- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Kızlar bu konu tam benlik olmuş, ben de mutfak tezgah üzeri boş sevenlerdenim, hatta buradaki yorumlardan sonra bulaşık sepetimi de kaldırdım ancak şu an da gözüme çok boş görünüyor, özellikle şu okla gösterdiğim yer için önerisi olan var mı? Eki Görüntüle 1594136
bu aralar anneannemle yaşıyorum herşey her yerde :) dağınık değil ama kalabalıkla bir derdi olmayan bir kadın. tezgahın üzeri hep yağlar, baharatlar, bulaşıklar, ben yine ortalığı toparlıyorum arkasından benim mazlemeler de rafta işte bezler, kağıt havlu, cif var tüm yüzeyler jeli, aşağıda yine çaylar ve kahvelerden oluşan bir yığın var. misafiri çok oluyor sürekli mutfak karman çurmanbelgesellik ev aslında.
Bende sade sevenlerdenim ama illa oluyor biseyler, cayci, telve, baharatlik,ekmek kutusu,kasiklik,nihale,deterjanlik
küçük ev aletlerini nasıl sığdırıyorsunuz dolaplara benim hep tezgahtalar
bir de hiç birşey yok diyenler sünger bez deterjan ve (varsa) bulaşık fırçasını nereye koyuyor merak ettim
Çok hoş gorunuo. Bnce kaldırma bomboş güzel olmuo.böyle gayet sikEki Görüntüle 1735272
Kasiklik yagdanlikim var sadece .
Önceki evimde baharatlik , bulaşık selesi, cop kovasi, tepsilern yağdanlık,kentle
Şimdi ki evime hic birsey koymuyacagim. Hatta yagdanlik ve kasiklikida kaldıracam
Çok hoş gorunuo. Bnce kaldırma bomboş güzel olmuo.böyle gayet sik
Kesinlikle. Bak bn yarın foto atım gor bn neler neler koymusumEki Görüntüle 1735272
Önceki evimde baharatlik , bulaşık selesi, cop kovasi, tepsilern yağdanlık,kentle
Şimdi ki evime hic birsey koymuyacagim. Hatta yagdanlik ve kasiklikida kaldıracam
Oyle mi dersin
Tamam o zmnKesinlikle. Bak bn yarın foto atım gor bn neler neler koymusum.. Şuan zaten gayet sade olanlarida kaldr!ma bnce
mutfağınış çok şık öncelikle, sade ve şık tam istediğim gibi.. tezgaha bayıldım bomboş ne güzel.. ben nekadar uğraşsam da herşey tezgahta.. tost makinem bulaşıklığım çay tuz yağdanlık kavanozlr pöfff anlatırken yoruldum.. nasıl bukadar boş bırakabiliyorsunuz biraz anlatırmısınız??
eskiler öyle oluyor genelde herşey elinin ltında olsun istiyor, annemde öyle, bulaşık selemi kaldırmıştım, geçen annem geldiğinde elim ayağıma dolanıyor koy şunu yerine diye kızdı , zorla koydum geri :) eline bi bardak alsa hemen yıkar, bulaşıklık olmayınca nereye koyacağını bilemedi :)
aynen nedense boş bırakamadım senelerdir...
bende aynı dertten muzdaribim canım, tost makinem var köşede, diğer köşede mikrodalga fırın, çeşme yanında bulaşık selesi, çöp kovası deterjan sünger vs.. ocagın yakınında çay tuz kavanozu yağdanlık falan filan.. boş bırakanlara hayranım.. bu saydıklarımı dolapların nerelerine koyuyorlar anlamış değilim..
bu sarmalar imzanızdan ne zaman kalkacak acaba? bizimki de can, her gün her gün görüyoruz.Eki Görüntüle 1735272
Oyle mi dersin
bu sarmalar imzanızdan ne zaman kalkacak acaba? bizimki de can, her gün her gün görüyoruz.
hahahah karnıyarık severim.Tamam kaldircam söz :) ama bir şartla en sevdiğiniz yemek ne:79:
GıcııııkBu nasıl ferom
Gıcıııık
Aaa inanmadı.Yalanci
EvetSeviyorum kendimi yahahaha
Kiz profilimde kPak resmimi gördün mu
Aaa inanmadı.Vallahi yahu. Neyse çikolatalı çilek karnıyarıktan iyidir.