Kizlar Yardim edin....ben resmen Kafayi yedim----

Ben de Almanya'dayım bu arada. Türk erkeği diyince fersah fersah kaçıyorum. Hoş yabancılarda da en manyak ,garip tipleri cımbızla seçip buldum ya, neyse.

ben aslinda asla bunlarin altinda kalip ezilcek bir tip deyilim...ama annemin veffatinden sonra üstüme bir eziklik cöktü...ve bunu bu olaylardan sonra daha yeni fark etdim.
bende nedense hep sapik tiplere denk geldim....bu kisi benim ilk türk erkek arkadasim...buda ipini koparan deli cikdi...evdede annesinden tuvalete gitmek icin izin alan tip (BU SAKA DEYIL...gercekdende böyle yani)

Bayan sizin eğitiminiz, kafanız Avrupa seçtiğiniz adam Kasımpaşa, Dudullu. Neandertallerden uzak durun.

aynen durum öyle...ve benim ailem beni cok modern yetistirdi...yani amerikada bile okuttular beni...ben nasil bu duruma geldim haberim yok...

ne bilim...ailem olsun...hatta bir kaynanam olsun...2. bir anne gibi...bunlari bile istedim yani...

Tabi ki buluşma. Bir kere yapan hep yapar. Her zaman, her kavga da böyle imalara bulunur. Çok çirkin şeyler bunlar, cinsellik yaşamış olsan bile bunu senin yüzüne vurması, seni geçmişinle yargılaması çok kötü..

Ben de hep manyak tiplere dek geldim neden bilmiyorum.

Almanların kadın erkek çoğu mal gibi :), ben Avusturya, İtalya, İspanya üçlüsüne yöneldim

aynen durum öyle...ve benim ailem beni cok modern yetistirdi...yani amerikada bile okuttular beni...ben nasil bu duruma geldim haberim yok...

ne bilim...ailem olsun...hatta bir kaynanam olsun...2. bir anne gibi...bunlari bile istedim yani...

Hatun şurayı bir okusan keşke kaynanadan anne değil cadaloz oluyor ancak

Bence buluşma tekrar aynı şeyleri yaşatma riski yüksek...
Peşini bırakmasını aksi taktirde şikayetçi olacağını söylemelisin...

Her ne yaşandıysa ilişkide beraber yaşandı, tek taraflı değil. Sizi eleştirip, çamur atmak onun haddine değil. Yaşarken ohh ne ala güzel, ayrılınca tu kaka. Sakın görüşmeyin, kendinizi ziyan etmeyin.

Hatun şurayı bir okusan keşke kaynanadan anne değil cadaloz oluyor ancak

isde bu kaynana ve görünce olayi zaten aldi basini gidiyo...
yani bu hakaretler olmasaydi zaten kaynana yüzünden ayrilcakdik...
bide bu pislik beni ailesine layik görmemis...buda hakaretler icinde bulunan bir sözdü...
beniiiiii....kiz kardesine ve annesine yakistiramamis....
yani bu sorunlarda var...ama bunlari hic yazmadim bile...

Bana göya camur atmiyo...ona sorsan cok normal birsey iliskide cinsellik...
neymis...ben eski erkek arkadasimla görüsmüsüm...o yüzden kizmis...ve sinirden küfür etmis...
ne bulusmasi...evimin önünde uyuyodu...ben yani bunu nasil ignor yapim...mecbur konusdum 2 kere...beni rahat birak diye...
yok neymis...ben iste kötü kizmisim...eski erkek arkadasimla görüsüyormusum...

Bence buluşma tekrar aynı şeyleri yaşatma riski yüksek...
Peşini bırakmasını aksi taktirde şikayetçi olacağını söylemelisin...

Simdi seviyeli bir sekilde onunla bulusmuyacagimi ve herseyin gecmisde kaldigini yazdim.
ama biliyorumki asla rahat birakmicak

Birak bulusmayi, kac bence bu adamdan. Insan dedigin kavgada belli olur, haklida olsa seviyesini korumali (bu konuda halli olduğunu dusunmuyorum). Sonucta fikirler farkli olabilir, buna ragmen anlasmak lazim.
Birde annen baban olmadigi icin mutlaka evlenecegin insanin ailesinin duzgun olmasina bak. Maalesef basta belli olmuyor ama bastan kotuyse hic yurutme iliskilerini. Ne derseler desinler insan sadece kocasiyla degil tum aileyle evleniyor.
Bende almanyadayim ama Turkiyeden evlendim, cok zor oldu buraya alismasi. Yani burda bulmak zor TR den evlenmekde zor, napmali bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…