse...benim erkek arkadasim belirli bir zamandan sonra, bana igneli laflar sokmaya ve beni kirmaya baslada. ben erkek arkasimla cinsellik yasadigim icin (GALIBA SORUN BURDA SAKLI) bana en sonunda hakret dolu bir E-Mail atdi---benim eski erkek arkadasimla cinsellik yasadigimi ve bunlari ona anlatmami istiyo...(ama öyle birsey olmadi, yani ben olmayan bir cinselligi nasil olmus gibi gösterim, ve bunu bana inanmiyo) bana agiza alinmicak laflarla bunu ifade etdi.
ben tabii anen bu iliskiyi bitirdim...ama bilmiyorum neden...hep telefon üzerinden görüsdüm. yani ayrilmamiza rahmen sabahdan aksama kadar bu insan benimle ilgileniyor.
piskologa bile gitdim...piskolog nedense erkek arkadasimi savundu...ve bana gercekdende erkeklerin sahiplendigi kadinlari bu derece kirdiklarini bana anlatmaya calisidi...ve ben kendimi suclu hissetmeye basladim.
bu arada benden milyonlarca kez özür diledi...agladi...benden af diledi...ben hala iliskiye sicak bakmiyorum. cok korkuyorum gelecekde aynisi yapmasindan.
benimle persembe günü bulusup yavas yavas güveni yeniden kurmak istedigini söylüyor...ve ben onu 12 haftadir bu iliskiden vazgeciremedim.
ve sonunda resmen kafayi yedim...artik kendimi allaha yönlerdirdim...ve bana olanlarin sanki bir ceza oldugunu saniyorum.
sizce ben bu insanla bulussammi??
Kimseyle bu konuyu konusamiyorum...lütfen bana fikirlerinizi verin.
Amannn o zaman uzak dur canim!inan bana turkiyedeki erkekler,yurt disindaki turk erkeklerinden cok daha iyiler ve mantiklilar o derece soylim yani sen anla artik!70 li yillarin geleneklerini yasiyorlar resmen cahil koyun surusu gibi,lutfen kk da kimsede yanlis anlamasin sozum meclisten disariEvet türk...
burdaki türklerin halleri zaten icler icisi....hepsi 60li yillarda geldikleri kafalarini konserve etmisler.
evet bide zaten kaynana ve görümce derdi var....o konuya hiiiiiic girmedim....cünkü cok sapik bir aile ortami var bu beyefendinin...
Piskologa göre: kendince rekabete girmiş...ve kayip etme korkusu yüzünden positiv ilgi kendi algilamasindan az gördügüne inanip...negativ bir ilgi üstüne cekmek istemiş. Piskolog misal olarak yaramaz cocuklari verdi. Onlarda annelerinin ilgilerini üstlerinde hep odakli tutmak icin....negativ ilgi...yani yaramazliga basvururlarmiş.Kesinlikle buluşmayın derim ben.
Psikolog da ayrı bir garip. Erkekler değer verdikleri kadını kırmaktan korkarlar
Psikologunuz turk mu
Oncelikle yeni psikolOg bulun hatta yeni buldugunuz psikolgu eskisine de tavsiye edin
Valla oyle gorunuyor ki saglam psikoljiniz o psikolog yuzunden bozulmus
Amannn o zaman uzak dur canim!inan bana turkiyedeki erkekler,yurt disindaki turk erkeklerinden cok daha iyiler ve mantiklilar o derece soylim yani sen anla artik!70 li yillarin geleneklerini yasiyorlar resmen cahil koyun surusu gibi,lutfen kk da kimsede yanlis anlamasin sozum meclisten disaridiyecegim su sakin alma hayatina onu,yasamadigin bi cinsellikle sucluyor seni ve sanirim anlatmani istiyor degilmi?yarin bi gun bu kisiyle evlensen,afedersin her iliskide suratina tokat gibi carpacak olmayan bi seyi aman guzelim,bak ne guzel meslegin var masallah ayaklarin uzerinde duruyosun,illada turk istiyorsan iyice arastirmadan tanimadan baslama bi iliskiye insallah hayirlisi olsun hakkinda
Adam Türk mü? Ben anlamıyorum, yurtdışında yaşasam kendime yabancı eş seçerim, Türk kocaya sümüğümü sürmem ama burada mecburuz işte. Gidip kendine Alman birini bul Allah aşkına, kaynana görümce derdi çekmezsin.
Yok guzelim gevseklik degil seninki,o adam dar goruslu,cahil, at gozlukleri taksin yakisir boylelerineEvet en fecisi...anlatmami istiyor. Ve ben öyle birşey yok...olmadi dedikce dahada cildiriyo...amaci benim olmayan bir şeyi ona anlatmam...yani olmuş olsa zaten derim...cünkü benim bekaret gibi bir şeyle sorunum yok yani...o kadar manyak oldu bu olay. Yani...asla bakire oydu buydu...bu olaylarla ömrüm boyu ugraşmadim. Hic beni ilgilendirmedi yani...kim 5 veya 10 sene önce ne yapdi. Öyle birşey olsa...hic cekinmeden derdim zaten...ve zaten ilk buluşmada ona 2 sevgilim oldugunu bugüne kadar kendim direk söyledim. Kafayi yedirti bana...artik dine kitaba kendimi yöneltdim...cünkü psikolog bile beni suclu buldu. Yani 28 yasinda bi bayanin toplam 3 sevgilisi olmasi bence hala normal. Ben kendimde fazla bi annormallik göremiyorum. Yoksa benmi cok gevşek görüşlüyom. Bazi bayanlar benim yaşimda 3. Beyle nikah yapiyo yani...
Simdi seviyeli bir sekilde onunla bulusmuyacagimi ve herseyin gecmisde kaldigini yazdim.
ama biliyorumki asla rahat birakmicak
Aynen. Bende işde yanlişlik buldum bunu. Ilk başlarda tabii medeni...modern...okumuş insan olarak kendini bana. Yani bizim konularimiz hep hukuk...felsefe üzerine filan. Kendini bazi konularda geliştirmiş...3 üniversite bitirmiş bi insan. Ve cevresi bu pisligi hep takdir ediyo. Ben zaten bu yüzden kafayi yedim iyice...biran kendimde buldum sucu...dedim kendime: acaba benmi bunu böyle delirtdim....yani beklenmedik bir patlama oldu. O nazik...akilli insan yok...yerine igrenc bir canavar gemiş gibi. Yani tipik kiro olsa ben takmazdim...zaten asla date bile yapmazdim....Aynen katılıyorum.Almanyada yaşıyorum ama burdaki almancılar türkiyede yaşar gibi yaşıyor,topluma entegre olmak yerine küçük türkiye yaratmış,almanlara saldırıyorlar.Halbuki almanların sosyal hayatı hakkında bile hiçbirşey bilmiyorlar,dışarıdan gördükleri.
O kadar çok taş gibi,kibar,kültürlü,becerikli,harika baba adayı erkek varken gidip yine kro türkü buluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?