- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.794
- 398
- Konu Sahibi tulumbachen
-
aynen...ben herseyin arkasinda durdugum icin bu hakaretlere madur kaldim zaten.
benim düsüncelerimde sizinkisi gibi...
banada.....:) onlarlada hayat biraz zor geciyo...yani denemedim deyil...
Ben de Almanya'dayım bu arada. Türk erkeği diyince fersah fersah kaçıyorum. Hoş yabancılarda da en manyak ,garip tipleri cımbızla seçip buldum ya, neyse.
aynen...ben herseyin arkasinda durdugum icin bu hakaretlere madur kaldim zaten.
benim düsüncelerimde sizinkisi gibi...
Umarim sevginizi hak edecek biri cikar karsiniza..
Bayan sizin eğitiminiz, kafanız Avrupa seçtiğiniz adam Kasımpaşa, Dudullu. Neandertallerden uzak durun.
Bayan sizin eğitiminiz, kafanız Avrupa seçtiğiniz adam Kasımpaşa, Dudullu. Neandertallerden uzak durun.
ben aslinda asla bunlarin altinda kalip ezilcek bir tip deyilim...ama annemin veffatinden sonra üstüme bir eziklik cöktü...ve bunu bu olaylardan sonra daha yeni fark etdim.
bende nedense hep sapik tiplere denk geldim....bu kisi benim ilk türk erkek arkadasim...buda ipini koparan deli cikdi...evdede annesinden tuvalete gitmek icin izin alan tip (BU SAKA DEYIL...gercekdende böyle yani)
aynen durum öyle...ve benim ailem beni cok modern yetistirdi...yani amerikada bile okuttular beni...ben nasil bu duruma geldim haberim yok...
ne bilim...ailem olsun...hatta bir kaynanam olsun...2. bir anne gibi...bunlari bile istedim yani...
Hatun şurayı bir okusan keşke kaynanadan anne değil cadaloz oluyor ancak
Ben de hep manyak tiplere dek geldim neden bilmiyorum.
Almanların kadın erkek çoğu mal gibi :), ben Avusturya, İtalya, İspanya üçlüsüne yöneldim
bende galiba sonunda bunu yapsam... zaten ispanyolca ve potugizce konusuyorum...hic sorun olmaz:)
Her ne yaşandıysa ilişkide beraber yaşandı, tek taraflı değil. Sizi eleştirip, çamur atmak onun haddine değil. Yaşarken ohh ne ala güzel, ayrılınca tu kaka. Sakın görüşmeyin, kendinizi ziyan etmeyin.
Ben bunların hiçbirini konuşmuyorum ama beden dili konuşuyorum işte
Bence buluşma tekrar aynı şeyleri yaşatma riski yüksek...
Peşini bırakmasını aksi taktirde şikayetçi olacağını söylemelisin...
Simdi seviyeli bir sekilde onunla bulusmuyacagimi ve herseyin gecmisde kaldigini yazdim.
ama biliyorumki asla rahat birakmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?