- Konu Sahibi yildiz annesi
Benimde bugün 8. Günüm hiçbir belirtim yok test yapmaya da cesaret edemiyorum ya inşallah benimde pozitif olur dua edinHayır olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün 8. Günüm hiçbir belirtim yok test yapmaya da cesaret edemiyorum ya inşallah benimde pozitif olur dua edinHayır olmadı
Evde test yapıp konu açmışsın ama diğer üyeye evde test yapmasaydın yazman garip değil mi?Test yapmasaydın evde
O çıkmış ya pozitif rahat olun benceAy teşekkür ederim çokta umut bağlamak istemiyorum sonuç negatif çıkarsa diye
Ay test yapsaydın yazacaktım klavye hatası niye test yapmasaydın diyeyimEvde test yapıp konu açmışsın ama diğer üyeye evde test yapmasaydın yazman garip değil mi?
İnşallah inşallahO çıkmış ya pozitif rahat olun bence
İnşallah pozitifit herkeste belirti olmuyor herkesin vücudu değişik reaksiyon gösteriyor rabbim kucağınızı boş bırakmasınBenimde bugün 8. Günüm hiçbir belirtim yok test yapmaya da cesaret edemiyorum ya inşallah benimde pozitif olur dua edin
Amin inşallah öyledir hepimizi sevindir hepimize evlatlar nasip etsin inşallahİnşallah pozitifit herkeste belirti olmuyor herkesin vücudu değişik reaksiyon gösteriyor rabbim kucağınızı boş bırakmasın
Bende okurken şaşırdım . Allah Allah dedimAy test yapsaydın yazacaktım klavye hatası niye test yapmasaydın diyeyim
Amin inşallahAmin inşallah öyledir hepimizi sevindir hepimize evlatlar nasip etsin inşallah
Ah şu klavyelerBende okurken şaşırdım . Allah Allah dedim
Bu arada hamilesiniz hayırlı olsun…Ah şu klavyeler
Teşekkür ederimmmmBu arada hamilesiniz hayırlı olsun…