Kuyumcuda 300 tlye kolye bile yok bence cep telefoncuyla bir bağlantısı vardır.Yada saçma sapan şeylerin posu farklı isimle oluyor.Bence direk o dükkana gidin sorun.Kesin hatırlarlar.tabi söylemek istemeyebilirler..Yada şuda olabilir 2 tane çerek alır.Gider bozdurur cep telinide nakit alır.
arkadasın dedıgıde olabılır canım benım komsumun dukkanı var orda hem cep telefon bayısı hemde bıtarafını kuyumcu olarak yaptı o ıhtımalıde dusunebılırsın
Aklıma şuda geldi aynı firma adına 2 pos vardır.Birisinde farklı şeyler satılıyor olabilir.Bazen benzin alınca bile bakıyorum garip garip isimler çıkıyor.birisinde alışveriş yeri Batman yazıyordu.Ben İstanbuldan kalkıp benzin almaya Batmana gittim daha ucuz oluyor.
Eşin gizli iş yapsa slipi emin olun atardı.
Ama aradım sordum ya dükkanı tel de satıyor musunuz diye yok dedi çıkan kişi eşim bana teli 300 e aldığını 3 ay ertelemeli aldığını söyledi evet aynen sliptede 3 ay ertelemeli yazıyor ama kuyumcu slipi bilmiyorum bekliyemicem akşam sorucam
Ama aradım sordum ya dükkanı tel de satıyor musunuz diye yok dedi çıkan kişi eşim bana teli 300 e aldığını 3 ay ertelemeli aldığını söyledi evet aynen sliptede 3 ay ertelemeli yazıyor ama kuyumcu slipi bilmiyorum bekliyemicem akşam sorucam
Adam cevabı vermiş bence gereksiz kuruntu yapıyorsunuz.
akşama sorduğunda eşi de ahh hayatım ben seni aldatıyorum ona almıştım demeyecek herhalde bundan sonra daha dikkatli davranacak ( tabi aldatma olayı varsa )
nedense bana aldatıyormuş gibi gelmedi biraz bekle,en azından kredi kartı faturası geldiğinde bakarsın hem telefon hemde kuyumcu geçiyor mu diye
Ama kuyumcuyuz telefon satmıyoruz dedi.Ay ben napıcam ya kızlar
Ama kuyumcuyuz telefon satmıyoruz dedi.Ay ben napıcam ya kızlar
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,eşimin pantolonunun cebinde dün kuyumcudan 300 tllik alışveriş yaptığına dair kredi kartının slipini buldum.Dün bebeğim annemdeyken benim fikrimle dışarda güzel vakit geçirdik,hazır bebek yokken 3.kişiler yüzünden sorunlar yaşadığımızı anlatmıştım burda okuyanlar bilir.Dün eşim kendine tel aldı onu biliyorum bugün çamaşır yıkayacağım diye pantolonun cebine baktım şok oldum aradım slipin üzerindeki noyu orası yalnızca kuyumcumu dedim tel satıyor musunuz hayır dediler.Ne aldı?kime aldı napıcağımı şaşırdım nasıl öğrenmem gerek,yoksa aldatılıyor muyumyardımcı olun bana ne olur direk sormalımıyım?Ayın 27 bizim için önemli bir gün çıkmaya başladığımız gün ama doğum günümde bile bir gün önceden alır ne alıcaksa.Ne bilim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?