- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.752
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Herkese merhaba arkadaşlar ben çok fazla faydasını gördüğüm basit bir öneride bulunucam benim çok işime yaradı inşallah sizin de işinize yarar.
Öncelikle vajinal enfeksiyonla basım belâdaydı kullanmadığım fitil kalmadı fitil bitimin de enfeksiyon gidiyordu ama ne yazık ki tekrarliyordu.
Ben bir büyüğümün önerisi üzerine günlük 1 dis sarımsağı sabahları aç karnına 2 bardak ılık suyla hergün içiyorum. Yaklaşık 2 ay olacak..
Hem akintim azaldı. Hatta yok denebilecek kadar azaldı günde 1 2 damla belki gelir belki gelmez.Bunların dışında
Ilişki esnasında kasıklarımda batma oluyordu gitti.
Vajinal kuruluk yaşıyordum çok sık o da gitti.
Özellikle cinsel istekte ve cinsel işlev de de baya katkısı oldu.
Yani bu sarımsak mükemmel bir şey.
Ben sarımsak yutmanin faydaları adlı videonun linkini buraya bırakıyorum. Izleyin taktir sizin...
Bu linkte de 24 saat içinde sarımsağın vücudumuza etkileri var.
Ben çok faydasını gördüm darısı size arkadaşlar.
Öncelikle vajinal enfeksiyonla basım belâdaydı kullanmadığım fitil kalmadı fitil bitimin de enfeksiyon gidiyordu ama ne yazık ki tekrarliyordu.
Ben bir büyüğümün önerisi üzerine günlük 1 dis sarımsağı sabahları aç karnına 2 bardak ılık suyla hergün içiyorum. Yaklaşık 2 ay olacak..
Hem akintim azaldı. Hatta yok denebilecek kadar azaldı günde 1 2 damla belki gelir belki gelmez.Bunların dışında
Ilişki esnasında kasıklarımda batma oluyordu gitti.
Vajinal kuruluk yaşıyordum çok sık o da gitti.
Özellikle cinsel istekte ve cinsel işlev de de baya katkısı oldu.
Yani bu sarımsak mükemmel bir şey.
Ben sarımsak yutmanin faydaları adlı videonun linkini buraya bırakıyorum. Izleyin taktir sizin...
Bu linkte de 24 saat içinde sarımsağın vücudumuza etkileri var.
Ben çok faydasını gördüm darısı size arkadaşlar.