• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım....bebek ve halimle gıyım yeri acıcam

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
slm kızlar ben malatyada bebek ve hamıle gıyım ıle ılgılı bı dukkan acmayı dusunuyorum da sızı farklı fıkırlerınız beklıyorum nasıl yapacam...kredı cekmem lazım ve bı toptacı bulmam lazım ve daha neler yapmam lezım sızden yardım beklıyorum....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:lepi:

slm bende malatyalyım bence güzel bi fikir. çünkü malatyada öyle elle tutulur bi yer yok bugün bende düşündüm sermayem olsa çocuk kostümleri yeri açarım hem çizer hem dikerim malatyada böyle biyerde yok ama nekadar tutulur bilmiyorum. bu arada bende giyim öğretmeniyim.

slm bende malatyalyım bence güzel bi fikir. çünkü malatyada öyle elle tutulur bi yer yok bugün bende düşündüm sermayem olsa çocuk kostümleri yeri açarım hem çizer hem dikerim malatyada böyle biyerde yok ama nekadar tutulur bilmiyorum. bu arada bende giyim öğretmeniyim.

canım malatya saydım 10 tane sadece bebek gıtyımı var aklımda cok farklı seyler var bende senın gıbı sermaye dusunuyorum....bırazda korkuyorum malum krız ama esım destek cıkıyor...eger ben oyle bır yer acarsam sende cok gıyımı cızersın dıkersın bırlıkte satarızkaydirigubbakcemile

Back