- 13 Temmuz 2024
- 137
- 35
- 13
- Konu Sahibi yildiz annesi
Selam Reglinize kaç gün var arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bugün leke görünce bende biraz gergin hissettim bir tarafım diyorki tamam tutundu bir yanım hep olumsuz bu iki duygu arasında bende iyi olmaya çalışıyorumİnşallah amin canım hersey gönlümüzce olur inşallah ben son iki gündür çok duygusalim sende oylemisin
O kadar karıştı ki normalde 28 günde bir olurdum opu vs derken 25 e indi bugün 2 gün gecikmedeyim hayırlısı eğer 28 gün dersek 3 gün falan var o zamandaSelam Reglinize kaç gün var arkadaşlar
Bilmiyorum ben daha bir şey görmedim görmekmi iyi gormemekmi onuda anlayamıyorum ama kraplarim var ve gerginim bu gün baş ağrım oluştu Bilmiyorum inşallah tutulmuştur.Ya bugün leke görünce bende biraz gergin hissettim bir tarafım diyorki tamam tutundu bir yanım hep olumsuz bu iki duygu arasında bende iyi olmaya çalışıyorum
Canım diğer konuşma da bi arkadaşda bütün belirtiler vardı idrar da silik çıktı 3 kez ama kan da negatif cıktı. Belirti aramayın herkeste olmuyor. Ben 10. Gün yeni kaşık ağrısı oldu çok çok az oda adete 2 gün vardı ondan mı acaba dedim.diper bi arkadaşda hiç bi belirti olmadan şükür hamile oda.Bilmiyorum ben daha bir şey görmedim görmekmi iyi gormemekmi onuda anlayamıyorum ama kraplarim var ve gerginim bu gün baş ağrım oluştu Bilmiyorum inşallah tutulmuştur.
Allah büyük inşallah dua edelim bol bol birbirimize regl ile aynı hep belirtiler iyi olacak inanıyorumBilmiyorum ben daha bir şey görmedim görmekmi iyi gormemekmi onuda anlayamıyorum ama kraplarim var ve gerginim bu gün baş ağrım oluştu Bilmiyorum inşallah tutulmuştur.
Benim reglime daha varSelam Reglinize kaç gün var arkadaşlar
İnşallah kanda pozitif görürsün canim beklicez bakalım İnşallah bizde hamileyizdirBenim donmuş embriyo 5.gün 9.gün idrarda negatif çıktı bu arada.
Amin inşallah canım Allah kimsenin emegini boşa çıkarmasınAllah büyük inşallah dua edelim bol bol birbirimize regl ile aynı hep belirtiler iyi olacak inanıyorum