Kızlar yardım edin acaba aldatılıyor muyum?????????

Arkadaşım çözüldü ya olay,sen neden ısrarla bunları yazıyorsun.
Telefon almış ve erteletmiş işte ?
Vallahi anlamadım birşey.

Eşim teli 299 küsur 300 işte dedi evet kartla ve erteletmiş 3 ay sonra ödüyeceğiz dedi zaten buraya kadar uyuyor da işte kuyumcu falan yazıyor neyse ben akşam bir ağız yoklaması yapıcam söylediğiniz gibi

Ay ne bilim insanın içine bir kurt düşünce çok sağ olun ya akşam da bir konuşayım da

Biz de zaten kuyumcu kismina yorum yaziyoruz.

Aaaah ah!

Mokoko senin adamın işi zor valla
Duygusal medcezirlerine yetişemedim ben bile burada ,adam ne yapıyor ki acaba
Neyse en azından ihanete uğramadığına az çok inandın,adamı çok yeme,karpuz kabuğunu aklına düşürme durduk yere.

Allah tan biri de evet aldatılıyorsun yazmamış yoksa ne olacaktı tahmin bile edemiyorum

Aşk olsun:))Ne yapayım ya kurt düştü işte haber vericem gelir birazdan

Sakın sakın...Aldatma fıkrını dusunmen bıle cok yanlıs cunku bu bılınc altına yerlesınce psıkolojıkmen sureklı tetık halınde olup aılene ve kendıne zarar vereceksın...
Konuna gelınce de buyuk ıhtımalle telefoncuda post cıhazı yoktu bır kuyumcudan cektırdı parayı ve bu benım sureklı karsılastıgım bır durum bosuna kendını yıyorsun suan...

herhangi biryerde yemek yeniliyor diyelim..pos ta inşaat ,turizm,dış tic..bilimum ne iş kolu varsa hepsi yazıyor..böyle bişeydir

Kızlar,sizlerin düşündüğü gibiymiş eşim biraz çelişkilide konuşur gibi olduysa da,söylediği özetle limitinin sadece 300 tele olduğu esnafında ona taksit ertelemeli yapması için de farklı bir posttan çektiğini söylediSanırım doğru söylüyor ya kızlar hiç öyle şüpheli hali yoktu yani anlarım ben bide kötü bir şey hissetmedim:26:

doğrudur sıkma canını bence

Sana burda o kadar yorum yazılmış arkadaşım ama sen hiçbirini okumamış gibi yorumlar yazmışsın (taa ki şu son sayfaya kadar o da eşinle konuştuğunu yazmışsın en son yoksa bizim yazdıklarımızı tınlayan yok yanii) hep takılmış plak gibi aynı şeyleri tekrarlamışsınız. Sanki canın aldatılmak istiyomuşcasına.. Açıkçası sinirlerim bozulmadı değil. Üstelik konu başlığınızda 'kızlar yardım edin' etmeye çalışıyoruz size yardım ama duyan yok ki. Burda kimse birbirini tanımıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor fikirlerini söylüyor bi kişi bile çıkıp size dememiş 'bence kocanız aldatıyor sizi' diye, aksine olumlu yorumlar almanıza rağmen görmemezlikten gelip sürekli aldatılma korkunuzu dile getirmişsiniz ben napıcam falan :97: Eşinizin işi biraz zor gibi geldi bana.. Bizlerin yorumlarını pek kale almadınız zaten. Neyse ki aldatılmadığınızı anlamışsınız tatlıya bağlanmış olay. Sizin adınıza sevindim

Hayır asla, tam tersine sizleri çok dikkate aldığım içinki kimseyle paylaşmadan burda yazdım.Hepinize çok teşekkürler ederim sizler sayesinde daha da sakin haraket ettim tam dile getirmemiş olabilirim burda sadece anlık duygusal karışıklıktan sonra tepkimi okumamış gibi dile getirdim ama hayır hepsini tek tek okudum çok teşekkürler..

Ayın 27 sine güzel bi süpriz yapmak isteyebilir, hiçbişey olmamış gibi bekleyin, sakın sormayın suan, birde slipi saklayın şimdilik

Maddi durumunuz nasıl.Sıkıntıda olunca kuyumcuya kredi kartından çektirip de nakit para alanları biliyorum.Belki öyle bişey yapmıştır eşiniz.Hemen kötüye yormayın ama her kadın tek gözü açık uyumalı

sakın birşey belli etmeyin
size alınan bir hediye ise
eşiniz kendi hakkında bu denli yakıştırmayı ögrenirse
madem yapmadan ypıyor diyorsun
yapayımda içim yanmasın diye düşünebilir

sabırlı olun bekleyin eger hediyeyi size verirse konuyu açmayın bile

hediye bir başkasına ise ozaman düşünürsünüz

neden hemen kuruntulara kapılıyorsunuz ki daha önceden hissettiğiniz birşey yok belki size süpriz yapacak...gereksiz geriyorsunuz bence hem önce almasının belki bir sebebi vardır mesela kredi kartı hesap kesim tarihiyle ilgili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…