kızlar transferin 8.günü idrar testiii bi bakarmısınız

emney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
42
3
86
45
Adana
slm kızlar bugün transferimin 9.günü.7.günden beri idrar testi yapıyorum dün yani 8.gün idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm çizgi giderek koyulaştı.ancak bu sabah yaptığım test düne göre daha açıktı renk olarak koyulaşması gerek diye biliyorum.gerçi iki test arası 24 saat olmadı onunda etkisi olabilirmi yardımcı olabilirseniz çok sevineceğimm.şimdiden teşekkürler

Canım eğer hemen ikinci çizgi çıktıysa sorun yoktur.
Şimdiden tebrik ederimm.Tanrım sağ salim kucağına almayı da nasib etsin inşallah...

sağol canım cevap yazdığın için ilk etapta çizgi vardı ama silikti çok belirgin değildi,sonra bayağı belirginleşti.bu sabahta aynı şekilde oldu ama dünkü kadar belirgin değildi bende tedirgin oldum iştee çok zor günler kuruntu yaşıyoz beklemek zor ama en garantisi kan tahlili galiba.güzel dileklerin için sağol umarım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

bende 7. günde aynen senin gibi silik bir çizgi görmüştüm sonrasında aynı saat içinde tekrarlanan on küsür tane test daha yapmıştım.hiçbirinde ikinci çizgi aynı koyulukta değildi hala bile saklarım o testleri.sonraki gün yine test yapmıştım ve sonraki günde.ama testteki ikinci çizgiler önceleri çok silikken ilerleyen günlerde yavaş yavaş koyulaşmıştı.tabi en garantısı kan testi ben 9. gün dayanamayıp kan vermiştim ve pozitif sonucu almıştım şimdi 33 haftalık hamileyim bir oğlum olacak.umarım sana yardımcı olur bu yazdıklarım hakkında hayırlısını diliyorum güzel haberlerini bekliyorum canım.iyi bayramlar inşallah mucizene kavuşur ve çifte bayram yaşarsın.

ben hamileliğimi transferin 8. gününde idrar testi ile öğrendim..Gözle görülmesi bile çok zor olan hafif bir çizgiydi..Zaman geçince grileşiyordu..Adetime de daha 6 gün vardı..gün geçtikçe çizgi daha da koyulaştı...

Ben de 8 gününde öğrenmiştim..ıkinci cizgi silik çıktı.12 günüm kan değerim 440 olmuştu..

oferta,günay,liyadora çok teşekkür ediyorum cevaplar için rahatlattınız beni yarın kan testi yaptıracam hakkımıza hayırlısı artık sizide tebrik ederim.allah çocuklarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hepinize iyi bayramlarr

hayırlısı ile canım.Güzel haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq::1hug:

emney inş. hayırlı haber alırsın canım bence hamilesin.hadi hayırlısı.

benimde bugün 7. günümdü ama benim idrar testi yapmaya hiç cesaretim yok.

slm frt umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.benim 7.günde bişey yoktu.8.gün çıktı.cesaretim yoktu benimde ama tutamadım kendimi negatif çıkarsa kendimi alıştırırım dedim yaptım bi delilik şuan ikinci çigiyide gördüm ama yinede rahatlayamadım bu öyle bi süreçki sanırım bebişleri kucağımıza alana kadar bu sıkıntılar ve şüpheler bitmeyecek.bizimde hayattaki payımız,sınavımız böyleymiş demek.kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım.

arkadaslar idrar testlerine güvenmeyelim.bende 9.günde görmüstüm ikinci çizgiyi silikte olsa.sonra koyulasti.ama kan degerlerim düsüktü ve katlamadi.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

canımtebrik ederim bende dokuzuncu gün yaptım üç gn silik çıktı sabah aç karnrna ilk idrarla daha net oluyor şuan kızım dört aylık istyen herkese nasip etsin rabbim

selam kızlar cevaplarınız ve ilginiz için çokkkk teşekkür ederim bugün kan testimi yaptık 10.gün değerim 114 inşallah katlanır.allahım bu zorlu süreçte herkesin yüzünü güldürür inşallah.umarım herkes güzel sonuçlar alır.

tebrikler emney inşallah değerlerin ikiye katlanır ve bebeğine kavuşursun çok sevindim inanki

sağol eylül umarım sende duyarsın bebeğinin kalp atışlarını.bir güzel haberde senden alırızz

tebrikler canım inşallah değerin kat kat katlanır benim 12. gün değerim 125di şu an 20 haftalık hamişim rabbim sana ve bütün anne olmak için çaba gösteren annelerimize yaşatsın bu duyguyu inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…