kızlar tezgah üzerinde ne bulundurursunuz, garip bir merak :)

bıtek kagıt havlu var okadar tezgah ustunde hıcbızaman hıcbırsey koymuyorum
nıye bılmıorum benı cok rahatsız edıyor hersey dolapda

Kızlar bu konu tam benlik olmuş, ben de mutfak tezgah üzeri boş sevenlerdenim, hatta buradaki yorumlardan sonra bulaşık sepetimi de kaldırdım ancak şu an da gözüme çok boş görünüyor, özellikle şu okla gösterdiğim yer için önerisi olan var mı?
20150728_101513[1].jpg

bu aralar anneannemle yaşıyorum herşey her yerde :) dağınık değil ama kalabalıkla bir derdi olmayan bir kadın. tezgahın üzeri hep yağlar, baharatlar, bulaşıklar, ben yine ortalığı toparlıyorum arkasından benim mazlemeler de rafta işte bezler, kağıt havlu, cif var tüm yüzeyler jeli, aşağıda yine çaylar ve kahvelerden oluşan bir yığın var. misafiri çok oluyor sürekli mutfak karman çurman :KK70: belgesellik ev aslında.

Tezgah üstü sade olmalı diyenlerdenim. Gerçi hayatımda her şey sade ve öz...
Çaycı en köşede sırıtmayan bi yerde :KK48: Lavabom çift bölmeli, arkasında deterjanım var. Süngerim ise lavabonun içinde askısıyla görünmüyor bile. Bu askılık mı tutacak mı neyse onu da A101 den almıştım. Bana kalsa çaycıyı da kaldırırım ama eşim kettle yerine kullanıyor nescafe vs. yapar içer.

küçük ev aletlerini nasıl sığdırıyorsunuz dolaplara benim hep tezgahtalar:KK43:
bir de hiç birşey yok diyenler sünger bez deterjan ve (varsa) bulaşık fırçasını nereye koyuyor merak ettim

Benim tost makinem buzdolabının üstünde çaycım mutfak dolabnda rondom gümüşlüğümde :) kahve makinem ekmeklik gibi dolabım var onun içinde tezgahta fırçayla sünger musluğun yanında

Benim mutfağım baya buyuk, tezgahımda L şeklinde ve buyuk, bide tezgah ustunde raflar var. O yuzden şimdi yazacağım şeyler kalabalık yapmıyo mutfağa :-)

ocağın hemn yanında yağdanlık,bıçak seti, kepçelik
biraz ilerde su ısıtıcım, hemn yanında cezve seti. Onların ustunde bi raf var orda tv, mumluklar
başka bi raftada baharatlık ve ustunde uçlu narlarım,
alt kısımda tost makinem, yanında tahta kaşıklığım :-)
ve herşey kırmızı renkte.

dipnot: bulaşık sepetini hiç almadım nefret ederim :63:

Resim atsana :rolleyes:

Bende Köse'de içine minik havlular koyduğum bir sepetçik var, yanında iki tane seramikten Gül var süs olarak, diğer Köse de duvara dayadigim tepsi ve su isiticim var. Yani sade duruyor. :)

X