Kızlar yardım edin acaba aldatılıyor muyum?????????

makaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
414
0
46
İstanbul
Kızlar bana yardımcı olun lütfen,eşimin pantolonunun cebinde dün kuyumcudan 300 tllik alışveriş yaptığına dair kredi kartının slipini buldum.Dün bebeğim annemdeyken benim fikrimle dışarda güzel vakit geçirdik,hazır bebek yokken 3.kişiler yüzünden sorunlar yaşadığımızı anlatmıştım burda okuyanlar bilir.Dün eşim kendine tel aldı onu biliyorum bugün çamaşır yıkayacağım diye pantolonun cebine baktım şok oldum aradım slipin üzerindeki noyu orası yalnızca kuyumcumu dedim tel satıyor musunuz hayır dediler.Ne aldı?kime aldı napıcağımı şaşırdım nasıl öğrenmem gerek,yoksa aldatılıyor muyumyardımcı olun bana ne olur direk sormalımıyım?Ayın 27 bizim için önemli bir gün çıkmaya başladığımız gün ama doğum günümde bile bir gün önceden alır ne alıcaksa.Ne bilim yardım edin:25:

sabırla bekleyın ve hıçbirsey bellı etmeyın elbet patlak verecek o duştayken v.s tel.kurcalayabılırsınız emın olmak ıcın yada ne bılım bı sure gozlem altında tutun zaten dogum gununuz gectıgı halde sıze cıkarıp vermedıyse konusursunuz slipi saklayın..

mağazanın adresini biliyorsanız gidin öğrenin ne satın alınmış o özel gününüze kadar bekleyin eğer size bir hediye almışsa sorun yok alınan şey sizin için değilse başka maddeleri düşünün
annesine falan almış olabilir mi?

ayın sonuna kadar bekleyın eger oyle bırsey cıkmazsa o gun konusmanızı yapın derim ben.. ama bekleyın.. sınırle hareket edersenız olay cokbaska yerlere donebılır.. sakın ve sabırlı olun.. bu arada aynada kendınıze guvendgınızı ne kadar guzel oldugunuzu ve asla sızden daha ıyısını bulamayacagını soyleyın kendınıze.. sızı hem kendınıze guvenınızı getırır hemde sakınlestırır.....

kuyumcuya git ne almış öğren hediye sana gelirse ne ala ya da annesine...ama sabırla bekle belki özel birşey almıştır önce almak istemiştir kafana kötü şeyler getirme bence...

birde sinirlenip adama çatarsan eğer bi aldatma durumu varsa artık yakalayamazsın onun için sakin olmalısın

kuyumcu söyler mi ne aldığını?
ya arkadaşıysa bi de, söylerse eşin geldi sordu diye.. bence kuyumcuya da gitme şimdilik bekle

Kızlar bana yardımcı olun lütfen,eşimin pantolonunun cebinde dün kuyumcudan 300 tllik alışveriş yaptığına dair kredi kartının slipini buldum.Dün bebeğim annemdeyken benim fikrimle dışarda güzel vakit geçirdik,hazır bebek yokken 3.kişiler yüzünden sorunlar yaşadığımızı anlatmıştım burda okuyanlar bilir.Dün eşim kendine tel aldı onu biliyorum bugün çamaşır yıkayacağım diye pantolonun cebine baktım şok oldum aradım slipin üzerindeki noyu orası yalnızca kuyumcumu dedim tel satıyor musunuz hayır dediler.Ne aldı?kime aldı napıcağımı şaşırdım nasıl öğrenmem gerek,yoksa aldatılıyor muyumyardımcı olun bana ne olur direk sormalımıyım?Ayın 27 bizim için önemli bir gün çıkmaya başladığımız gün ama doğum günümde bile bir gün önceden alır ne alıcaksa.Ne bilim yardım edin:25:

Kuyumcuda 300 tlye kolye bile yok bence cep telefoncuyla bir bağlantısı vardır.Yada saçma sapan şeylerin posu farklı isimle oluyor.Bence direk o dükkana gidin sorun.Kesin hatırlarlar.tabi söylemek istemeyebilirler..Yada şuda olabilir 2 tane çerek alır.Gider bozdurur cep telinide nakit alır.:28:

Burdaki aldatılma hikayelerini okuya okuya hepimiz paranoyak olduk iyi mi? :52:
İnşallah bişey yoktur canım sabırlı ol bekle anlarsın zaten.

hemen yargısız infaz yapmayın. eşinize güveniyorsanız sabırlıca beklemelisiniz daha sonra eğer size gelmemişse hediye sakince sorun bakalım mantıklı açıklaması olabilir. varsa ne ala..

şuan için görmemezlikten gelin bekleyin başka türlü anlama şansınız yok
yoksa sana almıştım süpriz yapçaktım filan der
ama benim aklıma da arkadaşların dediği gibi geldi telefonu ordan çektirmiş olabilir

Burdaki aldatılma hikayelerini okuya okuya hepimiz paranoyak olduk iyi mi? :52:
İnşallah bişey yoktur canım sabırlı ol bekle anlarsın zaten.

bende öyle şeyler okuyorum ki şüphelenmekten yoruluyorum artık :ssz: bu çok doğru bi tespit vallahi :31:

Kızlar ilk sayfada yazılanları göremiyorum benim net mi sapıttı neyse şimdi bekliyeyim mi?ay çatlarım nasıl o zamana kadar beklerim ya ..Kuyumcuya sordum sadece kuyumcuymuş tel açtım teli nasıl ordan alsınki.Ay kafayı yiyicemevden işe adam ne bilim ya..

Kızlar ilk sayfada yazılanları göremiyorum benim net mi sapıttı neyse şimdi bekliyeyim mi?ay çatlarım nasıl o zamana kadar beklerim ya ..Kuyumcuya sordum sadece kuyumcuymuş tel açtım teli nasıl ordan alsınki.Ay kafayı yiyicemevden işe adam ne bilim ya..

Şöyle olabilir,eşine birisi sen kartınla şu kadar altın al.
Ben sana yarın ödeyeceğim demiştir,ödemiştir?
Yani kartını kullandırmıştır birine

canım eğer böyle özel gunlere önem verıyorsa sana almıs olabılır belkı gecerken hosuna gıden bısı olmustur ogunu beklemek ıstememıstır almak ıcın ogunde sana verebılır ayın 27 sıne kadar bekle bakalım ogunde vermezse sorarsın

Canım kuyumcudan telefon alamaz tabiki de arkadaşların dediği telefoncuda ki pos makinesinde arıza varsa eğer belki kuyumcudaki pos makinesinden çektirmişlerdir. Onu diyo arkadaşlar. Beklemelisin canım acele işe şeytan karışır unutma.

Son düzenleme:
Bence arayıp tekrardan cebimden slip çıktı ama sizden alışveriş yaptığımı hatırlamyorum telefon almıştım aynı gün öle bişi olabilirmi dye bi sorsan.....

Back