kızlar tezgah üzerinde ne bulundurursunuz, garip bir merak :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
soru gayet açık kızlar, :) mutfak tezgahınızın üzerinde neler var? hani adetlerimizde kural olmayan kurallar vardır ya, örneğin en üst çekmecede çatal kaşıklar, bir alt çekmecede kepçeler bıçaklar :)
standart hale gelmiş ve farkında olmadığımız kurallar bunlar :) ben tezgahlarınızı merak ediyorum,
kimisi kettle, kimisi baharatlık kimisi tahta kaşık takımı, bıçak standı... koyar da koyar.. resim paylaşan olursa daha da seviniriz :) benim tezgahta önceden yok yoktu maşallah :) catle, tost makinesi, mikrodalga, cezve seti, fincan askılığı, çay tuz kavanozları ve yağdanlık vardı :KK70:
ay ne çok şeyim varmış yazarken yoruldum.. derken birgün kafam attı, kaldırdım hepsini dolaplara...
şuan sadece kettle var... sizlerde neler var?

Son düzenleme:
Baharatlık,Yağdanlık,robot,sele ,çöp..
Çok şey koymam..

20150706_014444-1.jpg

Bıçak seti tost Makinesi ekmeklik kettle baharatlik zeytin yağı ve sıvı yağ şişeleri ve tahta kasiklik. Sayınca baya şey varmış dedim :))

hakkaten baya şey varmış, peki günlük onları silip temizleyip duruyormusun, malum açıkta durduğu için mutfakta yağ buharı eksik olmaz...

Baharatlık,Yağdanlık,robot,sele ,çöp..
Çok şey koymam..

Eki Görüntüle 1575831

bende de çöp ve bulaşıklık vardı.. ikisini de kaldırdım..çöpü tezgah altına koydum, bulaşıklık da zaten makine var diye kaldırdım.. bulaşıklık fuzuli aslında.. çünkü bulaşıklık tezgah üzerinde durdukça üstünden bardak kaşık vs eksik olmuyor..bulaşıklık olmayınca ister istemez tezgah boş kalıyor :)
evime püf noktaları bulmaya çalışıyorum da :KK70:

hakkaten baya şey varmış, peki günlük onları silip temizleyip duruyormusun, malum açıkta durduğu için mutfakta yağ buharı eksik olmaz...

bende de çöp ve bulaşıklık vardı.. ikisini de kaldırdım..çöpü tezgah altına koydum, bulaşıklık da zaten makine var diye kaldırdım.. bulaşıklık fuzuli aslında.. çünkü bulaşıklık tezgah üzerinde durdukça üstünden bardak kaşık vs eksik olmuyor..bulaşıklık olmayınca ister istemez tezgah boş kalıyor :)
evime püf noktaları bulmaya çalışıyorum da :KK70:

Çok iyi yapmışsın canım ; )

ben ailemle yasiyorum
kettle duruyor ve kahve makinasi
ilerde kendi evim olursada tezgahimin üzerinde mümkün oldugu kadar az esya bulundurmak istiyorum

Kettle, kaşıklık, yağlık, tost makinesi, çay tuz 3lüleri,baharatlık seti, kesme tahtası, havluluk :KK53: çok fazlaymış ama kalabalık durmuyor ilginç şekilde L şeklinde uzun tezgahım ondan olabilir daha ekmek kızartma gelecek :KK70:

kettle, bulaşıklık, havlu kağıt, minnak 2 kişilik bir tepsi :) bunlar bir tarafta
ocaktan tarafta da kirli kaşıklık, tuzkavanozum, yağdanlık ve üzerine bulaşık makinesi deterjanlarımı koyduğum minik bir ferforje stand,
çok dolu da sevmiyorum bomboş da :KK66:

5 li baharat takimi
Surahi
1 kucuk tepsi
Kasiklik
İsitici
3 kavanoz ( kahve cay seker)
Kagithavlu
İslak mendil
1 dekoratif kavanoz
Lavobonun yaninda
3 cesit temizlik malzemesi
Yazinca cok gibi ama tezgah uzun oldugundan bos gorunuyor

Gazelcim merhaba canım.Benim mutfağımda tezgahımda kocaman oldugu icin kayboluyo üstünde ne koyarsan.Tost makinesi, 4 lü kücük 3 lü büyük kavanoz takımı ,çöp kovası sıvı sabunluk ,kaşıklık,kagıt havluluk ....Bu kadarcık :KK48:

be hıc hoslanmıyorum tezgahın ustunune bıseyler sıralamaktan hatta bulasık sepetım bıle yok sadece kettle var goz yorgunlugundan baska bısey gelmıyo bana

Benim mutfağım baya buyuk, tezgahımda L şeklinde ve buyuk, bide tezgah ustunde raflar var. O yuzden şimdi yazacağım şeyler kalabalık yapmıyo mutfağa :-)

ocağın hemn yanında yağdanlık,bıçak seti, kepçelik
biraz ilerde su ısıtıcım, hemn yanında cezve seti. Onların ustunde bi raf var orda tv, mumluklar
başka bi raftada baharatlık ve ustunde uçlu narlarım,
alt kısımda tost makinem, yanında tahta kaşıklığım :-)
ve herşey kırmızı renkte.

dipnot: bulaşık sepetini hiç almadım nefret ederim :63:

Tost makinesi, fritöz, kettle, bıçak takımı, kepçe takımı, yağlık, tuzluk bu kadar :)
Kepçe takımını yenilicem ve tezgah duvarına asıcam öyle daha seviyorum :)

Kagit havlu, kettle, tahta kasiklarim tahta bir kapta yag sisesinin yaninda, kizimin sütünü isitmak icin kücük bir biberon isiticisi. lavabonun yaninda da deterjan ve sünger var.

Kettle, iki dekoratif vazo ve iki yağdanlık. Bazen tost makinasını kaldırmaya üşeniyorum o da oluyor. Onun dışında göz önünde bir şey durmasını sevmiyorum. Baharatlarım, şeker kasem, hassas terazim, kağıt havlu tezgâhımın gözükmeyen bir Bölümünde.

TezgAhta en sevmediklerimse Bulaşık sepeti ve çöp kovası. Ikisi de mutfağın görüntüsünü bozuyor bence. Benim çöpüm tezgahın altında. Bulaşık sepetim ise yok gibi bir şey. Ikeadan aldığım açılır kapanır bir metal parçası.

X