Kızlar yardım edin acaba aldatılıyor muyum?????????

arkadasın dedıgıde olabılır canım benım komsumun dukkanı var orda hem cep telefon bayısı hemde bıtarafını kuyumcu olarak yaptı o ıhtımalıde dusunebılırsın

Arkadasim, orayi burayi arayip dedeftiklik yapacagina aksam eve gelince aynen bize anlattigin gibi anlatip ona sorsana.

Eslerimizle bir butun degil miyiz?

Alengirli islerle ugrasip kendini yeme. Karsilikli konusun olsun bitsin.

eşine güveniyorsan şimdiye kadar tavırlarından şüphelenmediysen hemen aldatıyordur die kondurma.bencede açık açık konuş mantıklı gelirse anlattıkları ne ala.ama kavgasız gürültüsüz sakince konuş hesap sorar gibi değilde olduğu gibi anlat.bana ne aldın hadi ver bakalım kuşlar söledi yakaladım seni falan de tepkisini ölç bence..

Aklıma şuda geldi aynı firma adına 2 pos vardır.Birisinde farklı şeyler satılıyor olabilir.Bazen benzin alınca bile bakıyorum garip garip isimler çıkıyor.birisinde alışveriş yeri Batman yazıyordu.Ben İstanbuldan kalkıp benzin almaya Batmana gittim daha ucuz oluyor.
Eşin gizli iş yapsa slipi emin olun atardı.

akşama sorduğunda eşi de ahh hayatım ben seni aldatıyorum ona almıştım demeyecek herhalde bundan sonra daha dikkatli davranacak ( tabi aldatma olayı varsa )

nedense bana aldatıyormuş gibi gelmedi biraz bekle,en azından kredi kartı faturası geldiğinde bakarsın hem telefon hemde kuyumcu geçiyor mu diye

arkadasın dedıgıde olabılır canım benım komsumun dukkanı var orda hem cep telefon bayısı hemde bıtarafını kuyumcu olarak yaptı o ıhtımalıde dusunebılırsın

Ama aradım sordum ya dükkanı tel de satıyor musunuz diye yok dedi çıkan kişi eşim bana teli 300 e aldığını 3 ay ertelemeli aldığını söyledi evet aynen sliptede 3 ay ertelemeli yazıyor ama kuyumcu slipi bilmiyorum bekliyemicem akşam sorucam

evet buda çok mantıklı.bende bazen bakıyorum fişlere tekstil ürünü aldığım yerden bakır alüminyum bilmem ne a.ş die firma çıkıyor

Adam cevabı vermiş bence gereksiz kuruntu yapıyorsunuz.

tamam işte daha ne diye aldatılıyor muyum diye düşünüyorsun ki

Valla ben esimin nefes alisindan bile anlarim yalani.

Aksam geldiginde soracak ve tepkisini izleyecek.

Bu kadar basit ve net. Kendisine sormasini istememdeki maksat bu. umarim anlatabilmisimdir.

Ben geçen alışveriş yaptım adamlarda pos cihazı yokmuş
Zaten kredi kartı geçmiyor demişti ricam üzerine kabul etti
Yandaki dükkandan çektirdi
bence çok normal bi durum

Ama kuyumcuyuz telefon satmıyoruz dedi.Ay ben napıcam ya kızlar

Arkadaşım biz boşluğa mı konuşuyoruz.
Sliplerde böyle saçma şeyler yazabiliyor.
Ben mutfak malzemesi aldım ekstrede bilgisayar bilişim hizmetleri yazıyor ?
Kuyumcu elbette telefon satmaz ama demek ki bankaya bildirdikleri isim kuyumculuk üzerine.
Adam ertelettim demiş daha ne desin telefon kaç liralık bir telefon android falansa 300 lira çok az ?

E arkadasim tamam iste cozuldu olay.

Bazi kucuk isletmelerde POS cihazi olmadiginda yan dukkandan kullaniyorlar. Benim de dukkanim varken cicekci, berber benim cihazimi kullanirdi. 3 ay ertelemeli demis zaten, slipte de yaziyormus. Daha ne istiyorsun sevinsene..

bu kuyumcu nerdeymis gidip bi baksan yaninda filan telefoncu varmi :26:

Ama kuyumcuyuz telefon satmıyoruz dedi.Ay ben napıcam ya kızlar

Pardon ama kuyumcu senin amacini nerden bilebilir?

Adam ne desin? Evet kuyumcuyuz ama bazen cep tel. satan dukkan da bizim POS cihazimizi kullaniyor mu desin?

Hem sen yapilan su yorumlari okusana tek tek.

Adam alti ustu bir cep telefonu almis, karisi evde kendini yemekle mesgul. Kendine gel biraz arkadasim!

eşine akşam telefonu kaç liraya ve nerden aldığını sor laf arasında,adresi veya mağazanın tam adını al.
aradığın kuyumcunun da adresini bul,
muhtemelen ya yan dükkan çıkacaktır veya yakınlarda biryer.
tlf nu 300 tl ye aldıysa ve adresler çok yakınsa ,muhtemelen tlf.cunun pos cihazı yoktur ve kuyumcudan çekmiştir.
bu arada telefonu kredi kartıylamı aldın diye de sor.

Sorunlarımız vardı,maddi manevi ama aldaılmak hiç aklımın ucundan geçmedi yani evinden işine bir adam,telinde bazen kayıtsız nolar olur ama hiç şüpheleneceğim biçimde bir şey olmadıki..Annesine almış mı diyen arkadaşlar sanmıyorum açıkcası,şu sıralar pek annesiyle arası yok,bazı sebeplerden dolayı,bana da ayın 27 önemli bizim için ama bu kadar borcun için de bu kadar günler önceden planlayıp alacak biri değil eşim anca ben dile getiricem kolye beğendim atıyorum yüzük almak istiyorum şu günümüz de geliyor gibi laf açıcam da dank etsin aklına bilmiyorum kızlar ama bekleyemicem sanırım

Kusura bakma ama gordugum kadariyla yazilan yorumlari okumayip, takilmis plak gibi ayni seyleri yaziyorsun.

O zaman evde bir kagida yazsaydin amac rahatlamaksa.

Kesin taksitlendirmeyle ilgili bir durumdur.
Veya kredi kartından nakit çekmek yerine orayı kullanmıştır.
Bir sürü ihtimal var.En iyisi kendisine sormak.

Ve...Bir sakin olup düşünsene...
Eşin,siz flört ederken sana böyle hediyeler alıyor muydu ?
Şimdi evli haliyle,neden başkasına alsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…