Sorunlarımız vardı,maddi manevi ama aldaılmak hiç aklımın ucundan geçmedi yani evinden işine bir adam,telinde bazen kayıtsız nolar olur ama hiç şüpheleneceğim biçimde bir şey olmadıki..Annesine almış mı diyen arkadaşlar sanmıyorum açıkcası,şu sıralar pek annesiyle arası yok,bazı sebeplerden dolayı,bana da ayın 27 önemli bizim için ama bu kadar borcun için de bu kadar günler önceden planlayıp alacak biri değil eşim anca ben dile getiricem kolye beğendim atıyorum yüzük almak istiyorum şu günümüz de geliyor gibi laf açıcam da dank etsin aklına bilmiyorum kızlar ama bekleyemicem sanırım
eşine akşam telefonu kaç liraya ve nerden aldığını sor laf arasında,adresi veya mağazanın tam adını al.
aradığın kuyumcunun da adresini bul,
muhtemelen ya yan dükkan çıkacaktır veya yakınlarda biryer.
tlf nu 300 tl ye aldıysa ve adresler çok yakınsa ,muhtemelen tlf.cunun pos cihazı yoktur ve kuyumcudan çekmiştir.
bu arada telefonu kredi kartıylamı aldın diye de sor.
Ay ne bilim insanın içine bir kurt düşünce çok sağ olun ya akşam da bir konuşayım daE arkadasim tamam iste cozuldu olay.
Bazi kucuk isletmelerde POS cihazi olmadiginda yan dukkandan kullaniyorlar. Benim de dukkanim varken cicekci, berber benim cihazimi kullanirdi. 3 ay ertelemeli demis zaten, slipte de yaziyormus. Daha ne istiyorsun sevinsene..
Eşim teli 299 küsur 300 işte dedi evet kartla ve erteletmiş 3 ay sonra ödüyeceğiz dedi zaten buraya kadar uyuyor da işte kuyumcu falan yazıyor neyse ben akşam bir ağız yoklaması yapıcam söylediğiniz gibi
Ay ne bilim insanın içine bir kurt düşünce çok sağ olun ya akşam da bir konuşayım da
Eşim teli 299 küsur 300 işte dedi evet kartla ve erteletmiş 3 ay sonra ödüyeceğiz dedi zaten buraya kadar uyuyor da işte kuyumcu falan yazıyor neyse ben akşam bir ağız yoklaması yapıcam söylediğiniz gibi
Mokoko senin adamın işi zor valla
Duygusal medcezirlerine yetişemedim ben bile burada ,adam ne yapıyor ki acaba
Neyse en azından ihanete uğramadığına az çok inandın,adamı çok yeme,karpuz kabuğunu aklına düşürme durduk yere.
Kızlar,sizlerin düşündüğü gibiymiş eşim biraz çelişkilide konuşur gibi olduysa da,söylediği özetle limitinin sadece 300 tele olduğu esnafında ona taksit ertelemeli yapması için de farklı bir posttan çektiğini söylediSanırım doğru söylüyor ya kızlar hiç öyle şüpheli hali yoktu yani anlarım ben bide kötü bir şey hissetmedim:26:
Sana burda o kadar yorum yazılmış arkadaşım ama sen hiçbirini okumamış gibi yorumlar yazmışsın (taa ki şu son sayfaya kadar o da eşinle konuştuğunu yazmışsın en son yoksa bizim yazdıklarımızı tınlayan yok yanii) hep takılmış plak gibi aynı şeyleri tekrarlamışsınız. Sanki canın aldatılmak istiyomuşcasına.. Açıkçası sinirlerim bozulmadı değil. Üstelik konu başlığınızda 'kızlar yardım edin' etmeye çalışıyoruz size yardım ama duyan yok ki. Burda kimse birbirini tanımıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor fikirlerini söylüyor bi kişi bile çıkıp size dememiş 'bence kocanız aldatıyor sizi' diye, aksine olumlu yorumlar almanıza rağmen görmemezlikten gelip sürekli aldatılma korkunuzu dile getirmişsiniz ben napıcam falan :97: Eşinizin işi biraz zor gibi geldi bana.. Bizlerin yorumlarını pek kale almadınız zaten. Neyse ki aldatılmadığınızı anlamışsınız tatlıya bağlanmış olay. Sizin adınıza sevindim
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,eşimin pantolonunun cebinde dün kuyumcudan 300 tllik alışveriş yaptığına dair kredi kartının slipini buldum.Dün bebeğim annemdeyken benim fikrimle dışarda güzel vakit geçirdik,hazır bebek yokken 3.kişiler yüzünden sorunlar yaşadığımızı anlatmıştım burda okuyanlar bilir.Dün eşim kendine tel aldı onu biliyorum bugün çamaşır yıkayacağım diye pantolonun cebine baktım şok oldum aradım slipin üzerindeki noyu orası yalnızca kuyumcumu dedim tel satıyor musunuz hayır dediler.Ne aldı?kime aldı napıcağımı şaşırdım nasıl öğrenmem gerek,yoksa aldatılıyor muyumyardımcı olun bana ne olur direk sormalımıyım?Ayın 27 bizim için önemli bir gün çıkmaya başladığımız gün ama doğum günümde bile bir gün önceden alır ne alıcaksa.Ne bilim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?