kızlar transferin 8.günü idrar testiii bi bakarmısınız

kızlarrr hepinize çok teşekkür ederim allaha şükürler olsun 12.gün değerim 400 çıktı.allah tüm isteyenlere nasip etsin.burada birbirimize destek olmak çok güzel şu 12 günlük süreyi sizlerin sayesinde kolay atlattım.Rabbim hepinizin dileğini kabul etsinn.darısı keseye ve kalp atışına inşallahh

gözün aydın emney değerin çok güzel allah sağlıklıca hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

su.su bence erken 6.gün ben 7.gün yaptım negatifti 8.ve 9.günde silik çıktı ama herkeste çıkacak diye de bişey yok.kişiye göre ddeğişiyor,çokta güvenilir değil idrar testi zaten.umarım pozitif sonuç alırsın.allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın.

tebrik ederim arkadasim.dilerim sorunsuz bir hamilelik geçirip bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin canim.darisi bizlerin basina insallah.

emmey çok sagol canım allah saglıklı bebeler versin hamilelerin duası tutarmış dualarını bekliyorum

su angel darısı başınıza hiç dua etmez olurmuyum.bizi en iyi biz anlarız.ortak şeyler yaşıyoruz aklım hep sizlerde bir gün mutlaka hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alcaz inşallah.

arkadaşım tebrik ederim seni bende bugün kan testi yaptırdım 10. günüm değerim 386 yani bende hamişim çok güzel bi duygu rabbim istyen herkese nasip etsin inş.

frt sanada hayırlı olsun allah tamamını erdirsin benimde bügün 6 günüm yarın idrar testi yaptırsammı diye düşünüyorum sen yaptırdınmı

Ben gecen pazar transfer oldum haftasinda idrar testi yaptim olumsuz cikti normal mi sizce erken mi yada yokmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…