- 24 Mayıs 2016
- 750
- 1.483
- 113
Belki duruma uyandı ve kaynınızı devreye soktu. Bence de takipte kalın...
yaa demeyin öyle. içim huzura ermişken böyle şey yapmak istemiyorum. çok kötü bir duygu çünkü aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki duruma uyandı ve kaynınızı devreye soktu. Bence de takipte kalın...
Dallas a dönmüş resmen sen niye rezil oluyorsun ki onu anlamadım abisinin eski hattıyla haltlar karıştıran sonra abime söyleme diyen kaynin utansın resmen onun hatasını sana empoze etmişler ayıptır ya benim kaynin yok ama bn olsaydım ona bir tane patlatırdım
Boşverin mutluluğunuzu bozmaya değmez sadece yanlış anlaşılmaydı işte :)yaa demeyin öyle. içim huzura ermişken böyle şey yapmak istemiyorum. çok kötü bir duygu çünkü aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
ergen kendisi hala. askere gidecek hala oynaş peşinde.
Bekle 1-2 gün geçsin o numarayı 2-3 farklı kişiye arat sesi dinle. Kaynın sürekli eşinle olcak değil ya.acaba kocam duruma uyanıp kaynımamı suç attı.
yok benim kafamdaki deli sorular gitmicek yine kurtlandım.
whatsap web yapıcam bu akşam. kafam karıştı.
acaba kocam duruma uyanıp kaynımamı suç attı.
Peki eşinize neden işyerindeki çekmecesinde kaynınızın bulabileceği ikinci bir hat olduğunu sordunuz mu? Neden aktif bir hattı daha var ve işyerinin çekmecesinde ne geziyormuş?
Yine panik ve paranoya yapıyorsun. Olmayan bişeyden bişey çıkartmaya çalışıyorsun. Sen yine tedbirli ol ama sakinde ol ağlama üzülmeçocuk konusundan dolayı son zamanlarda aramız bozuktu.
tüp bebek dendi.
ve ben tüp bebek tedavisini kaldırabilecek potansiyelde değilim şuan.
bu konu hakkında çok büyük tartışma yaşamıştık
konuyu kapamıştık. o günden beri de konuyu açmadım tek kelime konuşulmadı.
ya çok hassasım şuanda yada bilmiyorum
hep eşim çözümü dışarda arayacak gibi hissediyorum.
hissetmek istemiyorum ama hissediyorum işte.
eşimde zamanında çapkındı çünkü.
yıllardır kullanıyormuş kaynım zaten.
eşim ciddiye almamış. ben yeni öğreniyorum
eğer için rahatsa kocana güvenin varsa, kurma.acaba kocam duruma uyanıp kaynımamı suç attı.
Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.
Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok
ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Güncelleme : iş yoğunluğundan dolayı giremedim.
ben işyerindeki diğer no dan aramıştım sonra o telefon numarasından geri aradı. yanımda çalışan bayan açtı teli. ben şurayı aramıştım. yalnış no falan filan. sonra arkadaşım o numarayı kaydetti. sonra wp dan yazdı sesinizden çok etkilendim tanışmak isterim diye. ben bu arada feryat figan ağlıyorum arkadaş da yapmaz öyle şey terslicek şimdi diyor. ama terslemek ne şey lapin gibi atladı. nerelisiniz nabıyosunuz falan bayağı konuştuk. konuştukça çirkinleşti. konu yerlere düştükçe ben daha çok düştüm. bedduaların ağlamaların bini bin para. sonra onları print screen yaptık worda aktardık çıktı aldık bayağı hazırlandım avukat gibi akşam eve gidince suratına atıp tükürcem.
ama yok dayanaımıyorum böyle var ya ruhum koşmak istiyor ya o hissiyatı anlatamam. aldım teli ya ben seni çok merak ettim görüntülü konuşalım mı dedim. yazmadı ama benim içim içimi yiyor. en sonunda aradım dayanamadım. ve cevap verdi biliyor musunuz.
cevap verdi ama karşımdaki kocam değil kaynım çıktı. boyu devrilesice. eşimin yıllar önceki hattıyla çapkınlık yapıyormuş. işyerinde ki cekmeceden bulmuş. birde abime sakın söyleme diyor. abine söylesem zaten kendim rezil olurum. velhasıl kaynanama söylemiş kaynım. kayınvalidem rezil etcek ya beni bütün eve yaydı konuyu.
ya gözyaşlarıma mı yanayım. yanımdaki bayana rezil oldum ona mı yanayım. evde dalga konusu oldum ona mı yanayım. normalde kıskanç birisi değilim hatta hiç değilim ama burdaki konular beni paranoya yaptı o gün resmen mantığım devre dışıydı.
zaten eşim kızmadı aksine özgüven tavan yaptı. sen beni çok mu kıskandın şimdi. başka kadınlara giderim diye çok korktun dimi. sen şimdi beni nasıl kıskandın bir daha anlatsana. konu kapa diyorum uzatma artık diyorum başka soruyla geliyor çok mu ağladın. he çok ağladım. resmen eline koz verdim.
kayınvalidem var ya o benim elime çok fena düşecek. sanki anlatmasaydı ölürdü.
Son güncellemenize bayıldım , neyse sonunda tatlıya bağlanmış, geçmiş olsun :)Şüphe 1 : Dün akşam işe gitmek için bayağı hazırlandı. Normalde bu kadar hazırlanmazdı. Pantolonundan tut takacağı kemere kadar ayarladı. hatta kahverengi kemeri mi bul diye bayağı bir söylendi. duş aldı falan en son ben hayırdır sen ne ayaksın deyince kendimize de mi bakmayalım dedi.
Şüphe 2 : az önce bir bayan konu açmış e devletten kaç hat sahibi olduğunu görüyormuşsun falan. bende biliyordum ama eşime güvendiğim için açıp kontrol etmek aklımdan geçmedi. ama beni nasıl şeytan dürttü bakmıcam dedik.e baktım. ve iki hat gözüküyor üstüne. hemen diğer noyu işyerinde ki telden aradım. açan eşimin sesiydi. ve benim bu no dan haberim yok
ben ne düşüneyim olay çok yeni nabayım eşimimi arasam işten çıkıp takibe mi alsam nabsam. elim ayağım boşaldı şuanda.
Güncelleme : iş yoğunluğundan dolayı giremedim.
ben işyerindeki diğer no dan aramıştım sonra o telefon numarasından geri aradı. yanımda çalışan bayan açtı teli. ben şurayı aramıştım. yalnış no falan filan. sonra arkadaşım o numarayı kaydetti. sonra wp dan yazdı sesinizden çok etkilendim tanışmak isterim diye. ben bu arada feryat figan ağlıyorum arkadaş da yapmaz öyle şey terslicek şimdi diyor. ama terslemek ne şey lapin gibi atladı. nerelisiniz nabıyosunuz falan bayağı konuştuk. konuştukça çirkinleşti. konu yerlere düştükçe ben daha çok düştüm. bedduaların ağlamaların bini bin para. sonra onları print screen yaptık worda aktardık çıktı aldık bayağı hazırlandım avukat gibi akşam eve gidince suratına atıp tükürcem.
ama yok dayanaımıyorum böyle var ya ruhum koşmak istiyor ya o hissiyatı anlatamam. aldım teli ya ben seni çok merak ettim görüntülü konuşalım mı dedim. yazmadı ama benim içim içimi yiyor. en sonunda aradım dayanamadım. ve cevap verdi biliyor musunuz.
cevap verdi ama karşımdaki kocam değil kaynım çıktı. boyu devrilesice. eşimin yıllar önceki hattıyla çapkınlık yapıyormuş. işyerinde ki cekmeceden bulmuş. birde abime sakın söyleme diyor. abine söylesem zaten kendim rezil olurum. velhasıl kaynanama söylemiş kaynım. kayınvalidem rezil etcek ya beni bütün eve yaydı konuyu.
ya gözyaşlarıma mı yanayım. yanımdaki bayana rezil oldum ona mı yanayım. evde dalga konusu oldum ona mı yanayım. normalde kıskanç birisi değilim hatta hiç değilim ama burdaki konular beni paranoya yaptı o gün resmen mantığım devre dışıydı.
zaten eşim kızmadı aksine özgüven tavan yaptı. sen beni çok mu kıskandın şimdi. başka kadınlara giderim diye çok korktun dimi. sen şimdi beni nasıl kıskandın bir daha anlatsana. konu kapa diyorum uzatma artık diyorum başka soruyla geliyor çok mu ağladın. he çok ağladım. resmen eline koz verdim.
kayınvalidem var ya o benim elime çok fena düşecek. sanki anlatmasaydı ölürdü.
Kafam bazı konularda karıştı açıkçası. İnsan zamanında çapkın olur. Ama ikinci hat alacak kadar çapkın olmak hayatında biri varken çapkın olmak demektir. O zamanında çapkın olduğunda hayatında yalan söylemesi gereken biri var mıydı eşinizin? Kaynınız neden kendi hattı ile çapkınlık yapmıyor? Hayatında özel biri var mı? Yani çapkınlık ile ikinci hat alınması gereken çapkınlık farklı şeyler bence.
Hattı kaynınız kullanıyorsa aradığınızda neden eşiniz açtı teli?