- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
kettel,kahve makınam.ocagın yanında yağdanlıgım.kucuk tuz kavanozum.2 sıvı sabunum bulasık deterjanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resm atar misin caniiiim cok merak ettim deeBenim mutfağım baya buyuk, tezgahımda L şeklinde ve buyuk, bide tezgah ustunde raflar var. O yuzden şimdi yazacağım şeyler kalabalık yapmıyo mutfağa
ocağın hemn yanında yağdanlık,bıçak seti, kepçelik
biraz ilerde su ısıtıcım, hemn yanında cezve seti. Onların ustunde bi raf var orda tv, mumluklar
başka bi raftada baharatlık ve ustunde uçlu narlarım,
alt kısımda tost makinem, yanında tahta kaşıklığım
ve herşey kırmızı renkte.
dipnot: bulaşık sepetini hiç almadım nefret ederim
malesef telefondan girdiğim için foto koyamıorumResm atar misin caniiiim cok merak ettim dee
Eki Görüntüle 1735272
Kasiklik yagdanlikim var sadece .
Önceki evimde baharatlik , bulaşık selesi, cop kovasi, tepsilern yağdanlık,kentle
Şimdi ki evime hic birsey koymuyacagim. Hatta yagdanlik ve kasiklikida kaldıracam
Süper canım..Tezgahın üstünü önceden ben de çok doldururdum ,şimdi azalttım.Hem daha güzel duruyor,hem temizliği kolay oluyor.Masan da şık.Güle güle kullan mutfağını.
Süper canım..Tezgahın üstünü önceden ben de çok doldururdum ,şimdi azalttım.Hem daha güzel duruyor,hem temizliği kolay oluyor.Masan da şık.Güle güle kullan mutfağını.